A heti horoszkóp december 26-tól feltölt magabiztossággal az év végére

2022. december 26.
Az év vége látótávolságon belülre kerül, ilyenkor természetes, hogy elgondolkodunk az elmúlt tizenkét hónap történésein, élményein, tanulságain. Vajon milyen új utaknak nézünk elébe, és mit hagyunk magunk mögött? A heti horoszkóp 2022. december 26-tól elárulja, mitől lesznek igazán magabiztosak a csillagjegyek az év utolsó hetében.
  • Az év vége teljesen más perspektívába helyezi a dolgokat, különösen ha mélyebben elgondolkodunk a saját nézőpontunkon és képesek vagyunka belátásra is.
  • Tartsuk szem előtt, hogy a véleményünk teljesen szubjektív, és nem csak egy igazság létezik.
  • A kihívást jelentő bolygóegyüttállások olyan energiákat hoznak létre a december 26-tal kezdődő héten, melyek rávilágítanak a problémákra vagy a múltbeli sebekre, és segítenek felszínre hozni a magabiztosságunkat a magánéletünkben és a munkában egyaránt.

Az év utolsó hetében hajlamosak lehetünk megkérdőjelezni a saját döntéseinket, ha úgy érezzük, nem áll össze a nagy egész. Ám olyan energiák veszik körül a csillagjegyeket 2022. december 26-tól, melyek arra késztetik őket, hogy a határaikat próbálgassák és bízzanak magukban. Mikor, ha nem most? Igaz ez a szerelemre, pénzügyekre, és akár a szépségrutinunkra is. Ne féljünk kilépni a komfortzónánkból, hiszen az új kezdet küszöbén állunk. 

A heti horoszkóp 2022. december 26-tól magabiztossá tesz az év végére

A heti horoszkóp 2022. december 26-tól magabiztossá tesz az év végére

Ha szeretnénk abba is bepillantani, hogyan használhatjuk ki a lehető legjobban 2023-ban a lehetőségeinket, olvassuk el az asztrológus ajánlásait az egyes csillagjegyeknek.

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Az egyetlen dolog, amit irányítania kell az év utolsó hetében, a saját tettei, ne veszítse el a fókuszt a Kos. Nagy áttörések várhatók még az év utolsó napjaiban, mind a magánéletében, mind a munkában. A csillagjegy szülöttei érzik, hogy eljött az idő, amikor cselekedniük kell, ne becsüljék le a saját erejüket.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

A Bikák ismét elemükben érezhetik magukat az év utolsó hetében. Érzelmi és munkahelyi életükbe stabilitás és új perspektívák köszöntenek be. A nagy dilemma az lehet a csillagjegy szülötteinek, kilépjenek vagy sem a komfortzónájukból? Ha képesek lebontani a falat maguk körül, inspiráló és támogató energiákkal körülvéve vághatnak bele egy teljesen új dologba.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Most a kapcsolatai stabilitására kell fókuszálnia az Ikreknek. A bolygóállások segíthetnek a héten tisztán látni a munkahelyi és magánéleti viszonyaikat, így olyan következtetéseket is levonhatnak még az év vége előtt, melyekre korábban nem volt lehetőségük. Ezután magabiztosabban hozhatnak döntést azzal kapcsolatban, mit éri meg továbbvinni az új évbe?

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Tudatosítsák a héten saját értéküket a Rákok, ne becsüljék alá magukat. A hét közepén végre megérkezhet egy régóta várt hír is, ami mindent megváltoztathat még az év vége előtt. De készen állnak a csillagjegy szülöttei, hogy kezükbe vegyék az irányítást? 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Ideje megnyugodni kicsit és rendezni a fontossági sorrendet az Oroszlánoknak. Érzelmileg intenzív állapotban indulhat a hét december 26-án, ám a napi rituálék segíthetnek a lazításban. Higgyenek benne, hogy nem a legrosszabb forgatókönyv válik valóra, hanem a dolgok váratlanul jól alakulnak majd szilveszter éjszakáján.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Az igazság felszabadít, ez a hét tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy mindent kibeszéljenek magukból a csillagjegy szülöttei, így nem viszik magukkal az érzelmi terhet az új évbe. Ha önmaguk tudnak lenni az év utolsó hetében, váratlan lehetőségek bukkanhatnak fel szinte a semmiből. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Felszakadhatnak a múlt sebei az év utolsó hetében egy váratlan találkozás nyomán. Szerencsére megtalálják a Mérlegek azt a személyt, aki támogatni tudja őket és segít kimászni a gödörből a hét második felére. Soha ne mondják, hogy soha a csillagjegy szülöttei, az év egy egészen váratlan magánéleti fordulattal érhet véget a Mérlegek számára.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Minél őszintébbek a csillagjegy szülöttei magukkal és másokkal, annál nagyobb eséllyel sikerül végigvinniük terveiket még az újév előtt. Intenzív érzelmek várhatók az év utolsó hetében a Skorpiók számára, ami egyszerre lesz hatással a magánéletükre és a munkájukra. A hiányzó egyensúly csak az új évben tér majd vissza.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Nincs semmi, amiért szégyenkezniük kellene a Nyilasoknak egészen addig, míg őszinték a szándékaik. Ne vegyenek mindent készpénznek a héten. Egy régi titokra derülhet fény a hét közepén, melynek nyomán fontos beszélgetésre kerül sor, ami más irányba fordíthatja a csillagjegy szülötteinek életét. 

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

A család mindenkinek mást jelent, de a szerettei mindig maguk mögött tudhatják a Bak támogatását. A csillagjegy szülöttei úgy érezhetik az év utolsó hetében, hogy muszáj mindent kitakarítaniuk. Nemcsak a lakásukat, de a kapcsolataikat is, a személyes és az online térben egyaránt. A Bakok mindenkinél jobban tudják, hogy a jó nem jön magától, így ne féljenek átlépni a határaikat a hét második felében.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Emlékezzenek rá a Vízöntők, kik ők valójában. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy muszáj végiggondolniuk, milyen irányba halad a karrierjük, munkájuk, mert ha készen állnak a továbblépésre, most jött el az idő. 

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja 2022. december 26-tól

Ideje, hogy egy kicsit átlépjenek a felszabadultabb oldalra is a Halak. Az év utolsó hete erre remek alkalmakat kínál, csak észre kell venniük és élni a lehetőségekkel. A múltbeli bizonytalanságok és sebek örökre emlékeztetnek a rossz dolgokra, ám ha folyamatosan feltépik ezeket, azzal lemaradnak a jó dolgokról is.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!