Heti horoszkóp 2023. december 11–17.

2023. december 11.
A csillagjegyek elbizonytalanodhatnak a 2023. december 11-től kezdődő héten abban, vajon jó hivatást választottak-e, helyes döntéseket hoztak-e vállalkozásukkal kapcsolatban. A Nyilas szezon vége felé közeledve azonban a kihívásokat a javukra fordíthatják anyagilag és a szerelemben a heti horoszkóp szerint a csillagjegyek.
Heti horoszkóp 2023. december 11-17
  • Vajon a bolygóállások a 2023. december 11-17. közötti héten is támogatják a csillagjegyeket vágyaik és céljaik elérésében?
  • A heti horoszkóp szerint a csillagjegyek kihívásokkal találhatják szembe magukat a Nyilas szezon végéhez közeledve.
  • A kommunikációnak különösen fontos szerepe lehet a csillagjegyek életében a 2023. december 11-től kezdődő héten a horoszkóp szerint.

A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek a 2023. december 11–17. között, hogy figyeljenek jobban mások mondanivalójára, és gondolják át, mielőtt bármi visszafordíthatatlant kimondanának. Azt is megtudhatják az egyes csillagjegyek a heti horoszkópból, hogyan fordíthatják a javukra a kihívásokat, amit a 2023. december 11-től kezdődő hét tartogat számukra!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Ez a hét különösen szerencsésen alakulhat anyagi szempontból a Kosok számára. Minden szempontból jó híreket kaphatnak már a hét elején a csillagjegy szülöttei. Nem árt azonban a hosszú utazásokat későbbre halasztaniuk. Családi vita robbanhat ki a hét közepén, amit csak a hét végére sikerül elcsendesíteni. A péntek és a szombat lehet különösen bővelkedő szerencsés fordulatokban a csillagjegy szülöttei számára, váratlan helyről juthatnak plusz bevételhez.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Ez a hét abban a mederben folyik a Bikák számára, ahogy eltervezték. Végre minden akadálymentesen és gördülékenyen zajlik. Még arra is jut ideje a csillagjegy szülötteinek, hogy az ünnepek előtt megálljanak és pihenjenek kicsit, áttekintsék, hol tartanak és hova szeretnének még ebben az évben eljutni. Az idegenekben viszont ne bízzanak. Szerdán és csütörtökön számíthatnak váratlan gyarapodásra a pénzügyeikben a Bikák. A hétvégén jó alkalom adódik a családi ünneplésre. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

A héten jó híreket kapnak az Ikrek, ami hozzájárul, hogy plusz bevételhez jussanak. A pozitív energiák a csillagjegy szülötteinek párkapcsolatában is éreztetik hatásukat. Most jó alkalom adódik, hogy elutazzanak még az ünnepek előtt néhány napra. Egy régóta húzódó vita is rendeződhet végre. A szerda és csütörtök munkahelyi sikereket hozhat az Ikreknek. Ez azt is jelentheti, hogy még az újév előtt megkaphatják azt az előléptetést vagy fizetésemelést, ami már régóta esedékes lenne.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

A hét eleje még úgy indul, mint általában a Rákok számára, ám a következő napokban már úgy érezhetik, hogy csak a munka több, de az érte kapott fizetség egyre kevesebb. Az ünnepek előtti rosszkedve a hét közepén legyűrheti a csillagjegy szülötteit, ám egy váratlan találkozás és barátai támogatása a hétvégére kirángathatja a gödörből a Rákot. A csillagok is kegyeikbe fogadják kedden és szerdán. Az egészségére vigyázzon jobban, ha nem akarja az ünnepeket úgy tölteni, hogy az ágyat nyomja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Kifejezetten jó hete lesz az Oroszlánnak. A családja támogatásával siker átjutnia egy nehéz feladaton. Ne hagyják a csillagjegy szülöttei, hogy a negatív gondolatok uralkodjanak a lelkén. Egy váratlan utazás vagy barátokkal töltött este megnyugvást és ellazulást hozhat a feszült napok után. Péntek és szombat váratlan anyagi sikerrel kecsegtet a csillagjegy szülöttei számára. A szerelemben saját maga bonyolítja a helyzetet az Oroszlán, teljesen feleslegesen. Ne gondoljon túl mindent!

