Csak a zsenik jönnek rá, melyikük a nő férje

2023. március 15.
Brilliáns nyomozónak kell lenni ahhoz, hogy megtaláljuk azt az apró jelet, ami alapján biztosan megmondható, melyik férfi a nő férje. 10 másodpercünk van rá.
  • Ismét egy nyomozós feladvány borzolja az internetezők kedélyeit.
  • A feladatunk az, hogy rájöjjünk, melyik férfi lehet a kettő közül a nő férje.
  • A legjobb nyomozóknak elég 10 másodperc, hogy megmondják, mi a megoldás.

A nyomozós feladványok a legizgalmasabbak közé tartoznak az internetes fejtörők között. Próbáltunk már rájönni, melyik levest mérgezhették meg, vagy éppen az volt a feladat, hogy kitaláljuk, vajon a szakácsnő vagy a kertész volt-e a tolvaj.

Kitaláljuk, mi a nyomozós fejtörő megoldása? Melyik férfi a nő férje?

Kitaláljuk, mi a nyomozós fejtörő megoldása? Melyik férfi a nő férje?

Ezúttal az a feladat, hogy kinyomozzuk, vajon melyik férfi a dús, barna hajú nő férje a kettő közül. A jobbján látható tetovált, őszülő halántékú rosszfiú? Vagy a bal oldalán álló, szürke pulóveres férfi?

Hogyan deríthetjük ki, melyik férfi a nő férje?

Ami közös mindkét férfiban, hogy elragadtatva néznek a hosszú, barna hajú, mosolygó nőre. Ám míg az egyik oldalán egy tipikus jófiúnak látszó, konszolidált, visszafogott férfi áll, addig a másik felén egy trikós-tetovált, hosszú hajú nőcsábász. De vajon melyikük a férje?

A nyomozós feladvány ezúttal is feladja a leckét. Első ránézésre nincs sok nyom, amin elindulhatnánk annak kiderítésére, melyik férfi a nő férje. Ám ha jobban megnézzük, felfedezhetünk egy apróságot.

Apró nyom vezet el a megoldáshoz

Annyit segíthetünk, hogy nem a férfiakat kell vizsgálnunk ahhoz a nyomozós fejtörőben, hogy rájöjjünk, melyikük a férj. A nőt kell jobban szemügyre vennünk. Ha még kell egy kis segítség, annyit még elárulhatunk, hogy a zsebeit kell megfigyelnünk alaposan. Ám ha még így sem sikerült rájönni a feladvány megoldására, néhány sorral lejjebb megmutatjuk, melyik férfi a férj.

Addig is gyakoroljunk más, hasonló feladványokkal. Nyomozzuk ki, melyik házban lakik a tolvaj! Vagy jöjjünk rá, melyik születésnapi ajándéknak nem örült az ünnepelt.

Ami azt illeti, melyik férfi a nő férje, eláruljuk a megoldást. A nő telefonja vezet nyomra minket: a férjéről látható ugyanis egy kép a kijelzőjén. Eszerint a tetovált, hosszú hajú férfival kötött házasságot a barna hajú nő. 

A nő telefonja vezet nyomra: a kijelzőn látható a férje képe

A nő telefonja vezet nyomra: a kijelzőn látható a férje képe

Forrás: Bright Side