Heti horoszkóp 2023. augusztus 28-tól: már megint a Merkúr retrográd keveri a lapokat

2023. augusztus 28.
Lassan indulnak a dolgok a héten, lesz ideje a csillagjegyeknek, hogy kitalálják, hogyan alakuljon az új őszi rutin. A Szűz jegyében lassan véget érő Vénusz retrográd után most egy még erősebb bolygóállás, a Merkúr retrográd nehezítheti meg a csillagjegyek napjait a heti horoszkóp szerint a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten. Lesznek meglepetések.
Heti horoszkóp csillagjegy 2023 augusztus 28-tól
  • Nem biztos, hogy pont ilyen meglepetésekre vágytak a csillagjegyek, mint amilyet a Merkúr retrográd hoz a heti horoszkóp szerint a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten.
  • Szeptember közepéig marad retrográdban a Merkúr.
  • A fontos vásárlásokat, szerződéseket és nagyobb utazásokat halasszák máskorra a csillagjegyek az asztrológus szerint.

Nagyon fontos, hogy a csillagjegyek a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten nagyobb figyelmet fordítsanak az egészségükre, étkezésükre és testmozgásra. A Merkúr retrográd komoly zavarokat okozhat a csillagjegyek életében az asztrológus szerint. A heti horoszkóp szerint nem szerencsés, ha most vágunk bele új projektekbe, nagyobb munkákba vagy hosszabb utazásra indulunk.

Mutatjuk, mit hoz a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten! Itt elolvashatjuk azt is, mely csillagjegyekre köszönt rá a szerencse és tesznek szert némi pénzre 2023 szeptemberében, a Merkúr retrográd ellenére is!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Újra kell gondolnia a Kosoknak a hétköznapi rutinjukat a héten. A Merkúr retrográd teljesen felboríthatja a csillagjegy szülötteinek munka-magánélet egyensúlyát. Fontos tisztán látniuk, mely munkahelyi teendők azok, amik valóban megérik a befektetett időt és energiát. Egészségügyi problémák merülhetnek fel a Kosoknál, de ettől függetlenül is fontos lenne, hogy utánajárjanak, milyen plusz tápanyagokra lenne szükségük. Ideje lenne rendszeresen sportolniuk is a csillagjegy szülötteinek!

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Úgy érzik a csillagjegy szülöttei, hogy szükségük van egy kis alkotói szabadságra, amikor csak a kreatív projektjeikkel foglalkozhatnak. A héten a Merkúr retrográd miatt stresszesebbek lehetnek ugyanis a csillagjegy szülöttei. Olyan régi hobbikat fedezhetnek fel a Bikák, amiket mostanában elhanyagoltak. Egy várva várt randi inkább feszültséget ébreszthet most a csillagjegy szülötteiben, muszáj kibogozniuk kusza érzelmeiket. A Bikák rájöhetnek, hogy nekik több időre van szükségük.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

A héten át kell gondolniuk a családjuk és otthonuk helyzetét az Ikreknek. Olyan családtagokkal vehetik fel újra a kapcsolatot a csillagjegy szülöttei, akikkel már rég nem beszéltek. Most remek alkalom adódik, hogy tisztázzák a nézeteltéréseket. Ugyanakkor úgy érezhetik az Ikrek, össze vannak zavarodva azzal kapcsolatban, hol is akarnak élni igazán. Ne a Merkúr retrográd alatt hozzanak megmásíthatatlan döntést ezzel kapcsolatban.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Nagyon sok újat tanulhatnak a héten a Rákok. Továbbképzésre, új képességek elsajátítására is remek lehetőségek adódnak a napokban a csillagjegy szülöttei számára. Most egy utazás során újra felvehetik a kapcsolatot régi barátokkal, testvérekkel. Ez rádöbbentheti a Rákokat, hogyan kommunikáljanak ezekben a kapcsolatokban, hogy félreértésektől mentesen működhessenek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

