A heti horoszkóp október 31-től őszinteségre késztet

2022. október 31.
A Skorpió hava rengeteg kihívást tartogat a csillagjegyeknek, folyamatosan arra késztet, hogy szembe nézzünk az elnyomott sötét oldalunkkal. Mi rejtőzik a felszín alatt? Október 31-től a heti horoszkóp szerint megtalálhatjuk az erőnket, de az előretörés helyett könnyen visszavonulásra lehet szükségünk.

Milyen energiákat nyomunk el párkapcsolatunkban önkéntelenül is? Mit kell átalakítanunk ahhoz, hogy visszataláljunk ahhoz, amit elveszítettünk? Az október 31-gyel induló héten lehet, hogy nem lesz más választásunk, mint hogy brutálisan őszinték legyünk. A Skorpió szezon mély, tisztító energiákat hoz, megnézhetjük azt is, hogyan aknázhatjuk ki ezeket az erőket a legjobban ebben a hónapban. 

heti-horoszkop-oktober-31

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp október 31-től

Forduljanak támogatásért a hozzájuk legközelebb állókhoz. Most nyílik rá esély, hogy nyíltan beszéljen velük a Kos. De ehhez ki kell lépnie a komfortzónájából, ami sokkal nehezebb lehet, mint amennyire gondolta volna. Beletelhet egy kis időbe, mire képes lesz felismerni, mekkora a valódi ereje. De ha ez megtörténik, már érti majd, miért igyekeztek ezt ellenfelei a lehető legjobban titkolni előle.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp október 31-től

Az üzleti életben olyan lépésre szánhatják el magukat a héten a csillagjegy szülöttei, amihez nagy erőfeszítésre lehet szükség, minden erőforrásukat mozgósítaniuk kell a siker érdekében. Ha viszont megragadják az alkalmat, azzal olyan új kapcsolatokat alakíthat ki, melyek sorsfordítók lehetnek. Soha ne mondja, hogy soha!

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp október 31-től

Itt az ideje, hogy gondoskodjanak magukról az Ikrek. Akár életmódbeli tényezőkről, akár valamilyen munkahelyi kihívásról van szó, az univerzum energiái most a csillagjegy szülöttei mellé állnak, és nem engedik, hogy kudarcot szenvedjen. Bár rátörhetnek sötét gondolatok a héten – hiszen a Skorpió energiák előhozhatják a mélyre eltemetett negatív érzéseket –, ha szembe néz a félelmeivel, megszabadulhat a mérgező dolgoktól az életében.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp október 31-től

Szenvedély, öröm és az önkifejezés kiteljesedése vár az október 31-gyel kezdődő héten a Rákokra. A hét közepén kibontakozhat egy új romantikus kapcsolat, fény derülhet rejtett tehetségére, csak ki kell nyitnia a szívét és hagyni megtörténni. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp október 31-től

Nem csak az igazsággal, de saját egójával is szembe kell néznie a héten az Oroszlánoknak. Most mindenki számára nyilvánvalóvá válhat, milyen az igazi énjük, így jobb, ha őszinték lesznek a környezetükben élőkkel. Ha ez sikerül, váratlan helyről kaphatnak soha vissza nem térő lehetőséget.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp október 31-től

Nincs több kifogás, el kell engednie az előítéleteit és az ítélkezést. Olyan gátak szakadhatnak fel a hét második felében, amik elsöprő energiákat hozhatnak a Szűz jegyűek kapcsolataiba. Ez lehet romantikus vagy munkahelyi jellegű, de a lehetőséget ne szalasszák el. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp október 31-től

Előtérbe kerülhet a Mérleg pénzzel kapcsolatos viszonya ezen a héten. Bár nem feltétlenül érzi magában az energiát, hogy dolgozzon rajta, váratlan konfliktus korbácsolhatja fel az indulatait, amit használjon arra, hogy megoldjon régóta húzódó ügyeket. 

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp október 31-től

A héten minden a csillagjegy szülötteinek kedvez, így tökéletes lehet az időpont, hogy fejest ugorjanak az ismeretlenbe. Nézzenek szembe a félelmeikkel, bizonytalanságukkal, de mivel ez nem az első nehéz helyzet az életükben, biztosan túljutnak rajta ezúttal is a csillagok segítségével. 

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp október 31-től

Itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek a Nyilasok számára. A hét elején lustálkodjanak, használják ki a szabadnapokat. A félelmeikkel és a sebezhetőségükkel való szembenézés azonban nehezebb lehet, mint gondolnák. Viszont csak a teljes őszinteség hozhat áttörést egy olyan helyzetben, ami nyomasztja a csillagjegy szülötteit.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp október 31-től

Tényleg mindig a valódi arcát mutatja a munkatársainak, barátainak és családjának? Fontos kérdésekkel szembesülhetnek a Bakok a héten, de ha brutálisan őszinték saját magukkal, ha a reményeikről, álmaikról és kapcsolataikról van szó, fontos lépéseket tehet előre.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp október 31-től

Nagy utat tettek meg a csillagjegy szülöttei, és most eljött az ő idejük. A héten végre megkaphatják munkahelyükön azt a megbecsülést, amit kemény munkával kiérdemeltek. Tartsák azonban észben: az, ha feláldozzák saját magukat, nem feltétlenül hozza el a remélt eredményt. 

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp október 31-től

Mi tartja vissza a Halakat attól, hogy új dolgokat fedezzenek fel? A félelem az ismeretlentől, vagy csak egy olyan berögződés, ami az évek alatt észrevétlenül beszivárgott az életükbe? A Skorpió-szezon hatalmas erőt adhat, így ne féljenek leszámolni a tabukkal, ami visszatartja a csillagjegy szülötteit attól, hogy szintet lépjenek.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images, Unsplash

Olvass tovább!