Gasztró
Húsbavágó! – egy egész héten át háttérbe szorulnak a húsos recepteket a Nosalty-n
A húsmentesség világnapja alkalmából Magyarország legnépszerűbb online recept- és gasztromagazinja, a Nosalty idén is figyelemfelkeltő kampányban kezd: a Húsbavágó! nevű kezdeményezés keretein belül egy egész héten át háttérbe szorulnak a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánl gasztroközösségének.
3 isteni matchakoktélrecept, amivel lehűtheted magad nyáron
Már unod a klasszikus koktélokat? Végre elérted az áhított alakot a strandszezonra, és nem szeretnéd túlcukrozott italokkal visszaszedni a kilókat? Esetleg egy hosszú este után gyógyítanád meg a macskajajt? Próbáld ki ezt a három izgalmas, otthon is könnyen elkészíthető, jeges matchateával készülő italt, és jó eséllyel köztük lesz majd az idei nyári kedvenced.
Elképesztően nyúlós, sajtos, krémes: négysajtos karfiolgratin
Azért nyáron is vágyunk a nyúlósan sajtos, ellenállhatatlanul krémes, mennyeien ropogós fogásokra! A gratin mint műfaj éppen ilyen, ez a recept viszont krumpli helyett karfiolból van, ami csak a szénhidráttartalmából farag, az ízélményből egyáltalán nem!