Heti horoszkóp 2024. március 18–24.

2024. március 18.
A csillagjegyek nagy bajba kerülhetnek a héten a horoszkóp szerint, ha nem őszinték. Mutatjuk, mire számíthatunk a 2024. március 18–24. közötti napokban a heti horoszkóp szerint.
Heti horoszkóp 2024. március 18-24.
  • 2024. március 21-én a Kos jegyébe lép át a Nap, ami felkavarhatja a csillagjegyek életét.
  • A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek, helyezzék az őszinteséget a fókuszba az előttük álló napokban.
  • A párkapcsolati helyzetet is felbolygathatják a csillagállások a heti horoszkóp szerint a 2024. március 18. és 24. közötti héten.

A 2024. március 18. és 24. közötti hét közepén lép át a Nap a Halak jegyéből a Kosba. Ez felborítja és teljesen más megvilágításba helyezi a csillagjegyek életének bizonyos dolgait. A heti horoszkóp szerint az őszinteség mindennél előrébb való a következő napokban, ha nem akarják a csillagjegyek, hogy nagy bajba kerüljenek. Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a 2024. március 18–24. közötti héten!

Erre számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. március 18–24. között

1. Kos (március 21. – április 20.)

A kapcsolatok változnak, és nem mindig úgy, ahogy szeretnénk. A Kos számára is elérkezett az idő a változtatásra. Legyenek őszinték saját magukkal nemcsak azzal kapcsolatban, mi az, ami jó nekik, hanem azzal is, mik a reális lehetőségeik. Fontos, hogy végre bevallják a csillagjegy szülöttei, ők mekkora részt vállaltak a párkapcsolatukban, mit tettek azért, hogy működjön a szerelmük. A heti horoszkóp szerint most jó alkalom adódik arra, hogy átgondolják, valóban szükségük van-e a váltásra, vagy csak változtatásra. Legyenek őszinték, még akkor is, ha ez most kicsit félelmetes!

2. Bika (április 21. – május 21.)

A héten a Bikák mindenáron el akarják kerülni a személyes konfliktusokat. Rossz hír a csillagjegy szülötteinek, hogy ez nem valószínű, hogy menni fog. Két tűz közé kerülhetnek, és színt kell vallaniuk arról, mit gondolnak őszintén a kialakult helyzetről. A heti horoszkóp azonban azt tanácsolja, semmiképp se kötelezzék el magukat olyan ember mellett, akiben nem bíznak, legyen szó üzletről vagy magánéletről.

3. Ikrek (május 22. – június 21.)

Át kell gondolniuk a héten az Ikreknek, mi a valódi fontossági sorrendjük. Nem csak elméletben. A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, hogy fókuszáljanak a gondolataikra, ne kövessék el ugyanazokat a hibákat újra és újra. Ha kicsit lassítanak, jobban kirajzolódik, melyek azok a szokások, amik csak pótcselekvések a mindennapjaikban. Így közelebb juthatnak ahhoz is, mi az, ami tényleg fontos a számukra.

4. Rák (június 22. – július 22.)

A szorongások időnként tanítanak is nekünk bizonyos dolgokat, de a héten a Rák számára ezek inkább a kimerültség és túlterheltség jelei, semmint a belső bölcsesség lecsapódásai. Ha azon kapják magukat a csillagjegy szülöttei, hogy képtelenek másra gondolni, csak egy bizonyos rossz dologra, eshetőségre, ez a jele annak, hogy ideje lazítaniuk. A heti horoszkóp szerint a hét második felében lesz lehetőségük, hogy feltöltsék az energiaraktáraikat a csillagjegy szülöttei.

5. Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A héten túl sokat tudhatnak meg egy olyan dologról, amiről hallani sem akartak az Oroszlánok. Ez hatalmas érzelmi teher lehet a csillagjegy szülöttei számára, amitől úgy érezhetik, teljesen elszívja az energiájukat. Használják ki a hét közepén adódó lehetőséget a pihenésre és tartsanak egy kis szünetet. Távolodjanak el minél jobban a hétköznapi mókuskeréktől. A heti horoszkóp arra figyelmezteti az Oroszlánt, hogy bármit is tesznek, mindig az lebegjen a szemük előtt, hogy ne ártsanak vele.

6. Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A heti horoszkóp szerint a Szűz párkapcsolatában hozhat változást, hogy a Halak jegyéből a Nap átlép a Kos jegyébe. Ez próbára teheti az egymás iránti érzéseiket a párjával. Minél jobban ismerik magukat a csillagjegy szülöttei, annál őszintébbek lehetnek a párjukkal is azzal kapcsolatban, mire van szükségük. Nagyon fontos a heti horoszkóp szerint, hogy a csillagjegy szülöttei maradjanak hűek önmagukhoz!

7. Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Nagyon rossz, ha a héten hagyják a Skorpiók, hogy a félelmeik irányítsák őket. Függetlenül attól, hogy ez a belső bizonytalanságukból vagy abból fakad, hogy nincs elég információjuk azzal kapcsolatban, hányadán állnak a munkával vagy magánéletben, fontos, hogy tudatos döntést hozzanak. A hét második felében a heti horoszkóp szerint jelentőségteljes következményei lesznek annak, hogyan döntenek vagy nem döntenek a csillagjegy szülöttei.

8. Skorpió (október 24. – november 22.)

Jó hír a Skorpiónak, hogy a héten nem igazán kell törődniük olyan dolgokkal, amik nem nyűgözik le őket. Viszont az is tény, hogy nem tehetik meg tovább, hogy figyelmen kívül hagynak bizonyos problémákat. A heti horoszkóp szerint eljött az idő, amikor el kell gondolkodniuk azon, miért és mi az, ami aggasztja a csillagjegy szülötteit és valódi megoldásokat keresni az okokra, nem csak a tüneteket kezelgetni.

9. Nyilas (november 23. – december 21.)

A héten a Nyilas szakítson időt saját magára. Könnyen lehet, hogy az elmúlt időszakban túlhajtották magukat, így létfontosságú, hogy pihenjenek, utolérjék magukat és az érzelmi jóllétükkel törődjenek. Ne hallgassanak azokra, akiknek a jótanácsai inkább csak a saját haszonszerzésüket segítené elé, nem a csillagjegy szülötteinek helyzetét akarják vele segíteni. A heti horoszkóp szerint a hét második felében találkozhatnak ilyen emberekkel a Nyilasok.

10. Bak (december 22. – január 20.)

Ha valóban hisznek saját magukban a Bakok, a héten legyőzhetik a félelmeiket és megoldhatnak egy régóta húzódó problémát. Nem takargathatják tovább az érzelmeiket a csillagjegy szülöttei, muszáj őszintén színt vallaniuk, ha nem akarják elveszíteni azt, aki közel áll hozzájuk. A heti horoszkóp szerint a hétvégén jó lehetősége adódik a Baknak, hogy a családjával töltsenek egy kis időt teljes nyugalomban.

11. Vízöntő (január 21. – február 19.)

A héten tettekre lesz szüksége a Vízöntőnek, nem csak üres lózungokra. Ha őszintén cselekszenek, kihúzhatja a bajból a csillagjegy szülötteit. A heti horoszkóp szerint nagyon fontos, hogy megtalálják a Vízöntők az egyensúlyt a befelé figyelés és a rugalmas alkalmazkodás között. A hét második felében olyan kérdések merülhetnek fel, amikre csak akkor találják meg a választ a csillagjegy szülöttei, ha valóban őszinték magukkal és a szeretteikkel.

12. Halak (február 20. – március 20.)

Sokkoló lehet a váltás a héten a Halak számára, hogy a Nap átlép a Kos jegyébe. Úgy érezhetik, elveszítik minden motivációjukat és önbizalmukat. Ennek azonban nem kell így lennie, ha sikerül rájönniük a csillagjegy szülötteinek, miből fakad az erejük. A heti horoszkóp szerint fájdalmas igazságot tudhatnak meg a párjukkal kapcsolatban a Halak, ez átírhatja az egész kapcsolatukat. 

Forrás: Chatelaine, fotó: Getty Images, Unsplash