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Jó lehetőségek adódnak a héten a Szűznek, hogy anyagi sikereket érjen el. Egy kellemes utazás is adódhat, ami lehetőséget teremt, hogy új oldaláról ismerje meg kollégáit. Ha nem csökkentik a stresszt az életükben a csillagjegy szülöttei, számolniuk kell azzal, hogy vérnyomásproblémák alakulhatnak ki náluk. A párkapcsolatában feszültséget okozhatnak az ünnepek. Próbálják nyugodtan megbeszélni a problémáikat, és megtalálni azt a kompromisszumot, ami mindenkinek jó lehet.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Még nem ért véget a szerencsés időszak a Mérlegek életében, a héten is megoldódnak olyan ingatlannal kapcsolatos ügyleteik, nézeteltéréseik, melyek növelhetik a bevételeiket az év vége előtt. Nyugtalanító híreket kaphatnak a munkahelyükkel kapcsolatban. Azonban erre tekinthetnek úgy is, mint kezdőlökés ahhoz, hogy továbblépjenek, fejlődjenek, esetleg karriert váltsanak. A szombat különösen boldog hangulatban telik a családjuk körében.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

A hét eleje még biztatóan alakul a Skorpió számára, ám ha túlságosan rátelepszenek a körülöttük élőkre akaratukkal, feszültséggel teli lehet a második fele. Legyenek diplomatikusabbak a csillagjegy szülöttei, nem kell, hogy mindig nekik legyen igazuk. Pénteken és szombaton pénzügyi döntéseket kell hozniuk. Fontolják meg jól a befektetési lehetőségeket, mert nem biztos, hogy megéri kockáztatni. 

A heti horoszkóp még a Nyilas jegyében tartogat kihívásokat a csillagjegyeknek 2023. december 11-17. között

A heti horoszkóp még a Nyilas jegyében tartogat kihívásokat a csillagjegyeknek 2023. december 11–17. között

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Lassan indul a hét, mintha semmi sem akarna történni. A Nyilasok nehezen viselik, hogy várniuk kell. Ám ha képesek megőrizni a türelmüket, a hét közepére megkapják méltó jutalmukat. Ne költekezzenek ki a karácsonyi vásárlásban a csillagjegy szülöttei, mert még számolniuk kell idén váratlan kiadásokkal. Lehet, hogy egy ingatlanvásárlás lehetősége is felmerül, ám a hitelekkel legyenek óvatosak és körültekintőek. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Váratlan áttörést érhet el a héten egy munkahelyi projektben a Bak. A kreatív ötletére mások is felfigyelhetnek a cégen belül, ami hozzásegítheti a csillagjegy szülötteit a szakmai előrelépéshez és magasabb fizetéshez. A párkapcsolata most veszélybe kerülhet, muszáj bízniuk a párjukban ahhoz, hogy megőrizzék szerelmüket. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

Egy olyan emberről derül ki a héten, hogy gyengéd érzelmeket táplál a Vízöntő iránt, akiről sosem gondolták volna. Nem biztos, hogy elsőre tudnak mit kezdeni a vallomással a csillagjegy szülöttei, ám legyenek tapintatosak ebben az esetben is. Szerdán és csütörtökön jó lehetősége adódik a Vízöntőnek a jótékonykodásra. Tegyenek másokért, mert ez saját maguknak is jó!

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. december 11-től

A hét eleje kellemetlen pénzügyi hírekkel indulhat a Halak számára. Most azon kell gondolkodniuk, hogyan szervezzék át a bevételeiket a jövőben. Érdemes körülnézniük a lehetséges munkahelyek között, mert most találhatnak olyan céget, ahol megbecsülik a csillagjegy szülötteinek képességeit és tapasztalatát. Ha egyedülállók, a péntek és szombat jó alkalmat tartogat az ismerkedésre a csillagjegy szülötteinek.

Forrás: HerZindagi, fotó: Getty Images, Unsplash