A spanyol rántott rizsgolyó bármilyen street foodot leköröz Egyszerűbb, mint az olaszok arancinije, de pont ugyanolyan finom ez a spanyol stílusú, rántott rizsgolyó. Ha nincs hozzá maradék rizs, nem baj, ezért érdemes külön kifőzni egy adagot!
Hűsítő zöldbableves hidegen és krémesen Felejtsd el a hagyományos zöldbableves receptjét! Hering András, a Nosalty főszerkesztője megmutatja, hogyan készítheted el ennek az isteni levesnek a jéghideg verzióját.
Ezeket az egészséges, de mennyei hamispalacsinta-recepteket muszáj kipróbálnod A hagyományos palacsintát már unod? Hoztunk három igazán különleges receptet!
Késő nyári sztárrecept: frissítő salsa görögdinnyéből Imádjuk a klasszikus, paradicsomalapú salsákat, de ez a görögdinnyés verzió igazi nyári kedvenc. A dinnye édességét a lime frissítő savassága és egy kis pikáns jalapeno egyensúlyozza.
5 különleges recept, amiben a zamatos piaci paradicsom a főszereplő Most a legcsodásabbak a paradicsomok! Fantasztikus az illatuk, a piros ezer árnyalatában mosolyognak ránk a piacon – az ízük pedig édes, karakteres, egyértelműen receptért kiáltanak!
Így tárold helyesen a hagymát és a krumplit, hogy biztosan ne csírázzanak ki Kezdjük az egyik legfontosabb szabállyal: a hagymát és a krumplit soha, semmilyen körülmények között nem szabad együtt tárolni.
A japán stílusú jegeskávé jobb, mint bármilyen más kávé Nagyon sokat változtat az íz- és illatélményen, ha kicsit fordítunk a sorrenden, és a forró kávét öntjük egyenesen a jégkockákra.
Nyári recept: húsos-sóskamártásos töltött karalábé Miért ne imádhatnánk a karalábét és a sóskamártást? És miért ne próbálhatnánk ki együtt? Hering András, a Nosalty főszerkesztője elárulja nektek, hogyan készült a darált húsos, zöldfűszeres-gerslis töltött karalábé selymes sóskamártással.
3 szupergyors szendvicskrém hőség idejére Kinek van kedve a nagy melegben sokat enni? És órákon át sütni-főzni? Ha neked sincs, akkor ezt a három receptet neked találtuk ki!
A nyár legszuperebb krumplisalátája A legklasszabb, ha előző nap elkészíted, és jól behűtve teszed a tányérodra!
Hideg ázsiai tészta a legforróbb napokra Nem kell megijedni, semmi bonyolult nincs ebben a frissítő, gyors ázsiai tésztában, ami hidegen üdít minket a nyári napokon. A misopasztától krémes, az uborkától roppanós lesz, és persze egy kis pikánsság is kerül bele.
Ezek a legjobb tésztaformák tésztasalátához Igazi nyári fogás egy jó tésztasaláta. De milyen formájú legyen az alapanyag? Igen, ez is számít.
Húsmentes töltött paprika, igazi nyári recept Persze, hogy mindannyiunk egyik nagy kedvence a töltött paprika. Igazi nyári recept, most pedig Hering András, a Nosalty főszerkesztője nem a klasszikus magyar verziót készíti el nektek: a recept egyenesen Ukrajnából érkezett, ráadásul húsmentesen.
Uborkás barack-salsa, az új nyári kedvenced Nem kell félni a zöldségek és a gyümölcsök keverésétől, hiszen olyan csodálatos finomságok születhetnek belőle, mint ez az egyszerre frissítő, roppanós és édeskés salsa.
Így készül a „menzás” piskóta csokiöntettel Ha kedvet kaptál a nosztalgiázáshoz, itt a kincset érő recept!
5 ízbomba leves, ami nyáron hidegen is isteni Ebben a pokoli kánikulában nem vágyunk másra, mint valami istenien frissítő, ízben gazdag, savanykás levesre. A következő 5 leves hidegen – sőt, igazán hidegen – mennyei!