A heti horoszkóp szerint 2022. december 19-től mindenkivel megtörténhet a karácsonyi csoda

2022. december 19.
2022. december 19-től a csillagállások rávilágítanak a személyes fejlődésünk lehetőségeire, és erőt adnak hozzá, hogy bízzunk magunkban. Innentől már csak rajtunk áll, át tudunk-e lépni életünk új fejezetébe.
  • Karácsony hetében a csillagjegyeknek jó alkalma adódik megállni és átgondolni a mögöttük álló érzelmileg, szellemileg és spirituálisan is kimerítő évet.
  • A célok meghatározására is remek lehetőséget adnak a bolygóállások a 2022. december 19-cel kezdődő héten.
  • Az ünnepek sorsdöntő találkozásokat ígérnek a csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Amikor visszanézünk a 2022-es évre, nem túlzó kijelenteni, hogy egy szellemileg, érzelmileg és spirituálisan is kimerítő időszakot tudhatunk magunk mögött. A Jupiter azonban segít, hogy megtaláljuk magunkban azokat a részeket, amiket érdemes tovább vinnünk, nevelgetnünk és nagyobb teret teremt a növekedésre. Ezen a héten az álljon a gondolkodásunk középpontjában, hogyan oszthatjuk meg ezt a különleges ajándékot másokkal? Mit tehetünk a nagyobb jóért? 

A heti horoszkóp sorsdöntő találkozásokat ígér 2022. december 19-től a csillagjegyeknek

A heti horoszkóp sorsdöntő találkozásokat ígér 2022. december 19-től a csillagjegyeknek

Ha szeretnénk abba is bepillantani, hogyan használhatjuk ki a lehető legjobban 2023-ban a lehetőségeinket, olvassuk el az asztrológus ajánlásait az egyes csillagjegyeknek.

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Már mindjárt ott van a célban, ne adja fel most a Kos! A kérdés az, valóban készen áll-e, hogy belevágjon egy hosszú távú projektbe. Bárhogy is érezzen, döntsön, az univerzum támogatja a csillagjegy szülötteit, így nem kell kételkednie önmagában. A hét végén váratlan híreket kaphat, ne féljen attól, hogy járatlan útra lépjen.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

A manifesztáció a Bikák szuperereje, ezért engedjék el a szükségtelen kétségeiket a csillagjegy szülöttei. Ha keresi az új lehetőségeket vagy régóta vár egy jóváhagyásra, a hét közepén ez megérkezhet. De a szorongás vagy a túlgondolkodás várakozás közben elveszi a varázst, ezért próbáljon meg semleges maradni a reménykedés alatt is. Pénteken érdekes beszélgetésre kerülhet sor, ne féljen megnyílni és őszintén elmondani, mire van szüksége.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Új szintre lépnek az Ikrek kapcsolatai a héten. December 19. pozitívan indul a csillagjegy szülöttei számára, ám a folytatás nagyban függ az Ikrek elszántságától, kitartásától és lojalitásától. Egy hozzá közelálló személlyel folytatott beszélgetés érdekes fordulatot hozhat az ünnepekre az Ikrek számára.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Nem csoda, hogy a csillagjegy szülöttei izgatottak az ünnepek közeledtével, hiszen érzik, ez egy teljesen új kezdetet tartogat számukra. Ha éppen most vannak egy új munkafolyamat kiismerésében, ideje a stratégiai gondolkodást tettekre váltani. A héten a napi rituáléknak még fontosabb szerepe lesz a Rákok életében. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Az Oroszlánok személyisége garancia a stabilitásra és sikerre a kapcsolataikban. Ugyanakkor szükségük van inspirációra és motivációra, hogy ez így is maradjon. A héten nem várt helyről érkezhet az a szenvedély és öröm, ami az önkifejezésüket segíti. Használják ki az ünnepeket a csillagjegy szülöttei és erősítsék kötelékeiket. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Helyezzék előre a fontossági sorrendjükben a Szüzek a december 19-től kezdődő héten a személyes terüket és belső békéjüket. Az ünnepek érzelmi hullámvasútban telhetnek a csillagjegy szülötteinek, ám a kapcsolataik átalakulása lezárulhat karácsony végére. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Izgalmas üzenettel kezdődik a hét a Mérlegek számára. Olyan ember léphet kapcsolatban a csillagjegy szülötteivel még az ünnepek előtt, akivel megoszthatják álmaikat, vágyaikat. Ha bizonytalan azzal kapcsolatban, elköteleződjön-e, próbálják ne túlgondolkodni a dolgokat.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

A Skorpiók nem foglalkoznak azzal, ami nem valódi. Ugyanakkor ne hagyják, hogy a héten a háttérben duruzsolók és a bajkeverők elhomályosítsák az ítélőképességüket. Remek lehetőség adódik a hét közepén a továbblépésre, fejlődésre, ám ehhez az is kell, hogy a múlt tapasztalataiból a megfelelő következtetéseket levonják a csillagjegy szülöttei.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

A csillagjegy szülöttei számára nincs lehetetlen, ha a megfelelő felfogással és kedvvel vágnak bele az adott dologba. A héten párhuzamosan több teendőt is el kell intézniük, de a hét végére, karácsonyra, úrrá lesznek a káoszon. Sőt, remek lehetőségük adódik, hogy olyan emberrel működjenek együtt a munkában, akivel már régóta szerettek volna.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Nem kell mindent egyedül elintéznie a Bakoknak az ünnepek előtt, ezt tartsák észben. Bár hajlamosak azt gondolni a csillagjegy szülöttei, hogy csak ők képesek mindent jól megcsinálni, ha szétosztják a feladatokat, maguk is meglepődhetnek, mennyivel gördülékenyebben haladnak a dolgok. 

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Töltsék a szeretteikhez közel az ünnepeket a Vízöntők, legyenek együtt annyit, amennyit csak lehet. A hét második fele új élményeket és váratlan látogatásokat hozhat a csillagjegy szülötteinek.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja 2022. december 19-től

Bogozzák ki a teendőiket és állítsák fontossági sorrendbe. Arra is figyeljenek, hogy hagyjanak elég időt a boldogságra és az öröm megtalálására a mindennapokban. Ne szabotálják el az ünnepeket se a csillagjegy szülöttei, mert jó lehetőséget adnak a bensőséges beszélgetések a valódi céljaik megtalálására.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!