Gasztró
A forradalom a cukrászatban még várat magára
Néhány nap, és megjelenik Magyarország legnívósabb gasztronómiai kalauza, mely idei újításként nem csak az éttermeket, de a cukrászdákat is listázza. A hazai legjobb cukrászdákat a Dining Guide tesztelői, és két külföldi szaktekintély válogatták össze. Herczeg Zoltán, gasztronómiai szakértő, a Dining Guide tesztjeinek vezetője szerint őket is meglepte a cukrászdákban tapasztalt, meglehetősen alacsony színvonal.Lakosztályétterem és Sörbrunch: hétvégén nyit a Sörhotel
Az idén 100 éves Gellért Szálló csodás panorámájú apartmanjában rendezett „Lakosztályétteremmel” bővül az Indoor Sörfesztivál programja. A limitált létszámú prémium vacsorára már csak szombatra lehet jegyet venni, vasárnap pedig egy pazar Sörbrunch Capriccio zárja a III. Indoor Sörfesztivált, amit február 16-18 között rendeznek a Gellértben.Michelin-csillagos séfek a sikerről – mi kell a csillag eléréséhez?
Különleges gasztro hétvége készül Budapesten: a Nespresso Atelier rendezvényen hazánk Michelin-csillagos séfjei együtt készítenek különleges fine dining fogásokat kávé felhasználásával. De mi a séfek titka, hogyan élték meg a Michelin-csillaghoz vezető utat, és hogyan készülnek erre a közös gasztro kalandra?