Mi lesz a trónörökössel? Katalin Vilmos traumája miatt változtatna György herceg sorsán

2024. július 23.
Katalin hercegné Vilmos traumája miatt változtatna György herceg életén, hiszen leendő trónörökösként fontos feladatot kell ellátnia.
Mi lesz a trónörökössel? Katalin Vilmos traumája miatt változtatna György herceg sorsán

Attól függetlenül, hogy valaki privilegizált helyzetben van, még nem feltétlenül könnyű az élete. Így van ez a királyi család tagjainak esetében is. Katalin hercegné jól tudja, hogy min ment keresztül Vilmos herceg az elmúlt évtizedekben, és férje traumája miatt új tervei vannak György herceg sorsával – állítja egy szakértő.

György herceg tegnap ünnepelte 11. születésnapját, és az elmúlt hetekben egyre többször szerepel a nyilvánosság előtt szüleivel, a walesi herceggel és hercegnével. Ingrid Seward királyi szakértő szerint azonban Vilmos és Katalin mindig óvatosak, ha a gyerekeikről van szó. György herceg bevezetését a közéletbe ugyanis pontosan megtervezték, miután apja, Vilmos herceg fájdalmas emlékeket szerzett gyerekkorában.

Vilmos és Katalin mindig is óvakodott attól, hogy kitegyék a nyilvánosságnak gyermekeiket, mivel Vilmosnak még mindig fájdalmas emlékei vannak saját gyerekkoráról, és arról, hogy mennyire gyűlölte az állandó figyelmet. György herceg nyilvános belépése a királyi életbe visszafogott volt. Katalin és Vilmos így tervezte, és ezután is így lesz” – mondta Seward.

Györgynek azonban leendő trónörökösként gyorsabban kellett felnőnie, mint másoknak. Jövőre azonban ismét alaposan megváltozik a család élete: nem elég a nagy felelősség, Vilmos és Katalin legidősebb gyerekének azzal is meg kell birkóznia, hogy amint eléri a 12. életévét, nem utazhat többé az apjával, mivel a királyi szabályok szerint a trónörökös és az utódja nem utazhatnak együtt.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images