Ilyen édesen romantikázott Katy Perry és Orlando Bloom a francia Riviérán

2024. július 16.
Katy Perry és Orlando Bloom majd kicsattannak a boldogságtól. A szerelmesek ezúttal a francia Riviérán romantikáztak, egy lesifotós pedig le is fotózta őket.
Ilyen édesen romantikázott Katy Perry és Orlando Bloom a francia riviérán

A világsztároknak ritkán van magánéletük. Még akkor sem tudnak menekülni a lesifotósok elől, amikor szabadságon vannak. Katy Perry és Orlando Bloom is így jártak a minap, akiket egy paparazzo a francia Riviérán fotózott le. De láthatóan jól érezték magukat, és egyáltalán nem zavarta őket a kamera jelenléte.

A házaspár hétfőn, július 15-én a franciaországi Saint-Tropez-ben töltötte a napot családjuk és barátaik társaságában. A harminckilenc éves Katy Perryt fekete-fehér bikiniben fotózták le, a negyvenhét éves Orlando Bloom pedig kék felsőt és hozzáillő, szintén kék fürdőnadrágot viselt, miközben úszni mentek az óceánba, ahol igazán édes pillanatokat okoztak a rajongóknak és a lesifotósoknak, akiknek jelenlétével valószínűleg tisztában voltak.

Katy Perry és Orlando Bloom imádnak a vízparton hűsölni, nem meglepő tehát, hogy az elmúlt napokban a Földközi-tengeren nyaralt a sztárpár. A múlt héten A Karib-tenger kalózai sztárja Olaszországban, Szardínia tengerpartján mutatta meg kisportolt testét, Katy Perry pedig nemrég debütált vadonatúj kislemezével, a Woman’s Worlddel, aminek kapcsán az énekesnő rajongói teljesen elámultak a sztár hatalmas fogyásától és tónusosra edzett testétől.

Perry és Bloom nagyon jól állnak egymásnak, és ezt ők is pontosan tudják. A sztárpár áprilisban a 10. Breakthrough Prize éves díjátadó ünnepségén is kéz a kézben pózolt a fotósoknak – ezen az eseményen a világ legkiválóbb tudósait díjazzák, akik magyarázatot találnak a legnagyobb kérdésekre.

Forrás: Just Jared, Fotó: Getty Images