A következő évadtól másik sztár veszi át a Bridgerton főszerepét

2024. július 23.
Még csak most lett vége a Bridgerton harmadik évadának, de máris kiderült, hogy hamarosan másik sztár veszi át a sorozat főszerepét.
A következő ávadtól új sztár veszi át a Bridgerton főszerepét

Egy hónappal a netflixes slágersorozat harmadik évadának befejezése után, máris új hírek érkeztek a streaming platform háza tájáról. Reméljük, hogy minden rajongó nagyon izgatott! Kiderült ugyanis, hogy a negyedik évadtól másik sztár veszi át a Bridgerton főszerepét.

A negyedik évad romantikus szálai Luke Thompson, a Dunkirk sztárjának karakteréhez fűződnek majd. Ő játssza Benedict Bridgertont, a Bridgerton család következő tagját, aki érzelmes kalandok elé néz. A hírt egy rövid Instagram-videóban mutatták be, amelyben Benedict jeleneteiből láthatunk néhány rövid részletet.

A 2020-ban bemutatott netflixes sorozat első évadában Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Simon Basset (Regé-Jean Page) szenvedéllyel teli kalandjait ismerhettük meg. Amikor 2022-ben megérkezett a széria második etapja, Daphne bátyja, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) és Kate Sharma (Simone Ashley) szerelmes történetét mutatta be. Nemrég pedig Colin Bridgerton (Luke Newton) és régi gyerekkori barátja, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) kalandjait láthattuk.

A sorozat negyedik évada tehát hivatalosan is a második legidősebb Bridgerton-fiúra helyezi a hangsúlyt. A folytatás elég kalandosnak ígérkezik, ugyanis a szinopszis azt írja: „Annak ellenére, hogy idősebb és fiatalabb testvérei is boldog házasságban élnek, Benedict nem akar megállapodni – egészen addig, amíg nem találkozik egy elbűvölő Lady in Silverrel az anyja álarcosbálján.”

Mi már nagyon izgulunk a folytatás miatt, de amíg várunk rá, a Bridgerton 1-3. évadát újra és újra streamelhetjük a Netflixen.

Forrás: People, Fotó: Getty Images