Heti horoszkóp 2023. január 9-től: legyél brutálisan őszinte magadhoz

2023. január 09.
Az asztrológus szerint a 2023. január 9-től kezdődő héten csak úgy sikerülhet elérni, amit szeretnénk, ha képesek vagyunk rájönni, és be merjük vallani saját magunknak, mi az, ami eddig az utunkba állt.
  • A 2023. január 9-től kezdődő héten a bolygók állása segít választ találni régóta feszegető kérdésekre.
  • Az asztrológus figyelmeztet, bár nagy lendülettel indul a hét a csillagjegyek számára, nem árt az óvatosság.
  • A borús gondolatokat a Plútó által hozott fénysugár törheti át a január 9-cel kezdődő héten.

Mindegy, hogy munkáról vagy magánéletről van szó, a Vénusz és a Plútó arra készteti a csillagjegyeket a 2023. január 9-cel kezdődő héten, hogy brutálisan őszinték legyenek ne csak másokkal, de saját magukkal is. 

A borús gondolatokat a Plútó által hozott fénysugár törheti át a január 9-cel kezdődő héten

A borús gondolatokat a Plútó által hozott fénysugár törheti át a január 9-cel kezdődő héten

Ha hosszabb időtávra tervezünk, érdemes elolvasni azt is, mit ígérnek a csillagok a 2023-as horoszkópban a csillagjegyeknek.

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Most mindent sokkal élesebben látnak a csillagjegy szülöttei, köszönhetően a Vénusz és Plútó együttállásának. Ez egy olyan pillanat a héten, amikor az univerzum emlékezteti a csillagjegy szülötteit: tiszteljék az ellenfeleiket is, soha ne becsüljék alá őket, mert csak így érhetnek el sikert, legyen szó munkáról vagy magánéletről. De fontos, hogy saját magukat is kényeztessék úgy, ahogy a környezetükben élőket.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

A Vénusz uralta csillagjegy szülöttei kézben tartják a dolgokat a héten. A múlt árnyai kísérthetnek a hét közepén, ám ha őszinték tudnak lenni magukkal a Bikák, most jó alkalom kínálkozik, hogy végleg leszámoljanak ezekkel a régi árnyakkal. Ne erőltessék azonban túl magukat a csillagjegy szülöttei, hallgassanak a megérzésükre és a belső hangra. 

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Bár a Merkúr még mindig retrográdban van, ez sem állíthatja meg az Ikreket 2023 második hetében. Minden erejére szüksége lesz a csillagjegy szülöttének, hogy ellenálljon egy múltból felbukkanó csábításnak. Ha igazán őszinték magukkal, a lelkük mélyén tudják, hogy ha még egyszer engednek ennek az erőnek, onnan már nem lesz visszaút, és ezt gyorsan meg is bánják majd.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Mindenki úgy tartja számon a csillagjegy szüleit, hogy aranyból van a szívük és mindig, mindenkinek segítenek. De mi lesz a Rákokkal, nekik ki segít? Ha nincsenek párkapcsolatban a Rákok, a héten rájöhetnek, hogy ez már nagyon régóta csak rajtuk múlott. Gondolják át őszintén, szeretnének-e változtatni ezen az állapoton, és ideje egyenes választ adniuk. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

A héten sok olyan helyzetet tisztázhatnak a csillagjegy szülöttei, melyek kuszasága már régóta zavarta őket. Álljanak meg egy pillanatra, és gondolják át, mit tanultak az egészből, hogy többé ne kövessék el azt a hibát, hogy beengedik a mérgező embereket az életükbe. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Ideje meghallgatni a Szüzeknek, mit akar a szívük valójában. Katartikus élményben lehet része a csillagjegy szülötteinek a hét közepén. A sorsfordító események olyan irányba vihetik el a Szüzek életét a január 9-cel kezdődő héten, amire álmukban sem gondoltak volna. Ám ideje tisztázniuk egy fontos dolgot a családtagjukkal, nem halogathatják tovább.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Bár még csak az év elején járunk, a január 9-cel kezdődő hét meghatározó lehet a Mérlegek egész évére. Ez különösen igaz, ha munkahelyváltás előtt állnak a csillagjegy szülöttei. A hét második fele ugyanis remek alkalom lehet, hogy tisztázzák, mire is vágynak valójában, és a gondolatokat tettek kövessék. 

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Mozgalmas hét vár a Skorpiókra január 9-től. Olyan érzése lehet a csillagjegy szülötteinek, mintha csak ők tudnának mindent és mindenki más képtelen lenne döntéseket hozni. Legyenek türelmesek azonban akkor is másokkal, ha úgy érzik, megfulladnak. A hét második felére enyhül a nyomás és sokkal harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb események követik a hét eleji tumultust.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Rengeteg oka lesz az ünneplésre a héten a Nyilasoknak. Végre egy régóta várt utazás is konkretizálódni látszik, ám legyenek őszinték magukkal és gondolják át, valóban megéri-e elindulni, vagy inkább másba kellene fektetniük a pénzüket, energiájukat és idejüket?

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Lassan látják már a fényt az alagút végén a Bakok. Elegük lehet a hét közepén abból, hogy otthonról dolgoznak, ám egy nem várt helyről olyan meghívást kapnak, amire lehetetlen nemet mondani, így ez a helyzet is megváltozhat. Az átmenet nem feltétlenül lesz konfliktusoktól mentes, ám ha őszinték egymással és saját magukkal, sikerülhet egy lapra kerülniük új partnerükkel.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Mielőtt bármilyen elhamarkodott következtetést vonnának le a csillagjegy szülöttei, gondolják át, mi és miért történhetett valójában? A hét közepén flörttel teli energiák csaphatnak fel a Vízöntők környezetében, ám nem biztos, hogy jó ötlet bedőlni a csábító karizmának. 

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja 2023. január 9-től

Készen állnak a csillagjegy szülöttei, hogy a lehető legjobb formájukat mutassák? Ha igen, olyan meglepetésben lehet részük a hét második felében, melyre nem is számítottak volna. Ez ráébresztheti arra is a Halakat, hogy a fejlődést és előrelépést sokszor saját maguk gátolják önmaguk számára. 

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!