Ropogós kelbimbó datolyával és baconnel Idén már augusztusban felbukkantak az első kelbimbók, szóval akinek már elege van a görögdinnyéből és a nyári paradicsomsalátákból, mindenképpen vásároljon belőle, és készítse el ezt az izgalmas, mégis egyszerű receptet!
Hawaii pizza: tényleg akkora szentségtörés? Az 1960-as években egy kanadai séf rakott először ananászt a sonkás pizzára. Azóta a világ minden táján elterjedt, bármennyire is harcolnak ellene az olaszok. Miért szeretik és gyűlölik annyira az emberek a hawaii pizzát?
Garnélás nyári tésztasaláta fetával megbolondítva Rukkola, cukkini és a citrusok frissítő íze tökéletes mixet alkot az orzóval, a feta krémessévégel, amelyre a garnéla teszi fel a koronát. Ezt a szuper nyári tésztasalátát Hering András, a Nosalty főszerkesztője mutatja be nektek.
3 desszert, ami a szilvától lesz mennyei Ne búslakodj, hogy lassan vége a nyárnak, inkább örülj, hogy itt a szilvaszezon!
Így készül a házi rétestészta – Te is imádni fogod! Nemcsak a végeredményért leszel odáig, hanem az elkészítését is élvezni fogod, ha nem riadsz vissza némi konyhai kihívástól!
A spanyol rántott rizsgolyó bármilyen street foodot leköröz Egyszerűbb, mint az olaszok arancinije, de pont ugyanolyan finom ez a spanyol stílusú, rántott rizsgolyó. Ha nincs hozzá maradék rizs, nem baj, ezért érdemes külön kifőzni egy adagot!
Hűsítő zöldbableves hidegen és krémesen Felejtsd el a hagyományos zöldbableves receptjét! Hering András, a Nosalty főszerkesztője megmutatja, hogyan készítheted el ennek az isteni levesnek a jéghideg verzióját.
Ezeket az egészséges, de mennyei hamispalacsinta-recepteket muszáj kipróbálnod A hagyományos palacsintát már unod? Hoztunk három igazán különleges receptet!
Késő nyári sztárrecept: frissítő salsa görögdinnyéből Imádjuk a klasszikus, paradicsomalapú salsákat, de ez a görögdinnyés verzió igazi nyári kedvenc. A dinnye édességét a lime frissítő savassága és egy kis pikáns jalapeno egyensúlyozza.
5 különleges recept, amiben a zamatos piaci paradicsom a főszereplő Most a legcsodásabbak a paradicsomok! Fantasztikus az illatuk, a piros ezer árnyalatában mosolyognak ránk a piacon – az ízük pedig édes, karakteres, egyértelműen receptért kiáltanak!
Így tárold helyesen a hagymát és a krumplit, hogy biztosan ne csírázzanak ki Kezdjük az egyik legfontosabb szabállyal: a hagymát és a krumplit soha, semmilyen körülmények között nem szabad együtt tárolni.
A japán stílusú jegeskávé jobb, mint bármilyen más kávé Nagyon sokat változtat az íz- és illatélményen, ha kicsit fordítunk a sorrenden, és a forró kávét öntjük egyenesen a jégkockákra.
Nyári recept: húsos-sóskamártásos töltött karalábé Miért ne imádhatnánk a karalábét és a sóskamártást? És miért ne próbálhatnánk ki együtt? Hering András, a Nosalty főszerkesztője elárulja nektek, hogyan készült a darált húsos, zöldfűszeres-gerslis töltött karalábé selymes sóskamártással.
3 szupergyors szendvicskrém hőség idejére Kinek van kedve a nagy melegben sokat enni? És órákon át sütni-főzni? Ha neked sincs, akkor ezt a három receptet neked találtuk ki!
A nyár legszuperebb krumplisalátája A legklasszabb, ha előző nap elkészíted, és jól behűtve teszed a tányérodra!
Hideg ázsiai tészta a legforróbb napokra Nem kell megijedni, semmi bonyolult nincs ebben a frissítő, gyors ázsiai tésztában, ami hidegen üdít minket a nyári napokon. A misopasztától krémes, az uborkától roppanós lesz, és persze egy kis pikánsság is kerül bele.