Heti horoszkóp 2023. november 20-tól: kimondjuk vagy magunkban tartsuk?

2023. november 20.
A Skorpió szezon lassan a végére ér, ám még az utolsó napokban okozhat bonyodalmakat. 2023. november 20-tól a Nap és a Mars együtt határozza meg a csillagjegyek energiáit, ami harciasabbá tehet. Ám a heti horoszkóp arra is figyelmeztet, gondoljuk meg, mit érdemes hangosan kimondani, és mikor nincs értelme harcolnunk.
Heti horoszkóp 2023. november 20.
  • A Skorpió szezonból a Nyilasba lépünk a 2023. november 20-tól kezdődő héten.
  • A heti horoszkóp szerint a csillagjegyek mozgalmas napokra számíthatnak, komoly feszültségekkel.
  • Nem érdemes mindig felvenni a kesztyűt!

Az asztrológus arra figyelmezteti a csillagjegyeket a 2023. november 20-tól kezdődő héten, hogy gondolják meg jól, milyen csatározásokba folynak bele. Nem biztos, hogy mindig ki kell mondaniuk, amit gondolnak. 

Mutatjuk, mire számíthatnak a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2023. november 20-tól! Érdemes elolvasnunk azt is, mely csillagjegyek számára lesz különösen szerencsés november vége!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

Átalakulhat a héten a fontossági sorrend a Kosok szívében. Rájönnek, kik azok a személyek, akik valóban fontosak számukra, és kik azok, akik inkább hátráltatják őket céljaik és a boldogság elérésében. Meggyőződésükkel kapcsolatos vitára is sor kerülhet egy közeli hozzátartozójával, ami régi töréspontokra világíthat rá. Fontos, hogy a határaikat jól meghúzzák a csillagjegy szülöttei, ha nem akarják, hogy kihasználják őket.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

Intenzív ünnepekre számíthatnak idén a Bikák, és a készülődés sokkal hamarabb elkezdődik, mint arra számítanak. A héten több csontváz is kiborulhat a szekrényből! Akár egyedülállók, akár párkapcsolatban élnek, a csillagjegy szülötteinek szerelmi életében pozitív fordulatok várhatók. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

A héten gondolják át a napi rutinjukat az Ikrek. Nem biztos, hogy az előttük álló mozgalmas időszakban képesek lesznek tartani a csillagjegy szülöttei a tempót anélkül, hogy ne merülnének ki teljesen az ünnepekre. Érthető az izgatottságuk a munkahelyen, hiszen most nagyobb felelősséget bízhatnak rájuk, ám vigyázzanak, ez ne menjen az egészségük rovására!

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

A Rák szerelmi drámai fordulatot vehet a héten egy váratlan találkozásnak köszönhetően. Bár egyéjszakás kalandnak indul, de mindketten úgy érezhetik, hogy ez a kapcsolat most mégis hosszabb időre szól majd. Ideje a csillagjegy szülötteinek gyakorolni az elköteleződést!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

Gyógyító időszak veszi kezdetét a héten az Oroszlánok életében. Ideje, hogy a stresszt maguk mögött tudják, és feloldják a régi ellentéteket családtagjaikkal. A csillagjegy szülöttei rájönnek, nem is olyan rossz együtt tölteni az időt, még ha eleinte ez még furának tűnhet. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

Ahhoz, hogy minden feladatával végezzenek a héten a Szüzek, át kell ütemezniük az otthoni és munkahelyi teendőiket. De a hét végére úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, valami csoda folytán minden a helyére került. Fontos, hogy ne egyedül akarjanak mindent megoldani, hagyják, hogy mások segítsenek!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

Ez a hét remek időszak arra a Mérlegnek, hogy változtasson az életmódján. Lehet, hogy ki kellene próbálnia a csillagjegy szülötteinek a korán kelést, kevesebb cukrot fogyasztani, és máris energikusabbnak érezhetik magukat. Jó alkalom kínálkozik arra a hét második felében, hogy új célokat tűzzenek ki a Mérlegek, sőt, ezek megvalósításába is belefogjanak.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

A Skorpió szezon véget ér a héten, ám ez nem jelenti azt, hogy a csillagjegy szülöttei ne éreznék remekül magukat! A hét közepén a figyelmük középpontjába a pénzügyeik kerülnek. Ám ne hagyják, hogy emellett ne jusson idejük a szeretteikre! 

A Nyilas szezon kezdete konfliktusokat hozhat a felszínre a heti horoszkóp szerint a 2023. november 20-tól kezdődő héten

A Nyilas szezon kezdete konfliktusokat hozhat a felszínre a heti horoszkóp szerint a 2023. november 20-tól kezdődő héten

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

Most nincs hangulata a héten a Nyilasnak a nagy baráti összejövetelekhez. Csendesebb, melankolikusabb hangulatához jobban illik egy otthon eltöltött este a szeretteivel. Ez erősítheti a kötődést, a meghitt hangulat jó előkészítése az előttük álló ünnepi szezonnak. Ne hagyják, hogy bármire rábeszéljék, határozottan álljanak ki magukért!

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október november 20-tól

Most roppant mérgesek lehetnek a Bakok egy meghiúsult utazás miatt, ráadásul a munkahelyükön is félreértések nehezítik a közös munkát. Ha munkahelyváltást terveznek, ez most jó időszak a csillagjegy szülötteinek. Egy kellemes találkozás végre jobb hangulatba hozza a hét második felében a Bakokat.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

A karrierjére fókuszáljon a Vízöntő a héten. Ambíciói most végre megtalálják a lehetőséget is a kibontakozásra. Egy fontos új barátra tehetnek szert a csillagjegy szülöttei a hét közepén. Ne hanyagolják el az egészségüket sem, mert egy egészen banális tünet komoly problémákat okozhat később. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. november 20-tól

A Halak kalandvágya feltámad a héten, olyan dolgokba vághatnak bele, amitől korábban kifejezetten tartottak volna. Most tervezzék meg a következő nyaralásukat is, mert remek ajánlatokat kaphatnak. A hét második felében megcsillogtathatják vezetői képességeiket is a csillagjegy szülöttei.

Forrás: PureWow, fotó: Getty Images, Unsplash