A heti horoszkóp december 12-től elárulja, mit és kit kell elengedned

2022. december 12.
Az év végéhez közeledve egyre gyakrabban vetünk számot az életünkkel, az évünkkel. A 2022. december 12-től kezdődő héten jó alkalom kínálkozik, hogy rájöjjünk, mi az, amin túlnőttünk az elmúlt időszakban, és hogyan tudjuk elengedni még az év vége előtt, legyen az egy barátság vagy szerelem éppen.
  • A heti horoszkóp 2022. december 12-től a nagyobb egészre koncentrál. 
  • Tagadjuk magunk előtt az igazságot? Mik azok az élmények, melyek az elmúlt időszakban formáltak minket? És még mindig szükségünk van ezekre a dolgokra, személyekre, tapasztalásokra?
  • Bár a Mars még mindig retrográdban van, a kommunikáció bolygója, a Jupiter, megvilágítja, mi az, amin túlnőttünk és el kell engednünk.

Mindegy, hogy a pénzügyeinkről, munkahelyi vagy szerelmi kapcsolatainkról van szó, muszáj őszintének lennünk magunkkal azzal kapcsolatban, melyek azok a viszonyok, amikre már nincs szükségünk, amiket kinőttünk és visszatartanak. Az asztrológus szerint ezen a héten jó alkalom adódik a csillagjegyeknek arra, hogy elengedjük ezeket az újévig.

A 2022. december 12-vel kezdődő hét az elengedésről szól a csillagjegyeknek

A 2022. december 12-vel kezdődő hét az elengedésről szól a csillagjegyeknek

Ha a heti horoszkópon túl szeretnénk tudni, milyen lehetőségeket tartogatnak 2023-ra a csillagok, hogyan használhatjuk ki ezeket a legjobban, olvassuk el itt, vagy éppen azt, mi vár ránk még 2022-ben december végéig.

A Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Itt a lehetőség – idén utoljára – a Kosok számára, hogy lerázzák magukról azokat a béklyókat, melyek visszatartja őket a kiteljesedéstől. A hét közepén úgy érezhetik, egy kicsit túltelítődtek ingerekkel, ami nem meglepő a karácsonyi készülődés közepén. Próbáljanak meg egyedül lenni kicsit, hogy visszataláljanak önmagukhoz és újraszervezhessék életüket.

A Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

A Bikák jövőre vonatkozó tervei és álmai a megvalósulás küszöbére érnek a héten. Erősödhet a vágy a csillagjegy szülötteiben a szabadság iránt és a kötöttségek lerázására. Lehet, hogy ez is egy új, fontos fejezet kezdetét jelzi az életükben. Remek lehetősége adódik a Bikáknak az önfelfedezésre a hét második felében. A december 12-vel kezdődő hét jó hírekkel zárul a Bikák anyagi helyzetéről.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Ugyanazt akarják mindketten a párjukkal az Ikrek? Ezt a nagyon fontos kérdést kell átgondolnia, de nemcsak a magánéletében, hanem a karrierjében is keresztúthoz érkeznek a december 12-vel kezdődő héten a csillagjegy szülöttei. Ám ha a héten minden fontos döntést sikerül meghozniuk, nyugodtabb időszak köszönthet rájuk az újévig, ami a kiteljesedésről szól. 

A Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Azt érdemes átgondolnia a csillagjegy szülötteinek, vajon a hétköznapi rutinjai tényleg segítik-e a jövője építését. A hét elején még minden bizonytalannak tűnhet, a Rákok produktivitása sem lesz a csúcson, viszont a hét második felére szabad kezet kaphat, ami jó hatással lesz az eredményeire is. A hétvégén hosszú távon elkötelezhetik magukat a csillagjegy szülöttei, ám azt tartsák szem előtt, hogy ez csak szilárd alapokon működhet valóban jól.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Ne veszítsék el a reményt az Oroszlánok! A kaland és szabadság iránti vágyát ugyan a közeljövőben nem élhetik ki olyan teljességgel a csillagjegy szülöttei, ahogy szeretnék, ám ha sikerül megfelelő határokat szabniuk a magánéletükben, jól érezhetik magukat a bőrükben, ami a produktivitásukon is meglátszik majd. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Ne hagyják a csillagjegy szülöttei, hogy a bizonytalanság elvegye a kedvüket az adventi készülődéstől. Ne zárkózzanak el az új kapcsolatoktól és fogalmazzanak meg új célokat. Lehet, hogy minden kissé bonyolultnak tűnik a hét közepén, ám a hét végére értelmet nyernek a látszólag összefüggéstelen történések.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Ezen a héten könnyebben hozhatnak meg olyan döntéseket a Mérlegek, melyekkel új szintre emelkedhetnek akár a munkában, akár a magánéletben. Gyakorlatiasabbak és energikusabbak lehetnek a héten, ami meg is látszik az eredményeiken. Egy közeli barátjának támogatásra lehet szüksége, vegyék észre a jeleket a csillagjegy szülöttei!

A Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

A pénzügyi céljait váratlan dolgok keresztezhetik, ám az utolsó pillanatban sikerül elhárítani az akadályokat, és még jobb pozícióba kerülhetnek a Skorpiók, mint arra számítottak. Fontos tisztáznia, ki állt a hátterében a problémáknak, mert nem biztos, hogy ez nem szándékos volt. 

A Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

A héten jó alkalom adódik arra, hogy még az ünnepek előtt rájöjjenek a csillagjegy szülöttei, az életük mely területén hiányoznak a határok. Ez vonatkozik a pénzügyeikre és a párkapcsolatukra is. Mi az, aminek az elengedésére végre készen állnak, és képesek lesznek továbblépni? Ha erre rájönnek, sokkal könnyebben és szabadabban léphetnek az újévbe a Nyilasok.

A Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

A nagy kérdés az a héten a Bakoknak, vajon elhihetik-e, amit hallanak? Fontos beszélgetésekre kerülhet sor a testvérükkel vagy egy másik rokonukkal, amiben próbáljanak meg annyira jelen lenni, amennyire csak lehet. Jó híreket kaphatnak, ám ha pénzügyekről van szó, ne vegyenek mindent készpénznek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Mérlegre helyezi kapcsolatait a héten a Vízöntő, jó alkalom nyílik megvizsgálni, valójában mennyit is érnek barátságai, munkahelyi kötődései. Döntéseket is kell hoznia a hét közepén ezzel kapcsolatban, így érzelmi hullámvasútra kerülhetnek a csillagjegy szülöttei, mely csak a hét végére simul el. 

A Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja 2022. december 12-től

Kételkedhetnek magukban a csillagjegy szülöttei, ám ha jobban megnézik, mi is áll az önbizalomhiány hátterében, rájöhetnek, hogy bizonyos kapcsolatok húzzák vissza őket. Ha sikerül ezektől az emberektől eltávolítania magát a hét második felében, sokkal szabadabban vághat bele az ünnepekbe.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images, Unsplash

Olvass tovább!