Heti horoszkóp 2023. március 20-tól: érzelmi hullámvasút vár a csillagjegyekre

2023. március 20.
Március 21-én a Nap átlép a Kos jegyébe. Ám nem csak ezért lehetünk túlérzékenyek az elkövetkező héten. A horoszkópunk segít, hogyan kerülhetjük el az érzelmi aknamezőket, míg nyugodtabb napok nem köszöntenek ránk.
Sharon Stone még a Halak jegyében született, ezt ígéri neki a heti horoszkóp március 20-tól
  • A Kos jegye érzelmi hullámvasúttal indul.
  • A horoszkóp szerint március 20-tól ne tagadják meg maguktól a szép dolgokat, egy kis kényeztetést a csillagjegyek.
  • A fizikai érintésre sokkal jobban vágyhatnak a csillagjegyek, hogy erősebben érezhessék a kötődést.

Mivel a Nap, a Merkúr és a Mars még mindig a Neptunusszal kapcsolódik össze, azt tapasztalhatják a csillagjegyek a március 20-tól kezdődő héten, hogy mindenre túlérzékenyen reagálnak. Ellentmondások, késések nehezíthetik a másokkal való kommunikációt. De a saját magukban való kételkedés és a frusztráció is felütheti a fejét a Kos jegyének első hetében.

A kreativitás ugyanakkor szárnyal majd a heti horoszkóp szerint. Erősebb lehet a spiritualitás iránti késztetése is a csillagjegyeknek. 

Mivel a Vénusz még mindig a Bika jegyében áll majd, képtelenek lesznek ellenállni a csillagjegyek egy-egy új ruhának, szépségterméknek vagy műalkotásnak. Azt érezhetik, muszáj a természetbe menniük. Ez a hét remek alkalom lesz a kirándulásra, a szabadban való feltöltődésre. 

A párkapcsolatban erősödik a stabilitásra való igény. A felfokozott érzelmek a héten a romantikára és fizikai érintésre való szomjat is táplálják. 

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

A Kosok különösen ügyeljenek arra, kihez hogyan szólnak a héten. Előfordulhatnak kellemetlen félreértések, amit megelőzni sokkal könnyebb lett volna, mint utána tisztázni. Azt tapasztalhatják a csillagjegy szülöttei, hogy sokkal nehezebb a hét elején a részletekre koncentrálniuk vagy megjegyezniük apró információkat. A hét második felében végre megérkezik egy korábbi munka utáni fizetség. Bár erős lehet a vágy, hogy azonnal elköltsék ezt a pénzt, jobb félretenni.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

A barátaikkal némi konfliktushelyzet alakulhat ki a héten. Egy bizonyos ember frusztrálhatja a Bikákat, vagy azt érezhetik, most másokkal szeretnék körbevenni magukat. A hét közepétől remek időszak kínálkozik a csillagjegy szülöttei számára a lelassulásra, hogy kitalálhassák, merre induljanak tovább a jövőben. A hét végén leginkább egyedüllétre vágynak a Bikák, amire már rég volt lehetőségük. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

Az Ikrek karrierjükben tapasztalhatnak némi megtorpanást a március 20-tól kezdődő héten. Elbizonytalanodhatnak céljaikban, vagy nehezen találhatják meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Úgy érzik muszáj szünetet tartaniuk, hogy rendbe tehessék jövővel kapcsolatos gondolataikat és tisztázhassák, mit is szeretnének igazán. Ez azért is fontos, mert egy korábbi kapcsolatuk lezáratlansága akadályozhatja, hogy új szintre lépjenek egy friss szerelemben.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja március 20-tól

A héten elgondolkozhatnak azon a Rákok, vajon miben hisznek igazán. A hét végén ellenállhatatlan utazási ajánlatot kapnak, ami új dolgok megtanulását is ígéri a csillagjegy szülötteinek. A héten töltsenek sok időt barátaikkal a Rákok. Ha érzik a támogatást, álmaik beteljesítése is kézzelfogható közelségbe kerül. Még egy váratlan szerelem is belobbanhat egy olyan személlyel, akit már régóta ismernek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

