Csupacsoki sütemény egyszerűen és olcsón A nem túl hangzatos nevű sárpite valójában egy elképesztően csokis, dekadens édesség. Tisóczki Aliz megmutatja, hogyan készül vegán verzióban.
Újragondolt rakott krumpli a húsvéti maradékból – Recept! Szezonális finomságokból és a húsvéti maradék felhasználásával készül a Nosalty főszerkesztőjének, Hering Andrásnak a legújabb receptje.
Kaszinótojás tojás nélkül – isteni recept a vegán húsvéthoz Nincsen húsvét tojás nélkül, ezt a vegánok sem tagadják. Bloggerünk, Tisóczki Aliz megmutatja, hogyan készül a klasszikus kaszinótojás – tojás nélkül.
Így süss olyan húsvéti kalácsot, mint a nagymamád – Recepttel! A tökéletes húsvéti kalács titka a jó liszt és a megfelelő kelesztés.
Ezzel a módszerrel lesz szaftos és omlós a húsvéti sonka – Recepttel! A sonkafőzés alapvetően nem bonyolult, ha tisztában vagyunk néhány alapvető dologgal.
A tökéletes vasárnapi ebéd: milánói sertésborda A Nosalty ezen a héten egy igazi retró receptet hozott el nekünk: készíts milánóit sertésbordával!
Húsvéti kavalkád tavaszi ízekkel – egészségesen Aki szeretne saját kalácsot sütni, és a gyerekeknek szánt nassolni valókat is egészségesebb módon megoldani, az mindenképp olvasson tovább!
Ezek a kedvenc medvehagymás receptjeink 2023-ban Ideje leporolnunk a tavalyi recepteket és keresnünk mellé új finomságokat is medvehagymával.
Ragacsos tofu: a kínai büfék ízélménye otthon A legtöbben biztosan ismerik a kínai büfék édeskés, ragacsos szószát, ami ezúttal csirke helyett a tápláló vegán fehérjeforrásnak számító tofura került.
A répatorta idén húsvétkor golyó lesz, és milyen finom! A hagyományos répatorta evolúciójának újabb állomása a répatortagolyó.
Villámgyors vodkavaj, amit pirítósra kenve imádni fogsz Hering András, a Nosalty főszerkesztője ezen a héten egy 5 perc alatt elkészíthető, különleges előétel receptjét hozta el nekünk.
Klasszikusok vegánul: extra ropogós rántott karfiol percek alatt Bloggerünk, Tisóczki Aliz nemcsak azt mutatja meg, hogyan lehet a rántott karfiolt vegán módon készíteni, de egy zseniálisan egyszerű panírozási trükköt is mutat.
Fúziós tészta, ami után minden ujjad megnyalod: készíts carbonara spagettit kimchivel A csípős, fűszeres kimchi és a baconös carbonara spagetti találkozása – Hering András, a Nosalty főszerkesztője ezúttal egy fúziós különlegességet hozott el nekünk.
Klasszikus budai vendéglők, ahol még a nagymamánál is jobban főznek Ezúttal a budai oldalról hoztunk olyan vendéglőket, ahol a hazai klasszikusokat a legfinomabban és a legnagyobb szakértelemmel főzik.
A legfinomabb ramen leves, egyszerűen és gyorsan Hering András, a Nosalty főszerkesztője elárulja, hogy készítsünk isteni és gyors ramen levest, sült csirkével.