A heti horoszkóp 2022. november 28-tól összehoz egy ismeretlennel

2022. november 28.
November 28-tól különlegesen jó lehetőségeink lesznek a héten arra, hogy tágítsuk a horizontunkat. Készen állunk rá, hogy szembenézzünk az igazsággal?

A héten sokkal rugalmasabb, nyitottabb gondolkodásmóddal közelítjük meg az élethelyzeteket a heti horoszkópunk szerint, ez lehetőséget ad arra, hogy ne szalasszuk el azt a lehetőséget sem, amikor megismerkedhetünk egy olyan idegennel, aki később még fontos szerepet játszik majd az életünkben, akár szakmai, akár magánéleti szempontból. 

Próbára tehetjük a szerencsénket és a bizalmat, most tökéletes az időzítés arra, hogy nyílt lapokkal játsszunk. Kívánjunk valamit, és a héten valóra válik az asztrológus szerint!

November 28-tól a csillagok szerint új időszak kezdődik a csillagjegyek számára

November 28-tól a csillagok szerint új időszak kezdődik a csillagjegyek számára

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Könnyebb mondani, mint megtenni, de a héten hagyják a Kosok, hogy az univerzum vezesse őket, ne akarjanak mindent irányítani. Figyeljék a belső hangot, és megérzik magukban az inspiráló erőt és kíváncsiságot, ami elvezeti a hét második felében a csillagjegy szülötteit a lehetőségek sokszínű tárházához. Gyógyító energiák veszik körül a Kosokat ezen a héten.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Új szintre emelkedhet egy barátság a Bikák életében, ha képesek megnyílni és bízni a hozzájuk közel álló emberben, elfogadni a támogatását. Egy munkahelyi szerelem bontakozhat ki a hét második felében a csillagjegy szülötteinél, ám még ha tabu is egy ilyen kapcsolat, a Bikák szíve azt súgja, vállalják a kockázatot.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Úgy érezhetik az Ikrek a hét elején, hogy csupa kudarc a karrierjük, vagy éppen túl kritikusak lehetnek magukkal szülőként, ám ne legyenek magukkal ilyen szigorúak. A hét vége felé lehetőségük lesz teljesen új alapokra helyezni az életük azon területeit, ahol kételkednek magukban egy különös találkozásnak köszönhetően.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Ideje, hogy a Rákok kibújjanak a csigaházukból, és végre éljenek. Ebben segítségükre lehet egy frissen megismert személy, aki a hét közepén olyan energiákat hoz el a csillagjegy szülötteinek életébe, ami őket is magukkal sodorja. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Megváltozik a héten, amit eddig a családról és az otthonról hittek a csillagjegy szülöttei, ráadásul úgy, ahogy sosem gondolták volna. Reményteli időszak kezdődik a héten az Oroszlánoknak, készen állnak rá, hogy megtegyék azt a lépést, ami szorosabbra fűzheti a szálakat magánéletükben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Bár általában empatikusak, a héten elfogyhat a Szűz jegyűek türelme. Nem kell, hogy mindig ők legyenek azok, akik tekintettel vannak mások érzéseire. Egy új kapcsolat világíthat rá arra a csillagjegy szülötteinek életében a hét második felében, hogy néha lehetnek ők azok, akiknek a kívánságait és szükségleteit mások helyezik a sajátjuk elé.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Ideje, hogy a csillagjegy szülöttei komolyan vegyék az egészséges szokásokat és napi rutint. Ebben segítségükre lehet egy olyan ember, akit eddig teljesen más oldaláról ismertek. Pénzügyi kétségek merülhetnek fel a hét második felében, ám ha nem esnek kétségbe, rövid időn belül a megoldást is megtalálják a Mérlegek.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2022. november 28-tól

Tegyék fel maguknak a kérdést a csillagjegy szülöttei: jól érzik magukat úgy, ahogy vannak, vagy mások értékítéletétől függnek? Ez szólhat az önértékelésükről, a pénzkeresésről vagy más területre is vonatkozhat. Nagy lépést tesznek az önismeret útján a Skorpiók a héten, ám ez kell ahhoz, hogy sok mindent megértsenek egy olyan emberrel kapcsolatban, akit eddig nem tudtak hova tenni az életükben.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkópja a 2022. november 28-tól

Van valami, ami régóta a szívüket nyomja? A hét közepén remek alkalom adódik arra, hogy a Nyilasok végre tiszta vizet önthessenek a pohárba. Az egyik felük fél ettől a beszélgetéstől, ám felül kerekedik bennük a vágy arra, hogy végre fellélegezzenek. Bocsássanak meg végre saját maguknak vagy egy családtagjuknak a csillagjegy szülöttei.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja a 2022. november 28-tól

A héten kétségek merülhetnek fel egy olyan ember hűségével és szavahihetőségével kapcsolatban, akiről sosem gondolták volna, hogy valaha kételkedni fognak benne. Ez felkavarhatja az állóvizet a családban vagy a munkahelyen, ám jó még az ünnepek előtt tiszta vizet önteni a pohárba. Senki sem pótolhatatlan. 

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja a 2022. november 28-tól

Itt az ideje, hogy a csillagjegy szülöttei ne ragaszkodjanak tovább olyan hiedelmekhez, amikről már mindenki tudja, hogy nem igazak. Ez árnyékot vethet karrierjükre és magánéletükre, ez lehet az oka annak, hogy nem tudnak előre lépni. Egy váratlan beszélgetés gyújthat fényt a Vízöntők számára és hozhatja el a felismerést.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja a 2022. november 28-tól

Az álmok nagyon fontosak, de csak akkor, ha valóra is tudjuk váltani őket. A héten a csillagjegy szülöttei egy különös ember személyében nagy segítséget kapnak ahhoz, hogy végre közelebb jussanak nagy álmuk megvalósításához. De döntsenek bölcsen, ne hamarkodják el a dolgokat.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!