Az Oroszlán párkapcsolatában félreértések üthetik fel a fejét. Tisztázniuk kell magukban a csillagjegy szülötteinek, mi a fontosabb: a pénz vagy a szerelem. A hét második felében jó állásajánlatot kaphatnak az Oroszlánok. Olyan személlyel dolgozhatnak együtt, akivel már régóta vágytak a közös munkára. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

Plusz energiát kell fektetniük szoros kapcsolataikba vagy a munkájukba a héten a Szüzeknek. Úgy érezhetik, nincsenek azonos állásponton valakivel, vagy csak nem kapják meg a kellő támogatást egy baráttól, akitől másra számítottak. Ugyanakkor arra is rájöhetnek, keményebben kell meghúzniuk a határokat, hogy ne használják ki mások a csillagjegy szülötteit. 

A Nap 2023. március 21-től a Kos jegyébe lép

A Nap 2023. március 21-től a Kos jegyébe lép

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

Ideje változtatnia a Mérlegeknek napi rutinjukon. A hét közepén hiányozhat a motivációjuk, amit tetézhetnek csúszások is a munkájukban. De legyenek türelmesek. A hét végére váratlanul pénzhez juthatnak, ami átlendíti a nehéz helyzetén. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy itt az ideje új szintre emelni párkapcsolatukat. Jó alkalom kínálkozik, hogy megnyíljanak párjuk előtt és felfedjék sebezhetőségüket.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

A heti horoszkóp szerint remek alkalom adódik a héten a Skorpiók számára, hogy túllépjenek a párkapcsolati nehézségeiken. Elvégezheti azt a belső munkát, ami a konfliktus feloldásához kellett. Ez közelebb hozza egymáshoz párjával a csillagjegy szülötteit. A héten úgy érezhetik, sokkal kiegyensúlyozottabb a kapcsolatuk az emberekkel.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

Ideje határokat húznia az életében a Nyilasoknak. Túláradó érzelmek keríthetik hatalmukba a csillagjegy szülötteit egy régi emlék felbukkanása miatt. Ez hatással van a kreativitásukra is. Végre megszülethet az az áttörő ötlet, amire már régóta vártak a munkájukban. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

A gondolatai százfelé húzhatnak a héten. Folyton álmodozáson kaphatják magukat a Bakok. Ez megnehezíti a koncentrációt. Menjenek inkább pihenni, lazítani, utána könnyebben fókuszálnak a munkájukra is. A héten sokkal szociálisabbak lehetnek a Bakok, és remek alkalom adódik a randizásra is. Magabiztosabban adhatják saját magukat az ismerkedés során a csillagjegy szülöttei.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

Nem tudják eldönteni a héten a csillagjegy szülöttei, vajon a munkahelyük vagy a párjuk miatt idegesebbek. Mind a magánéletben, mind a munkában nagyobb magabiztosságra lenne szüksége a Vízöntőknek. A tépelődés helyett a heti horoszkóp azt javasolja, egyszerűen élvezzék a családdal töltött időt és hagyják, hogy a problémák maguktól elsimuljanak. Talán csak a saját magukban lévő feszültség csapódott le másokon és ütött vissza a csillagjegy szülötteire. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. március 20-tól

A héten a szokásosnál is érzelmesebb hangulatban lesznek a Halak. Meg kell találniuk az egyensúlyt az otthoni feladataik és aközött, amit tényleg akarnak. Nagy erővel törhetnek a csillagjegy szülötteire a gyermekkori emlékek, amik különböző pontokon kapcsolódnak felnőttkori személyiségükhöz. Olvassanak, írjanak és utazzanak a héten. Olyan emberekkel találkozhatnak, akik segíthetik a kiteljesedésüket.

Forrás: British Vogue, Fotó: Getty Images, Unsplash