Katy Perry és Orlando Bloom összeillő fürdőruhában romantikáztak a strandon

2024. július 23.
Katy Perry és Orlando Bloom összeillő lila fürdőruhában romantikáztak a francia Riviérán, mi pedig imádjuk, hogy milyen édesek együtt!
Katy Perry és Orlando Bloom összeillő fürdőruhában romantikáztak a strandon

Az összeillő outfitek soha nem mennek ki a divatból, pláne a szerelmesek esetében. Most egy újabb sztárpár bizonyította be, hogy a matchy-matchy outfitek extrém romantikusak. Katy Perry és Orlando Bloom ugyanis egyforma színű, lila fürdőruhában érkeztek a St. Tropez-i strandra – a színész esetében a fürdőnadrág és a hosszú ujjú felső játszott ilyen színben, az énekesnő pedig természetesen a bikinire szavazott.

Katy Perry és vőlegénye, Orlando Bloom mindketten élénk lila fürdőszettben romantikáztak a strandon családjuk körében, ráadásul a ritkán látott kislányuk, Daisy Dove Bloom is velük töltötte a napot a vízben. Az énekesnő mindenkit lenyűgözött szálkás alakjával, a fürdőruhájában el sem tudta rejteni a kíváncsi szemek elől, hogy milyen fitt. Az arcát szalmakalappal takarta el a nap elől, megjelenését pedig arany karika-fülbevalókkal, valamint aranyláncokkal és hozzáillő karkötővel egészítette ki.

Eközben a színész egy hosszú ujjú lila felsőben, fürdőnadrágban és lila baseballsapkában ült fel a SUP-ra, Perry és Bloom lánya, Daisy Dove pedig az anyukájához csatlakozott az evezésen.

A sztárpár egyébként már egy ideje Európában nyaral. Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy Perry és Bloom július 15-én szintén Saint-Tropez-ben romantikáztak családjuk és barátaik társaságában. A harminckilenc éves Katy Perryt fekete-fehér bikiniben fotózták le, a negyvenhét éves Orlando Bloom pedig kék felsőt és hozzáillő, szintén kék fürdőnadrágot viselt, miközben az óceánban úsztak és puszilkodtak a paparazzók kamerái előtt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images