Heti horoszkóp és szerencseszám 2024. március 4-10.

2024. március 04.
A bolygóállások erős megérzésekkel ruházzák fel a csillagjegyeket a Halak jegyében. A heti horoszkóp azt tanácsolja a 2024. március 4-10. közötti napokra, hogy nyugodtan hagyatkozzunk ezekre az ösztönökre, akkor nem dönthetünk rosszul.
Heti horoszkóp 2024 március 4-10. szerencseszám
  • A héten nem csal a csillagjegyek megérzése, legyen szó magánéletről vagy munkáról.
  • 2024. március 4-10. között erős késztetést érezhetnek a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint, hogy valami új dologba kezdjenek.
  • A heti horoszkóp a Halak jegyében érzéki napokat ígér 2024. március 4-10. között.

A heti horoszkóp ismét tartogat meglepetéseket a csillagjegyeknek a 2024. március 4-10. közötti időszakra. Érdemes a szerencseszámunkat is figyelembe vennünk, mert segíthet, hogy az ösztöneinkre hallgatva helyes döntést hozzunk. 

Mutatjuk, mit tartogatnak a csillagok az egyes jegyeknek a heti horoszkóp szerint 2024. március 4-10. közötti időszakra.

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

A héten fókuszáljon a Kos a vállalkozására, munkájára. Karrierjében a heti horoszkóp szerint most jó lehetőségeket tartogatnak a bolygóállások, ám ehhez az is kell, hogy megrázzák magukat a csillagjegy szülöttei és minden energiájukat az álmaik megvalósításának szenteljék. Ne hagyják ki ezt a kedvező időszakot a gyarapodásra, mert később még megbánják! A Kos szerencseszáma a héten: 3.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

Nagyon érzékenyen reagálhat a Bika a héten a kényes kérdésekre. Nehéz még önmagának is bevallania, hogy itt az idő a továbblépésre. Bízzanak a megérzéseikben a csillagjegy szülöttei. Ha szünetre van szükségük a kapcsolatukban, munkájukban, a heti horoszkóp azt javasolja, őszintén vázolják az érzéseiket. Egy barát segíthet, hogy megbirkózzanak a helyzettel. A Bika szerencseszáma a héten: 9.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

A héten még a legnehezebb feladatok is ujjgyakorlatnak tűnnek az Ikreknek. A hét közepén is kitart a motivált állapot, hegyeket tudnának megmozgatni a csillagjegy szülöttei a következő napokban. A heti horoszkóp arra figyelmeztet, ne akarjanak így sem mindent egyedül megoldani. A csapatmunka elengedhetetlen a sikeres célba éréshez. Az Ikrek szerencseszáma a héten: 8.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

A napi rutin a héten a szokottnál is unalmasabb lehet a Rák számára. Ugyanakkor azt is érzik a csillagjegy szülöttei, hogy a jól felépített hétköznapok nélkül szétesne az életük. Segíthet, hogy ezt a kettősséget feloldja valami olyan tevékenység, amihez ki kell lépniük a csillagjegy szülötteinek a komfortzónájukból és végre valami kockázatot vállalni. A heti horoszkóp szerint egy váratlan találkozás pont ilyen helyzetet teremthet a hét második felében. A Rák szerencseszáma a héten: 12.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

Pénzen ugyan nem lehet boldogságot venni, de a számlákat ki lehet fizetni belőle! A héten azon kaphatják magukat az Oroszlánok, hogy muszáj kitalálniuk valamit, amivel növelhetik a bevételeiket. Hallgassanak a megérzéseikre, és vágjanak bele a régóta halogatott vállalkozásba. A heti horoszkóp szerint a bolygóállások most kifejezetten kedveznek ennek. Az Oroszlán szerencseszáma a héten: 2.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

A héten úgy érezheti a Szűz, hogy összecsapnak a hullámok a feje felett. Ez intő jel, hogy ideje lassítaniuk a csillagjegy szülötteinek. A heti horoszkóp azt tanácsolja, kuckózzanak be otthon a hét második felében, töltsenek időt a saját magukra figyeléssel, amire már nagy szükségük van. A hét végén a szeretteikkel boldog élmények várnak a csillagjegy szülötteire. A Szűz szerencseszáma a héten: 10.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

Most stabilabb érzelmi szintre ér a héten a Mérleg, végre úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, érdemes volt kitartaniuk, minden a helyes úton halad. Osszák meg másokkal az örömüket, a rosszat hagyják maguk mögött, ne engedjék, hogy bármi elrontsa most ezt a harmóniát. A heti horoszkóp azt erősíti a csillagjegy szülötteiben, hogy nem kell mindent egyedül cipelniük. A Mérleg szerencseszáma a héten: 4.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

A héten vegyék elő a legelbűvölőbb oldalukat a Skorpiók. A munkahelyen most szükség lehet rá, hogy jó képet vágjanak olyan dolgokhoz is, amiről tudják, hogy nem feltétlenül a jó megoldás. Nem kell mindig őszintének lenniük. A szerelemben ráköszönt a heti horoszkóp szerint végre a szerencse a csillagjegy szülötteire. A Skorpió szerencseszáma a héten: 5.

A heti horoszkóp a Halak jegyében 2024. március 4-10. között a szerencseszámunkat is megmutatja

A heti horoszkóp a Halak jegyében 2024. március 4-10. között a szerencseszámunkat is megmutatja

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

Mindegy, hogy egyedülállók vagy párkapcsolatban élnek, a Nyilasok a héten kövessék a szívük vágyát. Tudatosítsák magukban a csillagjegy szülöttei, hogy ők irányítják a saját életüket. A heti horoszkóp ugyanakkor azt is hangsúlyozza, hogy a másik ember nem gondolatolvasó, a csillagjegy szülötteinek tisztán és érthetően kell elmondaniuk, mire van szükségük, mit szeretnének. A Nyilas szerencseszáma a héten: 6.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

Szerelem van a levegőben a héten, ám a Baknak kell megtennie az első lépést. Ha azt érzik azonban a csillagjegy szülöttei, hogy ez nem az igaz szerelem, nem biztos, hogy fel kell venniük azt az érzelmi batyut, amit egy futó kaland jelent. A heti horoszkóp azt tanácsolja, most kezdjenek el tervezni egy nagyszabású utazást a jövő évre, mert remek ajánlatokat kaphatnak. A Bak szerencseszáma a héten: 7.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

A világ egy játszótér a Vízöntő számára. Ám nem ez a hét a megfelelő új területek meghódítására a csillagjegy szülötteinek. A heti horoszkóp az tanácsolja, mielőtt cselekednének, gondolják át, mit is akarnak valójában. Sokkal jobban érzik majd magukat, ha követik ezt a sorrendet. Érdemes egy olyan emberrel is átbeszélniük a helyzetüket a csillagjegy szülötteinek, akiben bíznak. Nagy terhet vehet le a vállukról. A Vízöntő szerencseszáma a héten: 11.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. március 4-10.

A héten ne hallgassanak mások tanácsaira a Halak anélkül, hogy alaposan át ne gondolnák a döntést. A végén úgyis csak a saját véleményük számít, ahogy a következményeket is a csillagjegy szülötteinek kell viselniük. A heti horoszkóp szerint a párkapcsolatára nagyobb figyelmet kell fordítania a csillagjegy szülötteinek, ne söpörjék a szőnyeg alá a problémákat. A Halak szerencseszáma a héten: 1.

Forrás: Yahoo, fotó: Getty Images