Heti horoszkóp 2023. március 27-től: ideje lezárni egy fejezetet

2023. március 27.
Nagy szüksége van már az újrakezdésre a csillagjegyeknek az asztrológus szerint. A heti horoszkóp 2023. március 27-től azt tanácsolja, ne halogassák tovább, most jó alkalom adódik lezárni életünk egy fejezetét, mert új ajtók nyílhatnak meg.
Heti horoszkóp 2023. március 27-től
  • Ha mostanában úgy éreztük, nem találjuk a helyes irányt, elvesztünk, ez a március 27-tel kezdődő héten megszűnik az asztrológus szerint.
  • Bárhogy is induljon a hetünk, a horoszkóp azt mutatja, a következő napokban sikerül túljutni a nehézségeken.
  • Fontos, hogy figyeljünk mások érzéseire.

A heti horoszkóp új lehetőségeket ígér a csillagjegyeknek a 2023. március 27-től kezdődő héten. Ehhez azonban le kell zárnunk életünk egy korábbi fejezetét. Ne legyünk türelmetlenek vagy forrófejűek, inkább mindig legyünk biztosak abban, hogy tapintattal voltunk mások érzéseire.

Gyermekkori emlékek térhetnek vissza, amiket már épp ideje feldolgoznunk. Hagyatkozzunk az ösztöneinkre ezúttal.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

Végre megfelelő alkalom adódik, hogy olyan célokat és feladatokat tűzzön ki, melyek valóban fontosak a Kos számára. Magabiztosabb lehet, amit az emberek észre is vesznek. A stílusváltásra is lesz lehetősége a csillagjegy szülötteinek a hét második felében. Otthon is szükség lehet némi javításra vagy dekorációra. A hétvégén konfliktusba kerülhet egy családtagjával vagy lakótársával.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

A héten a Bikák inkább egyedül szeretnének lenni, lassítani. Rengeteg érzés kavaroghat a csillagjegy szülötteinek, muszáj reflektálniuk a múltra. Új információk derülhetnek ki a hét közepén egy fontos dologgal vagy személlyel kapcsolatban, ami egészen más irányba tereli az eseményeket. A hétvégét töltsék kirándulással, utazással a Bikák.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

Rengeteg emberrel kell találkoznia az Ikreknek a március 27-től kezdődő héten. Ez energiát ad a csillagjegy szülötteinek, amit a munkába és új ötleteik megvalósításába fektetnek. Jó alkalom adódik arra, hogy fizetésemelést kérjenek vagy megpályázzanak egy nagyobb felelősséggel járó pozíciót. Másrészről viszont többet költhetnek a héten az Ikrek, figyeljenek jobban a kiadásaikra, ha nem akarnak nehéz helyzetbe kerülni.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja március 27-től

Sokkal ambiciózusabb lehet a héten a Rák, mint máskor, ami még saját magát is meglepheti. A csillagjegy szülöttei remek karrierlehetőséget kaphatnak, amit érdemes megfontolniuk. Energikusabbak lesznek a héten, magabiztosabbak, pontosan tudják, mit akarnak. Ugyanakkor próbáljanak meg ne bosszankodni amiatt, ha a tervek nem haladnak olyan gyorsan, mint szeretnék.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

Nyitottak és optimisták lesznek a héten az Oroszlánok. Készen állnak arra, hogy új dolgokat tanuljanak, amitől eddig mereven elzárkóztak. Késztetést érezhetnek arra is a csillagjegy szülöttei, hogy írjanak vagy tanítsanak. Nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a hét második felében a mentális egészségükre a csillagjegy szülötteinek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

Fontos felismeréseket tehet saját magával kapcsolatban a Szűz. Megérthetik, hogyan reagálhatnak a különböző kapcsolati konfliktusaikban máshogy és hogyan kezelhetik a helyzeteket. Fontos és hasznos tanácsot kaphat a spórolással, megtakarítással és befektetéssel kapcsolatban, ne hagyja, hogy kifolyjon a pénz a kezei közül!

A heti horoszkóp március 27-től megmutatja, hogyan kezdhetik újra a csillagjegyek

A heti horoszkóp március 27-től megmutatja, hogyan kezdhetik újra a csillagjegyek

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

A kapcsolatait kell előtérbe helyeznie a Mérlegnek a héten. Közelebb érezheti magát párjához, vagy fontos párkapcsolati döntést hozhat. Ha egyedülálló, randizhat valakivel, akivel akár hosszú távú kapcsolatot is el tud képzelni. Egy régi baráttal is újra felvehetik a kapcsolatot a csillagjegy szülöttei.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

A héten rendszereznie kell a dolgait ahhoz a Skorpiónak, hogy produktív legyen. Sok apró feladat között egyensúlyozhat, ami nagyon megterhelő lehet a csillagjegy szülöttei számára. Ezért több időt kell szánnia saját magára is a Skorpióknak a héten. Jó lehetőség adódik, hogy megtervezze külföldi utazását.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

Hajlamos lesz félvállról venni a dolgokat a héten a Nyilas. Belevetik magukat a társasági életbe, randizásba a csillagjegy szülöttei, ám a következményekkel nem törődnek. Ahogy azzal sem, mennyit költenek. Ez még visszaüthet a hét második felében, ha nem figyelnek jobban.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

Otthoni elfoglaltságokba veti bele magát a Bak a héten. Takarítás, dekorálás vagy akár költözés is kilátásban van a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülötteinek. Olyan párkapcsolati problémák kerülhetnek felszínre a hét második felében, amit már régóta próbálnak magukban elnyomni. De most képtelen tovább színlelni.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

A héten felfedezi a környéket a Vízöntő, ám nemcsak új emberekkel, új projektekkel is megismerkedhet. Munkatársaival azonban konfliktusba kerülhet, ami csak a hét második felére oldódik meg. Sportoljanak többet a héten, mert az egészségükre több figyelmet kell szentelniük a csillagjegy szülötteinek.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. március 27-től

Motiváltan vetik bele magukat a munkájukba a Halak a héten. Remek szabadúszó lehetőségek adódhatnak a hét második felében. A munkát barátokkal való találkozókkal és randevúkkal ellensúlyozzák a csillagjegy szülöttei. Egy új hobbit is felfedezhetnek, amitől még magabiztosabbak lesznek, hiszen megtalálják a saját hangjukat.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash