Ezért nem jó ötlet veled packázni: ez a legveszélyesebb dolog a csillagjegyedben

2024. augusztus 15.
Minden egyes emberben van valami, ami veszélyessé teheti, legyen az rosszindulat, bosszúvágy vagy zaklatási hajlam. Vajon te milyen módon lehetsz másokra veszélyes? Most kiderítheted csillagjegyed alapján!
Csillagjegyek: megmutatjuk a legveszélyesebb tulajdonságodat
  • Mindenkiben rejlik egy-két olyan tulajdonság, ami veszélyessé teheti őt.
  • Az asztrológia képes felfedni azt a tulajdonságot az egyes csillagjegyekben, ami veszélyt jelenthet másokra nézve.
  • Keresd meg a csillagjegyedet és tudd meg, hogy mi tesz téged veszélyessé!

Nem minden veszély nyilvánvaló, különösen, ha ez a veszély érzelmi jellegű. Ha az exed újra és újra összetörte a szívedet, és találkozol valakivel, akinek sok hozzá hasonló tulajdonsága van, akkor tudod, hogy veszélyt jelent rád. Megkockáztatod, hogy ezúttal másképp alakulnak a dolgok, vagy inkább sarkon fordulsz? Ha az ösztöneid azt súgják, hogy valaki veszélyt jelent rád, még akkor is, ha lehetetlennek tűnik, akkor is érdemes odafigyelni a megérzéseidre.

Ugyanakkor célszerű tisztában lenned azzal is, hogy mik a veszélyes tulajdonságaid, mert így elkerülheted, hogy konfrontálódj másokkal. Még mindig jobb előre bejelenteni, hogy hajlamos vagy a dühkitörésekre, mint hogy meglepetésként érjen másokat.

Lássuk, hogy mi a legveszélyesebb tulajdonságod a csillagjegyed szerint:

1. Kos (március 21. – április 19.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Kosként a váratlan érzelmi kitöréseid és az impulzivitásod.

Amikor igazán kiakadsz és dühös vagy, nem gondolkodsz azon, hogy mit teszel és csúnyán megbánthatod a környezetedet. Az összes csillagjegy közül a Kosra jellemző leginkább a hirtelen felindulásból elkövetett bűncselekmény. 

2. Bika (április 20. – május 20.)

A legveszélyesebb tulajdonságod a Bikaként a makacsságod.

Makacs csillagjegyként, ha valamit a fejedbe veszel, nehéz rávenni arra, hogy azt megváltoztasd vagy kompromisszumot köss, ami azt jelenti: szörnyű vitákba és veszekedésekbe keveredhetsz.

3. Ikrek (május 21. – június 20.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Ikrekként, hogy megbízhatatlan és szervezetlen vagy.

Könnyen elhagyhatod azt, amit kölcsönadnak neked vagy elfelejtheted befizetni a számládait. De ugyanígy veszélyes lehet beszélgetésbe kezdenie veled annak, aki siet, mert nem tűnik fel neked, ha az illetőnek már mennie kellene.

4. Rák (június 21. – július 22.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Rákként a hangulatingadozásod.

Hajlamos vagy arra, hogy túlreagáld a dolgokat, ha megbántanak vagy kellemetlenséget okoznak neked. Annyira eluralkodnak rajtad az érzelmeid, hogy instabillá és irracionálissá tehetnek. Veszélyes lehet magadra és másokra nézve is, ha nem látsz a méregtől és úgy hozol döntéseket.

5. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Oroszlánként a passzív-agresszivitásod.

A csillagjegyed legendás arról, hogy mennyire bátor és erős, de van egy oldalad, ami bizonytalan, szeretetéhes és magányos. Sok figyelemre van szükséged és hajlamos vagy manipulálni másokat ahhoz, hogy megszerezd, amit akarsz.

6. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Szűzként az ötletgazda mentalitásod.

Kreatív csillagjegyként tele vagy jó ötletekkel és vág az eszed, mint a borotva. Ám a képességeidet illegális, akár törvénybe ütköző bűncselekményekhez is használhatod, legyen az lopás vagy csalás.

7. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Mérlegként, hogy időzített bomba vagy.

Nem sűrűn fordul elő, de mikor elveszíted az eszedet és kijössz a sodrodból, nagyon kell veled vigyázni, mert olyankor bármire képes vagy. De nemcsak a félelmetes érzelmi kitöréseid miatt lehetsz veszélyes, hanem azért is, mert kétségbeesésedben is hajmeresztő lépésekre szánhatod magad.

8. Skorpió (október 23. – november 21.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Skorpióként a bosszúvágy.

A csillagjegyedről mindenki tudja, aki olvas asztrológiai elemzéseket, hogy vigyázni kell veled, mert ha valaki nagyon megbánt, azon csúnya bosszút állhatsz. Kidolgozod a tökéletes tervet, ha kell, kivárod a megfelelő alkalmat, azután pedig lecsapsz rá. Sosem felejted el azt, ha ártottak neked.

9. Nyilas (november 22. – december 21.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Nyilasként a szókimondásod.

Nem azzal van a baj, hogy őszinte vagy, hiszen az pozitív tulajdonság, de sokszor nem veszed észre, hogy gondolkodás nélkül kimondod a véleményedet, és a szavaiddal nagy kárt okozhatsz másoknak. Ráadásul hajlamos vagy a türelmetlenségre, és ha akadályoznak valamiben, pillanatok alatt elküldheted melegebb éghajlatra az illetőt.

10. Bak (december 22. – január 19.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Bakként az empátia hiánya.

A kevésbé előnyös tulajdonságaid közé tartozik, hogy hideg, közömbös és fukar lehetsz másokkal szemben. Ha valakinek pénzre vagy érzelmi támogatásra van szüksége, nem szerencsés nálad kopogtatnia.

11. Vízöntő (január 20. – február 18.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Vízöntőként, hogy képtelen vagy átlátni a teljes képet.

Nem egy előnyös tulajdonság az, hogy sokszor a hosszú távú következmények figyelembevétele nélkül döntesz. Azonnali eredményeket akarsz, és túl türelmetlen vagy ahhoz, hogy igazán elmélyedj a részletekben.

12. Halak (február 19. – március 20.)

A legveszélyesebb tulajdonságod Halakként a függőségre való hajlamod.

Az alkoholtól, a szerencsejátéktól, a drogoktól kezdve az ételekig a csillagjegyed hajlamos a különböző függőségekre. Nem szereted megvonni magadtól azt, amit jónak érzel, és ez egy idő után veszélyes lehet az egészségedre vagy akár a pénztárcádra nézve. Ráadásul az is előfordulhat, hogy beleviszel másokat a rosszba.

Forrás: Your Tango, Fotó: Getty Images