A pénzügyeivel kell foglalkoznia az Oroszlánoknak a héten. Lehet, hogy többet költöttek a nyáron, mint amennyit a bevételei valóban megengedtek volna. Most ki kell találniuk, hogyan tömhetik be a pénzügyi réseket. Megpróbálhatnak fizetésemelést kérni, ám arra ne számítsanak a csillagjegy szülöttei, hogy a plusz munkát elkerülhetik. Ha sikerül kitalálniuk, hogyan rendezzék az anyagi helyzetüket, sokkal nyugodtabbnak érzik majd magukat akkor is, ha látják, mennyi feladat vár majd rájuk a következő hónapokban.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

A héten saját magukat helyezzék az első helyre a fontossági sorrendjükben a Szüzek. Muszáj törődniük magukkal, hogy bírják a rájuk váró feladatokat. Fedezzenek fel új hobbikat vagy vessék bele magukat egy régi kedvenc időtöltésükbe a csillagjegy szülöttei. Túlérzékenyek lehetnek a hét közepén, ez is mutatja, hogy most egy kis egyedül töltött időre van szükségük.

A Szűz jegyében a Merkúr retrográd határozza meg a csillagjegyek heti horoszkópját a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

A Szűz jegyében a Merkúr retrográd határozza meg a csillagjegyek heti horoszkópját a 2023. augusztus 28-tól kezdődő héten

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Lassítsanak a hét elején a Mérlegek, szakítsanak időt a pihenésre. Különösen érzékeny és érzelmes hangulatban lehetnek a csillagjegy szülöttei, ugyanakkor úgy érzik, nincs elég energiájuk. Érdemes átgondolniuk, melyek lehetnek azok dolgok az életükben, munkájukban, ami visszahúzza őket. A meditáció, mindfulness vagy naplóírás segíthet tisztábban látni a Mérlegeknek. Azt is tapasztalhatják a csillagjegy szülöttei, hogy a Merkúr retrográd hatására a megérzéseik erősebbek lehetnek a napokban.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Most komoly leckét kaphatnak a Skorpiók azzal kapcsolatban a héten, ki és mi az, ami valóban hozzáad az életükhöz. Egy bizonyos barát okozhat kellemetlenséget a csillagjegy szülötteinek. Összefuthatnak viszont egy olyan régi ismerőssel, akivel már rég nem beszéltek, és új ötleteket meríthetnek a váratlan találkozásból.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Most átgondolhatják a Nyilasok, mennyit sikerült előre lépniük a karriercéljaik felé. Bár jó lehetőségeik lehetnek, mégsem biztos, hogy boldogok jelenlegi munkahelyükön a csillagjegy szülöttei. Már nem biztosak benne, hogy ez az ő helyük. A Merkúr retrográd miatt egy feladattal csúszhatnak, nem tudnak úgy haladni, ahogy szeretnének, olyan akadályok merülhetnek fel, amit nem tudnak azonnal elhárítani a Nyilasok. Ellenőrizzenek mindent kétszer a csillagjegy szülöttei, mielőtt kiadják a munkát a kezük közül.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Átértékelhetik az élettel kapcsolatos felfogásukat a Bakok a héten. Rádöbbenhetnek bizonyos események kapcsán, hogy nagyobb nyitottságra, elfogadásra van szükségük más emberek véleményét, hitét és kultúráját illetően. Talán még nem késő, hogy magukba nézzenek a csillagjegy szülöttei és megkövessék korábbi kinyilvánításaikat. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Párkapcsolati konfliktussal kell szembenéznie a héten a Vízöntőknek. Ha már a felszín alatt korábban is jelen volt a probléma, most a Merkúr retrográd miatt nem tudják többé a szőnyeg alá söpörni. Muszáj nyíltan beszélnie arról a csillagjegy szülötteinek, hogy érez és mit akar valójában. A megtakarításaival is tudatosabban kell foglalkoznia a Vízöntőknek, hogy ne veszítsék el a pénzüket. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 28-tól

Egy közeli barátjuk becsaphatja a héten a Halakat. Ez ráébresztheti a csillagjegy szülötteit, hogy az emberi kapcsolataikban eddig nem jó mintát követtek, változtatniuk kell. Ha párkapcsolatban élnek, muszáj jobban kommunikálniuk párjukkal, különben komoly félreértések keletkezhetnek az elkövetkező időszakban az életükben.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash