6 húsvéti tojást rejtettek el az irodában – Megtalálod mindet?

2023. március 23.
Most már tényleg tavaszi az időjárás és egyre többször eszünkbe jut a húsvét is. A munkás hétköznapokban egyelőre azonban legfeljebb a fejtörőkkel kerülhetünk igazi húsvéti hangulatba, legalábbis egy pár hétig még. Próbáljuk meg megtalálni például mind a hat elrejtett húsvéti tojást ezen az irodát ábrázoló feladványon! Mennyi idő kell hozzá?
  • Ha jól megnézzük, színes tojásokat találhatunk az irodát ábrázoló képen elrejtve.
  • A tavasz első napján kezdjünk belerázódni a húsvéti hangulatba a tojáskereső rejtett képes feladvánnyal.
  • Átlagosan 76 másodperc kell az embereknek, hogy mind a 6 színes tojást megtalálják.

A fejtörők remek kikapcsolódást nyújtanak a hétköznapokon. Segítenek lendületbe jönni, fokozzák a kreativitást és kizökkentenek a mókuskerékből. Sőt, a tavaszi fáradtság leküzdéséhez is hasznosak lehetnek!

Megtaláljuk mind a hat húsvéti tojást az irodát ábrázoló képen?

Megtaláljuk mind a hat húsvéti tojást az irodát ábrázoló képen?

Ha lassan kezdünk gondolkozni a húsvéti dekoráción és az ünnepen, hangolódjunk egy olyan rejtett képes feladvánnyal, ami még nem szakít el teljesen a munka világától sem. Az irodát ábrázoló fejtörőn ugyanis 6 színes húsvéti tojást rejtettek el. Megtaláljuk mindet?

Mennyi idő alatt találjuk meg a húsvéti tojásokat?

Az irodában nyüzsögnek és dolgoznak a színes ruhába öltözött emberek. Ha jobban megnézzük a rejtett képes feladványt, észrevehetjük, hogy a helyiségben hat húsvéti tojás is rejtőzik. Ám csak az első pár darabot könnyű észrevenni.

A húsvét vasárnapja 2023-ban április 9-re esik. Még van időnk felkészülni az ünnepre, megfőzni a sonkát és megfesteni a húsvéti tojásokat. Ám addig is hangolódhatunk húsvétra azzal a fejtörővel, ahol az irodában kell megtalálnunk az elrejtett színes tojásokat. 

A tojások bárhol lehetnek. Íróasztalokon, virágok cserepében és akár a szemetesben is. A tojások nagyon picik, így még nehezebb dolgunk van, hogy megtaláljuk őket a rejtett képes feladványon

Hol bújtak el a húsvéti tojások az irodában?

A rajz készítője szerint az embereknek átlagosan 76 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy mind a 6 tojást megtalálják. Minél tovább nézzük a képet, annál nehezebben bukkanunk rá a tojásokra. Ha nem boldogulunk, egy kicsit lejjebb megmutatjuk a megoldást is. 

Addig is hasonló tavaszi fejtörőkkel gyakorolhatunk, hogy legközelebb még gyorsabban rábukkanjunk a rejtett képes feladványok megoldására. Egy másik, igazi tavaszi feladvány, ahol a virágos réten kell megtalálnunk a szívet. Ha valami nagyon nehéz fejtörővel is próbára tennénk a megfigyelőképességünket, számoljuk meg, hány ajtó és kerék látható ezen a feladványon

Itt rejtőzik a hat tojás a rejtett képes feladványon

Itt rejtőzik a hat tojás a rejtett képes feladványon

Forrás: Mental Floss, fotó: Instaprint