3 csillagjegy, akik még 2023 végéig megtalálják az igaz szerelmet

2023. november 24.
Bár az emberek nagy része már azt várja, hogy vége legyen ennek az évnek, három csillagjegy számára kellemes meglepetéseket tartogat még 2023. Különösen azok örülnek majd az univerzum ajándékának, akik már régóta szeretnének párra találni.
Csillagjegy szerelem horoszkóp 2023 december
  • Az Oroszlánok (július 23. – augusztus 22.) végre közelebb kerülhetnek ahhoz, aki már régóta különleges a szívüknek.
  • Az asztrológus szerint három olyan csillagjegy is van, akik még 2023-ban párra találhatnak a horoszkóp szerint.
  • A bolygóállások különösen kedvezőek a szerelemnek 2023 decemberében.

Bár rohamosan közeledik az év vége, és sokan már csak túl lenni szeretnének az addig hátralevő heteken, három csillagjegy is jó, ha nyitott marad a szerelemben. Az asztrológus szerint ugyanis ők azok, akik megtalálhatják még 2023-ban az igaz szerelmet.

Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akikre ráköszönt a szerelem és a boldogság még 2023-ban!

1. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) megtalálja a szerelmet 2023-ban a horoszkóp szerint

Ha az egyedülálló Oroszlán számára van olyan személy, aki régóta kedves a szívének, az elkövetkező hetek meghozhatják az áttörést és végre közelebb kerülhet hozzá. Ám ehhez a csillagjegy szülötteinek is kockáztatni kell. Ne habozzanak, amikor úgy látják, hogy jó alkalom adódik a kezdeményezésre, nyitott ajtókat találnak! A szerelmi történet, ami 2023-ban elkezdődik, a bolygóállások szerint 2024-ben is folytatódik majd. Érzelmi és romantikus szempontból ígéretes időszak lesz ez az Oroszlán számára.

Három csillagjegynek szerencséje lehet a szerelemben még 2023 decemberében a horoszkóp szerint

Három csillagjegynek szerencséje lehet a szerelemben még 2023 decemberében a horoszkóp szerint

2. A Bak (december 22. – január 19.) megtalálja a szerelmet 2023-ban a horoszkóp szerint

Természeténél fogva visszafogott és otthonülő a Bak, ám 2023 végén elő kell bújnia a csigaházából. Megéri, hiszen a bolygóállások hozzásegítik, hogy találkozzon valakivel, aki eléri, hogy gyorsabban verjen a csillagjegy szülötteinek szíve. Ebben az időszakban nem akad versenytársa a Baknak. Érdemes nyitottan hozzáállniuk a csillagjegy szülötteinek a randiajánlatokhoz, nem tudhatják, melyikből bontakozik ki egy igazi romantikus karácsonyi történet.

3. A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) megtalálja a szerelmet 2023-ban a horoszkóp szerint

Az ünnepi időszak hozhat változást a Szűz szerelmi életében. Egy utazás során ismerkedhet meg váratlanul egy olyan személlyel, akivel gyönyörű szerelmi történet íródhat, ha a csillagjegy szülöttei is úgy döntenek. A Szűz ragyogásának senki sem tud ellenállni ebben az időszakban. 2023 decemberében a csillagjegy szülöttei bárkit levesznek a lábukról. Ez lehetővé teszi, hogy valódi igazgyöngyre bukkanjanak és egy hosszú szerelem vegye kezdetét.

Forrás: Astrofame