Napi receptsztori: almás-fahéjas-sajtos csirkemell spenótos rizzsel Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: májgombócleves és császármorzsa Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: paprikás csirke nokedlival Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: lencseleves és túrós tészta Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Mivel süssünk kenyeret, ha nincs kéznél élesztő? Élesztő nélkül is legalább négyféle módon süthetünk kenyeret, így nem kell szendvics nélkül maradnunk a karantén alatt sem.
#HÁZIMENZA – egyszerű és kreatív karanténreceptekre épülő új gasztroközösség #HÁZIMENZA névvel indított új Facebook-csoportot a Nosalty, ahova azokat az olvasókat is várják, akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat.
Mennyei muffin édesburgonyából Az édesburgonya elsőre talán rendhagyó alapanyagnak tűnhet, ha muffinról van szó, de az alábbi recept bebizonyítja, hogy igenis puha, szaftos sütemény készülhet belőle!
Ha már unjuk a rántottát: mit kezdjünk a tojással? A tojás a tökéletes karanténétel. Ízletes, fehérjében gazdag és egyszerű kiporciózni. Ám a hagyományos elkészítési módok könnyen unalmassá válnak.
Megtanulnál bort kóstolni a karantén alatt? Online kóstolókkal kedveskednek a hazai borászok Sokan sokféle okból borozunk. A tudatos, mértéktartó borfogyasztásnak pozitív egészségügyi hatásai lehetnek. Egy pohár bor kikapcsol, ellazít a nap végén.
Házi csokipuding zabtejből A házi puding finomabb, egészségesebb, ráadásul mi magunk szabályozhatjuk, hogy mi kerüljön bele – így mindenféle ételallergiához tudunk alkalmazkodni.
Napi receptsztori: paprikás krumpli és tejbegríz Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: borsófőzelék fasírttal Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: marhahúsleves és málnás tejpite Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: tejszínes mézes-mustáros csirkemell rizibizivel Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: klasszikus rakott krumpli Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: tejszínes-garnélás masnitészta és csokis-banános süti Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.