Így szilveszterezzenek 2022-ben a csillagjegyek a horoszkópjuk szerint

2022. december 30.
Idén tényleg jó okunk van arra, hogy várjuk az újévet, hátha 2023 több jót tartogat, mint 2022. Bár legalább annyi aggodalommal tekintünk az újévre, hiszen az elmúlt években hiába vártuk, évről évre több bizonytalanságot és szorongást tartogatott mindig a következő év. A szilveszter azonban arról szól, hogy kieresszük a gőzt és megpróbáljunk felszabadultan ünnepelni, ha mást nem, legalább azt, hogy ennek az évnek végre vége. Mit tanácsolnak a csillagok, hogyan búcsúztassák az óévet az egyes csillagjegyek 2022-ben?

A kötelező mulatságot nem mindenki szereti, így szilveszterkor is sokan vannak, akik inkább az otthon nyugalmában és kényelmében, esetleg szűk baráti körben búcsúztatják az óévet. 2022 szilveszterén az asztrológus azt javasolja, mindenképp álljunk meg egy kicsit, bárhol is töltsük az év utolsó napját, és gondoljuk végig, milyen céljaink és álmaink vannak 2023-ra, és mi az, amit végleg szeretnénk magunk mögött hagyni ezzel az évvel.

A horoszkóp elárulja, hogyan érdemes töltenie a szilvesztert 2022-ben a csillagjegyeknek

A horoszkóp elárulja, hogyan érdemes töltenie a szilvesztert 2022-ben a csillagjegyeknek

Így szilveszterezzen a Kos (március 21. – április 19.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A Kosok igazán élvezik az év végi ünnepeket, hiszen aktív, energikus emberek, akik imádnak együtt mulatni másokkal, legyen szó családról vagy barátokról. Szilveszter éjszakája az ünnepek csúcspontja a csillagjegy szülötteinek, általában hatalmas bulit csapnak barátaikkal, nincs ez másképp 2022-ben sem. A Kosok képtelenek csendben ülni, így mindig ők az elsők a táncparketten.

Így szilveszterezzen a Bika (április 20. – május 20.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A Bikák szeretik a finom ételeket, jó italokat, a stabilitást és nyugalmat, így 2022-ben is a barátaikkal, szeretteikkel elköltött jó vacsorával búcsúztatják az óévet. A szilveszter számukra a nagy éjszakai beszélgetésekről, viccelődésről, finom, csodás ételekről szól, és társasjátékozás közben egy jó pohár bor kortyolgatásával telik, akár egy menő étteremben vagy otthon.

Így szilveszterezzen az Ikrek (május 21. – június 20.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A csillagjegy szülöttei mindig készen állnak a bulizásra. Mivel könnyen alkalmazkodnak, mindegy, milyen mulatságban kötnek ki végül, biztosan rengeteg új barátot szereznek pillanatok alatt. 2022-ben nagy eséllyel szervezik ők a partit, és senkinek sem tudnak nemet mondani, ezért hosszú vendéglistára számítsanak. Ezt az Ikrek nem is bánják, hiszen szívesen hívnak meg teljesen különböző embereket, akik nem ismerték korábban egymást, hogy megnézzék, mi sül ki belőle.

Így szilveszterezzen a Rák (június 21. – július 22.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A Rákok igazi otthonülők, akik imádják az ünnepeket. Nagyon érzékeny emberek, mélyen kötődnek a szeretteikhez, ami azt jelenti, hogy 2022-ben a szilvesztert is velük szeretnék tölteni, különösen a párjukkal. Az idei év rengeteg szorongást tartogatott számukra, az új emberek társaságában gyakran félénkek lehetnek, így ahelyett, hogy buliba mennének, inkább közeli hozzátartozóikkal töltik idén az év utolsó estéjét, közösen főzőcskézve, kedvenc italaikat iszogatva, filmeket nézve és társasjátékozva.

