Csak az emberek 2 százaléka találja meg az igazi kutyát a képen

2023. május 01.
Egy tehetséges nemezelőművész olyan élethű kutyusokat készít gyapjúból, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni a valódi kutyáktól őket. Mennyi idő alatt találjuk meg az élő kutyát a rengeteg gyapjúkutya között?
  • Laura Mann gyapjúból készít csodálatos és élethű kutyákat.
  • A fejtörőn az a feladatunk, hogy megtaláljuk az egyetlen valódi, élő kutyát a rengeteg gyapjúból készített kutya között.
  • Csak az emberek 2 százaléka jön rá a megoldásra.

Lehet, hogy a végén azt mondjuk majd, hogy ez a legnehezebb fejtörő, amivel valaha megpróbálkoztunk. Laura Mann gyapjúból készült kutyái ugyanis annyira élethűek, hogy szinte lehetetlen közöttük megtalálni azt az egyetlen kutyust, amelyik tényleg valódi.

Melyik kutya igazi a gyapjú kutyák között?

Melyik kutya igazi a gyapjú kutyák között?

Mann nem csak egyetlen fajta kutyát készített el gyapjúból. Vannak az alkotások között kajla fülű, foltos, fehér és fekete kutyusok is. Viszont mindegyik roppant élethű, így nincs könnyű dolgunk, ha meg akarjuk találni az egyetlen kutyát a képen, ami valóban élő.

Mennyi idő alatt találjuk meg az igazi kutyát a képen?

Sokan próbálkoztak már a fejtörő megfejtésével, ám csupán az emberek 2 százalékának sikerült rájönni, melyik kutya nem Mann alkotása. A gyapjúból készült kutyák között szinte lehetetlen megtalálni az igazi kutyát.

Akinek sikerült is a feladványt helyesen megválaszolni, annak is legalább 54 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy a megoldást megtalálja. Nem meglepő, nagyon élethűek a gyapjúkutyák.

Hol bujkál az igazi kutya a képen?

Ne aggódjunk, ha elakadunk. A feladvány tényleg nem könnyű, hiszen a gyapjúkutyák roppant élethűek. Annyit segítünk, hogy az igazi kutya fehér színű. Közelítsünk rá minél jobban a képre, és nézzük meg alaposan a kutyákat a fejtörőn. Valahol a kép alsó felében találjuk majd meg az egyetlen igazi kutyát a Laura Mann gyapjúkutyái között. ha még így sem találjuk a megoldást, néhány sorral lejjebb megmutatjuk, merre rejtőzik a feladványon az igazi kutya.

Gyakoroljunk hasonló feladványokkal! Megtaláljuk, hol van a szobrok között az élő ember a fejtörőn? És arra rájövünk, mi a hiba a cipőket ábrázoló rajzon? 

A sárga kör mutatja, melyik kutya az igazi a képen

A sárga kör mutatja, melyik kutya az igazi a képen

Forrás: Laura Mann