Heti horoszkóp 2023. július 31-től: kísérletező kedvünkben leszünk

2023. július 31.
Sokkal nyugodtabbnak érezhetjük magunkat a heti horoszkóp szerint a 2023. július 31-től kezdődő héten. Az asztrológus azt javasolja, használjuk ki ezt az időt a hobbijainkra, kreatív tevékenységekre. A csillagjegyek szerelmi életében pozitív fordulat várható, a kedvező bolygóállásoknak hála.
Heti horoszkóp 2023. július 31-től
  • Remek alkalom kínálkozik a különböző stílusokkal, ruhákkal való kísérletezésre a héten az asztrológus szerint.
  • Újra felfedezhetnek a csillagjegyek olyan tevékenységeket, amiket régen nagyon szerettek, ám már felhagytak vele az utóbbi időben.
  • A heti horoszkóp szerint a július 31-től kezdődő héten izgalmas randevú vár a csillagjegyekre, függetlenül attól, párkapcsolatban élnek vagy egyedülállók.

A heti horoszkóp 2023. július 31-től arra figyelmeztet, ne hagyjuk, hogy beleártsák magukat nemkívánatos emberek az életünkbe, döntéseinkbe. Bár könnyen beszűkülhet a figyelmünk egyetlen dologra a héten az asztrológus szerint, próbáljuk az energiánkat inkább munkába vagy más, olyan tevékenységbe csatornázni, amit tényleg irányíthatunk.

A heti horoszkóp mellett olvassuk el a nagy nyári horoszkópunkat is, melyből kiderül, mely csillagjegyek számíthatnak 2023-ban életük nyarára!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

A Kosok megtalálják a módját, hogy remekül szórakozzanak a héten. Régi barátokkal találkozhatnak vagy randevúzhatnak egy újonnan megismert személlyel. De arra is lesz lehetősége a csillagjegyeknek a héten, hogy foglalkozzanak kedvenc hobbijaikkal. A Kosok párkapcsolatában problémák üthetik fel a fejüket, amikre nem feltétlenül találják meg a megoldást rövid idő alatt. Lehet, hogy külső segítséget is igénybe kell venniük párjával.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Otthonukban érzik legjobban magukat a héten a Bikák. Úgy érezhetik, elönti a gyerekkori nosztalgia a csillagjegy szülötteit a napokban, élvezzék ki ennek minden momentumát. Költözés kerülhet kilátásba, el kell döntenie a Bikáknak, hol szeretnének élni. Minőségi időt tölthetnek együtt olyan emberrel, akivel már régóta nagy szükségük volt erre. Ez lehet egy kettesben eltöltött este párjával vagy egy találkozó régi baráttal.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Nagy rohanásban lesz az Ikrek a hét elején. Ennek oka lehet, hogy megszaporodnak a munkahelyén a feladatok, de a családon belül is akadhatnak nem várt elintéznivalók. A hét második felében már jobban tudnak gazdálkodni az idejükkel a csillagjegy szülöttei. Motiváltabbak lehetnek a testmozgásban és jobban odafigyelhetnek az étkezésükre is.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Mindenképp végezni akarnak a munkahelyi feladataikkal a Rákok, hogy a hét második felében már csak a kikapcsolódással kelljen törődniük. Magabiztosan navigálhatnak a rengeteg teendőjük között, nagyon energikusak és lendületesek lesznek a csillagjegy szülöttei. Jogosan érzik úgy a hétvégén, hogy rájuk fér a szusszanás és semmittevés. A kedvenc hobbijuk segíthet leereszteni a gőzt, ami a hét elején felhalmozódott bennük.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Új személyes célokat tűzzenek ki maguk elé az Oroszlánok a héten. Sokkal energikusabbnak érezhetik magukat, nem csoda, ha magukra vonják mások figyelmét. Ez új munkalehetőségeket is hozhat a csillagjegy szülötteinek. Most jól eshet az Oroszlánoknak egy kis időt egyedül tölteni. Próbáljanak ki egy új frizurát vagy vegyenek egy új ruhát. Szükség is lehet erre, mivel meglepetésrandevúra kerülhet sor a hét második felében.

Az Oroszlán jegyében izgalmas hét vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint 2023. július 31-től

Az Oroszlán jegyében izgalmas hét vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint 2023. július 31-től

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

A héten semmi másra nem vágynak a Szüzek, csak lassulásra és pihenésre. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, egyáltalán nincs energiájuk. Próbáljanak ki spirituális gyakorlatokat, meditáljanak, hogy megtalálják azt a belső békét, ami hiányzik. Párkapcsolatában is előrelépés történhet a hét második felében.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Társaságra vágynak a héten a Mérlegek. Hívják fel egy barátjukat, akivel rég nem beszéltek, csatlakozzanak egy hobbijukkal kapcsolatos közösséghez. Optimistán érezhetnek a jövőjükkel kapcsolatban a csillagjegy szülöttei. Meglepő helyről kaphat támogatást és új lehetőségeket a Mérleg, ami csak tovább fokozza motiváltságát.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Pozitív visszajelzéseket kaphatnak a munkájukkal kapcsolatban a Skorpiók a héten. Új projektet bízhatnak rájuk, ami remek lehetőség a karrierjük szempontjából. Magabiztosabbak lehetnek rátermettségükkel kapcsolatban. Ugyanakkor úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy egy kis egyedüllétre van szükségük, hogy átgondolják, mik is legyenek a következő lépéseik akár a munkájukban, akár a magánéletükben.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Optimista hangulatban telhetnek a Nyilasok hetének első napjai. Egy új utazás lehetősége villanyozhatja fel a csillagjegy szülötteit. Ugyanakkor kissé szentimentálisan fogadhatnak egy hírt a magánéletükben. Ám nem árt, ha figyelmeztetik saját magukat, hogy ez most nem saját magukról szól, muszáj kicsit a háttérbe vonulniuk.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Befelé fordíthatják a figyelmüket a héten a Bakok. Muszáj elgondolkodniuk azon, mi az, amiben még fejlődhetnek, hogy a párkapcsolati problémáikon sikeresen átlendülhessenek. Komoly beszélgetésre adódhat kedvező pillanat a párjával. A csillagjegy szülötteinek a barátságaikat is át kell értékelniük a hét második felében.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Most muszáj előtérbe helyezniük egy fontos kapcsolatukat a Vízöntőknek. Figyeljenek oda a közeli barátjukra, lehet, hogy segítségre van szüksége. Egy olyan ember hívhatja randira a csillagjegy szülötteit, akit már régóta ismernek, de fogalmuk sem volt az érzéseikről eddig. A munkahelyükön pozitív fejleményekre számíthatnak, lendületet vehet a Vízöntők karrierje a hét második felében.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. július 31-től

Mindent gépiesen végeznek a héten a Halak, csak így képesek átvergődni magukat az előttük tornyosuló problémákon. Muszáj jobban figyelniük az egészségükre a csillagjegy szülöttei. Olyan beszélgetésre kerülhet sor a hét második felében, ami felnyitja a szemét a Halaknak egy meglepő dologgal kapcsolatban. Komoly döntésre lehet hatással ez az új információ.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images