Így szilveszterezzen az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) 2022-ben a horoszkóp szerint

Az Oroszlánok mindene a luxus és csillogás, nem csoda, hogy mindig az övék a leglátványosabb szilveszteri parti a városban. 2022-ben ez nagyszerű alkalom a csillagjegy szülötteinek, hogy a figyelem középpontjában fürdőzzenek még egy kicsit az új év előtt. Az Oroszlánok nem csak magukra gondolnak, szenvedélyesek, nagylelkűek és szerethetőek, amit ki is mutatnak minden meghívottjuk felé. Mivel imádják az élénk színeket és elég drága az ízlésük, biztos lehet benne mindenki, hogy ez a szilveszter felejthetetlen lesz mindenkinek.

Így szilveszterezzen a Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A csillagjegy szülöttei keményen dolgoztak egész évben, és gyakorlatias emberek lévén akkor is mindenre gondolnak, ha partit szerveznek. Idén az egyetlen probléma az lehet, hogy könnyen elvesznek a részletekben, így elfelejtik élvezni a saját bulijukat. A Szűz jegyűeknek meg kell tanulniuk lazítani, és elfogadni a segítséget, hogy számukra is örömteli legyen a szilveszter.

Így szilveszterezzen a Mérleg (szeptember 23. – október 22.) 2022-ben a horoszkóp szerint

Bár a Mérlegek semmit sem utálnak jobban az egyedüllétnél, az őrült szilveszteri buli mégsem az ő világuk, hiszen a harmónia és a béke alapszükséglet számukra. 2022-ben sincs ez másképp. Idén sem mennek vad buliba, hangos partiba, az év utolsó éjszakáját inkább a kanapéjukon töltik a kötelező bulizás helyett egy finom pezsgő, isteni ételek és csak a legközelebbi hozzátartozóik körében.

Így szilveszterezzen a Skorpió (október 23. – november 21.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A csillagjegy szülöttei nagyon szenvedélyes és titokzatos emberek, akik az újév ünneplésekor nem szeretnének semmi drámát és teátrális jeleneteket, különösen egy olyan év után nem, amilyen 2022 volt. Ugyanakkor szeretik magukat teljesen elengedni a Skorpiók, ám mivel azt szeretnék, hogy ennek minél kevesebb szemtanúja legyen, így ezt szűk baráti körben teszik idén.

Így szilveszterezzen a Nyilas (november 22. – december 21.) 2022-ben a horoszkóp szerint

Energikus, kalandvágyó csillagjegy lévén a Nyilasok utálják a kötöttségeket. Imádnak bulizni és általában rengeteg barátjuk van, akik értékelik a csillagjegy szülötteinek remek humorérzékét és extrovertált személyiségét. Hangos zene, sok ember és tánc biztosan lesz a Nyilasok szilveszteri buliján 2022-ben, amit nagy eséllyel valamilyen egzotikus helyen tartanak idén.

Így szilveszterezzen a Bak (december 22. – január 19.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A csillagjegy szülöttei rendkívül megbízható, keményen dolgozó emberek. A családi hagyományok fontosak számukra, így 2023 beköszöntét is a családjukkal és közeli barátaikkal ünneplik. Ha csak otthon maradnak, akkor is csodás ételekkel készülnek, hogy mindenki remekül érezze magát 2022 utolsó estéjén.

Így szilveszterezzen a Vízöntő (január 21. – február 18.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A Vízöntők gyakran félénkek és csendesek, utálják a kötelező bulizást, így eszükbe sem jut hatalmas bulin ünnepelni az újév beköszöntét. 2022-ben ehelyett inkább családjuk körében relaxálnak otthon, ami rájuk is fér egy ilyen év után, esetleg házibulit rendeznek, hiszen remek humorérzékük van és a jó beszélgetések számukra is nagyon fontosak.

Így szilveszterezzen a Halak (február 19. – március 20.) 2022-ben a horoszkóp szerint

A csillagjegy szülöttei álmodozó, érzelmes és romantikus emberek, így szilveszterkor is szeretik tündérmesében érezni magukat. Mivel nagyon fontos számukra a zene, 2022-ben egy remek koncert tökéletes élmény lehet arra, hogy feledtesse a Halakkal az egész éves stresszt, és ráhangolódjanak egy biztatóbb, reménytelibb 2023-ra.

Forrás: Culture Astrology Fotó: Getty Images

Olvass tovább!