3 csillagjegy, akiknek jelentősen jobbra fordul az élete 2023 novemberében

2023. november 10.
Lassan elérjük november közepét, ám ez nem jelenti azt, hogy már nem tartogat kellemes meglepetéseket ez a hónap. Az asztrológus szerint 3 olyan csillagjegy is van, akiknek szerencsés fordulatot vehet az élete még 2023 novemberében.
Csillagjegy szerencse 2023 november
  • A bolygóállások három csillagjegy számára tartogatnak a munkában, magánéletben és egészségükben szerencsés fordulatokat 2023 novemberének második felében.
  • Az asztrológus elárulta, a Szaturnusz retrográdjának vége mely csillagjegyek életére lehet szerencsés hatással.
  • Miért pont ez a három csillagjegy lesz különösen szerencsés 2023 novemberében?

Mivel a Szaturnusz a Bak és a Vízöntő uralkodó bolygója, így nem meglepő, hogy elsősorban a két csillagjegy számíthat kellemes fordulatokra az életében 2023 novemberének második felében.

A Halak számára jó hír, hogy a Szaturnusz az ő jegyükbe lép, így az asztrológus elmondta, a csillagjegy szülöttei milyen szerencsés fordulatokra számíthatnak az életükben a következő hetekben!

A Bak (december 22. – január 19.) szerencsés fordulatra számíthat az életében 2023 novemberében

Bár a november első fele inkább pesszimista hangulatba hozta a Bakokat, a Szaturnusz tesz róla, hogy az utolsó őszi hónap második két hete már derűlátóbbá tegye a csillagjegy szülötteit. A szerencsés fordulatok között előfordulhat költözés, új munkahely, kilépés egy mérgező kapcsolatból vagy egy új közösséghez való csatlakozás.

Ha tehát a csillagjegy szülöttei régóta tervezik, hogy új irányba terelik életüket, 2023 novemberénél nem találhatnak jobb időpontot erre. Tökéletes lehet az időzítés arra is, hogy fejest ugorjanak egy új kapcsolatba, saját vállalkozásba fogjanak. A bolygóállások mögöttük állnak, hogy mindezt sikerre vigyék!

A Vízöntő (január 20. – február 18.) szerencsés fordulatra számíthat az életében 2023 novemberében

A Vízöntőknek szerencsés fordulatot hoz 2023 novemberének második fele

A Vízöntőknek szerencsés fordulatot hoz 2023 novemberének második fele

Az elmúlt néhány hónap elég rázósan alakult a Vízöntőknek. Nem csoda, ha küzdenek az alacsony önértékeléssel, munkahelyi vagy magánéleti kudarcok feldolgozásával. Minderre van magyarázat: a bolygók, amik retrográdban voltak hosszú-hosszú hónapokig. A Szaturnusz viszont a csillagjegy szülötteinek elhozza a tisztánlátás és kreatív gondolkodás képességét, az Uránusz segít, hogy átlássák az életüket és rendszerbe foglalják.

2023 novemberének második fele ezért hoz gyökeres változást és szerencsés fordulatokat a csillagjegy szülöttei számára. Végre valóra válnak a Vízöntők álmai. A szerelme figyelemmel halmozza el, a főnöke végre felismeri a képességeit és előlépteti abba a pozícióba, amit már régóta megérdemelt volna. A bolygóállások hozzásegítik, hogy learassa türelme gyümölcsét!

A Halak (február 19. – március 20.) szerencsés fordulatra számíthat az életében 2023 novemberében

2023 első felében úgy érezhették a Halak, mintha az életük lassított felvételen játszódna. Szerencsére a legtöbb esetben türelemmel és bölcsen kezelték ezt a helyzetet a csillagjegy szülöttei, és kivárták, míg végre eljött az ősz, és fordulnak a dolgok. Novemberben a Szaturnusz állása változik, ami a Halak életében is szerencsés fordulatokat idéz elő. Megkönnyebbülést érezhetnek, felszabadulnak és kilépnek az áldozatszerepből. Minden beindul a csillagjegy szülötteinek életében, munkahelyükön, szerelmi életükben is felpörögnek az események. 

Forrás: Marie Claire Russia, fotó: Unsplash