Ezt kell tudnod a Nyilas szezonról, hogy szerencséd legyen

2023. november 21.
Az év egyik leggyümölcsözőbb időszaka a horoszkóp szerint a Nyilas szezon. Ez a tűz jegy minden csillagjegyre kiterjeszti motiváló energiáit. Az asztrológus elárulta, hogyan hozhatjuk ki a szerencsénkből a legtöbbet a november 22. és december 21. közötti időszakból.
Nyilas csillagjegy szezon szerencse
  • A Nyilas szezon minden csillagjegy számára szerencsés találkozásokat tartogat!
  • Zavartalanul élvezhetjük és kihasználhatjuk a Nyilas (november 22. – december 21.) uralkodó bolygójának, a Jupiternek szerencsés energiáit.
  • A téli napforduló jelöli a Nyilas szezon végét december 21-ről 22-re virradóra.

A Nyilas szezon mindig zsúfolt és pörgős időszak a csillagjegyek életében. Az ünnepek környékén a csillagjegy szülöttei kifejezetten elemükben érzik magukat. A Nyilas (november 22. – december 21.) egy olyan gyümölcsöző szezon minden csillagjegy számára, amikor a Jupiter energiái segítenek a fejlődésben, az álmaink megvalósításában, új ötletek felfedezésében és szerencsével árasztanak el minket.

Milyen személyiségűek a Nyilasok?

A Nyilas jegy szülöttei roppant karizmatikus emberek, akik könnyen teremtenek kapcsolatot másokkal. Remek humorérzékük van, elbűvölőek és csak úgy pattognak a szikrák körülöttük. Optimista emberek, akik vonzzák a szerencsét. 

Ugyanakkor hajlamosak csak feketén vagy fehéren látni a dolgokat, mindent azonnal akarnak, a türelem nem az erősségük. Mivel nehezen húzzák be a féket, időről időre szembe kell nézniük a kiégéssel, kimerültséggel. A nagy pörgést törvényszerűen követi az enerváltság és a motiváció elvesztése. Szerencsére a humoruk általában átsegíti ezen az időszakon a Nyilasokat

A csillagjegy szülöttei jószívűek, nagylelkűek, ragaszkodók és kedvesek. Nem feltétlenül szeretnek vezető szerepben tetszelegni, ám ettől még ők a közösség motorja az esetek jelentős részében.

A Nyilas csillagjegy egyik szerencsehozó kristálya az ametiszt

A Nyilas csillagjegy egyik szerencsehozó kristálya az ametiszt

A Nyilas csillagjegyről címszavakban az alábbi fontos dolgokat kell tudnunk:

  • Nyilas:​ november 22. – december 21.
  • Eleme: tűz
  • Szimbóluma: nyilas/nyíl
  • Uralkodó bolygója: Jupiter
  • Kristályai: ametiszt, jáde, gránát, türkiz
  • Energiái: kalandvágyó, elfogadó, ambiciózus
  • Színei: narancs, barna, fekete

Híres Nyilasok Hollywoodban

A hírességek között is szép számmal találunk Nyilasokat, akik megtestesítik a csillagjegy jellemzőit. 

Jane Fonda igazi Nyilas, a csillagjegy minden tulajdonsága megvan benne

Jane Fonda igazi Nyilas, a csillagjegy minden tulajdonsága megvan benne

  1. Jane Fonda Ki ne szeretné a színésznőt? Szókimondó, két lábbal a földön jár, tehetséges, aki az önkritikának sincs híján. Ráadásul rengeteget tesz a környezetért, emberi jogokért és a nemek közötti egyenlőségért. Jól kirajzolódik Fondánál is a Nyilasok törődő, karizmatikus személyisége, akire nem lehet nem odafigyelni. A szépségéről nem is beszélve, ami a csillagjegy szülötteinek egy másik magával ragadó jellemzője.
  2. Taylor Swift Valószínűleg nem kell senkinek bemutatni a 21. század egyik legnagyobb hatású énekesnőjét. Ám Taylor Swift nem csak a zenéje és karizmatikus személyisége miatt vált a korunk zenei ikonjává. Bátor kiállása a saját jogaiért példaképpé tette, ahogy a jótékonysága is.

Ezzel lehet szerencsésebb a Nyilas szezon

Csak engedjük el magunkat, hagyjuk, hogy átjárjon a Nyilas szezon éltető energiája. Legyünk nyitottak a jelenre, az események spontán alakulására. Játsszunk, sétáljunk, adjuk át magunkat a kreativitásunknak.

A Nyilas szezon remek időszak a személyes kapcsolataink javítására, új ismeretségek megkötésére. Ezek lehetnek olyan munkakapcsolatok, melyek tovább lendítik a karrierünket. Ne álljunk ellen a Nyilas szezon kedvező hatásainak!

Forrás: Good Fronds Fotó: Getty Images