Heti horoszkóp 2023. március 6-tól: ne most hozzunk komoly döntéseket

2023. március 06.
A Halak szezon közepén járunk. Nem csoda, ha a zodiákus minden jegye úgy érzi, sokkal nehezebb egyértelműen és tisztán kifejezni az érzéseit, gondolatait. Ez sok nézeteltéréshez vezethet a 2023. március 6-tól kezdődő héten is a heti horoszkóp szerint. Az asztrológus arra is figyelmeztet, ne ezen a héten hozzunk komoly döntéseket.
Eva Longoria is Halak csillagjegyű, neki is hullámzó érzelmeket ígér a heti horoszkóp 2023. március 6-tól
  • A Merkúr belépett a Halak jegyébe. Ez a bolygó még több kommunikációs zűrzavart és félreértést hoz a csillagjegyeknek a következő héten.
  • Ha nem figyelünk, komoly döntéseket is gondolkodás nélkül, pusztán az érzéseinkre hallgatva hozunk.
  • Jól jön egy barát a héten, kérjük ki mások véleményét is, mielőtt meggondolatlanul cselekednénk.

A kommunikáció és gondolkodás bolygója, a Merkúr nem feltétlenül a legjobbat hozza ki az emberből, amikor a Halak jegyében áll. A héten megtapasztalhatjuk ezt. Az asztrológus szerint azt érezhetjük, hogy nehezebben fejezzük ki magunkat és érzéseinket, a pontatlanság pedig félreértéseket szülhet. 

Különösen érzékenyek lehetünk rá, ha valaki hevenyészett kritikával illeti a munkánkat a március 6-tól kezdődő héten. Amikor a Merkúr a Halak jegyében tartózkodik, sokan a problémák megoldásánál is inkább az ösztöneikre és érzéseikre hallgatnak, semmint a racionális érvekre. Ez nem feltétlenül rossz, néha az ösztönök megbízhatóbbak, mint az ész. Viszont a heti horoszkóp azt tanácsolja, inkább kérjük ki barátaink, szeretteink véleményét, mielőtt elhamarkodottan hoznánk komoly döntést a következő napokban.

Ha kíváncsiak vagyunk rá, általánosságban mit tartogatnak a csillagok számunkra, olvassuk el a 2023-as nagy szexhoroszkópunkat, vagy tudjuk meg a nagy pénzhoroszkópból, mire számíthatunk a pénzügyeinkben.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Túl sokan akarják a héten megmondani a Kosoknak, hogyan kellene viselkedniük és mit kellene érezniük. Néha olyan meggyőző vehemenciával teszik ezt, hogy a csillagjegy szülöttei hajlamosak lassan el is hinni ezt. A heti horoszkóp azt tanácsolja, inkább használják ki a kéretlen tanácsokat és okoskodást arra, hogy gyakorolják mások rossz tanácsainak figyelmen kívül hagyását, mindegy, milyen magabiztosan hangoztatja valaki a véleményét. De ne fogják fel ezt harcként. Nem kell konfrontálódni a fogadatlan prókátorral vagy bizonygatni a saját igazukat és mások tévedését. Csak hideg fejjel, csendben tegyék azt a Kosok, amiről pontosan tudják, az a helyes.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

A Bikák szeretnek kitartani amellett, amit már jól ismernek, kipróbáltak és tudják, hogy működik. Nem szívesen vállalják a kockázatot az újdonság varázsáért. Ha egyszer megtalálják, ami boldoggá teszi őket, nem érzik azt a bizonytalanságot keltő késztetést, hogy esetleg lehet, hogy van még jobb opció. Ám még a legállhatatosabb embernek is szüksége van az új élményekre, változásra időnként. A március 6-tól kezdődő héten tegyék fel maguknak a kérdést a csillagjegy szülöttei: van-e olyan dolog az életükben, amihez csak megszokásból ragaszkodnak, de valójában túlnőttek rajta? A szívük mélyén nem vágynak-e kalandra? Ha a bizonytalanról álmodoznak, a héten jó lehetőség adódhat, hogy fejest ugorjanak bele. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Amikor az életük bizonyos része túltelítődik – legyen szó munkáról vagy magánéletről, vagy csak a világ történéseiről –, az Ikrek képtelenek minden feladatukat elvégezni, olyan bénító számukra. Gyakran azonban ezt nem ismerik fel. Ám hiába mondogatják maguknak, hogy csak jobban kellene koncentrálniuk, erősebben kellene akarniuk, azzal csak még jobban felőrlik saját magukat a csillagjegy szülöttei. A héten szerencsére lesz rá alkalom, hogy a kis dolgokat elengedjék. Nem azért, mert nem számítanak, hanem mert nem szakadhatnak többfelé. Legyenek kíméletesek saját magukkal az Ikrek a március 6-tól kezdődő héten. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja március 6-tól

Nagy nyomás nehezedik az utóbbi időben a Rákokra. Úgy érzik, az ő feladatuk megszépíteni mások életét, megjavítani mindent, ami rossz. A legfontosabb azonban, hogy mindenki a saját életéért felelős. Senki sem oldhatja meg mások helyett a problémákat. A legjobb, amit a héten tehetnek a csillagjegy szülöttei, hogy várnak. Ahelyett, hogy megszakadnának mások terhei alatt, pihenjenek, relaxáljanak és figyeljék meg a világot maguk körül. Lesz olyan, hogy muszáj lesz beavatkozniuk. De most a szünet ideje jön el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Az Oroszlánok értik, hogy aki ember, hibázik. Ez az élet velejárója. Szükséges és elkerülhetetlen, a tanulás és fejlődés része. A probléma az, hogy ez nem nyugtatja meg a csillagjegy szülötteit, amikor bekövetkezik. Szégyellik, ha felfedi a sebezhetőségüket és hibáikat. A héten nagy kihívás vár a csillagjegy szülötteire. Meg kell próbálniuk nem rejtegetni tovább a tökéletlenségeiket. Nem lehet egyik napról a másikra elengedni a szégyen érzését, ehhez sok embernek egy élet is kevés, de rejtegetni a saját gyengeségeiket nem szabad tovább. Csak ez az út vezet oda, hogy megszeressék saját magukat. A hibáikkal együtt.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

A Szüzek számára fontos, hogy mindig kristálytisztán fejezzék ki magukat, véletlenül sem akarnak okot adni a félreértésekre. A héten azonban nem biztos, hogy a szó elég. Az is lehet, hogy nem találják a megfelelő szavakat a csillagjegy szülöttei, vagy a gondolatok nem jönnek. Ennek az lehet az oka, hogy túl mélyek és felkavaróak az érzéseik, túl összetettek ahhoz, hogy egyszerűen fejezzék ki azokat. Legalábbis most. Ne érezzék úgy, hogy sürget az idő. Az érintés, gesztusok és egy pillantás is mondhat annyit, mint száz szó. Bízzanak a másik emberben, aki érti, mit szeretnének a csillagjegy szülöttei.

A heti horoszkóp 2023. március 6-tól a Merkúr hatása alatt áll

A heti horoszkóp 2023. március 6-tól a Merkúr hatása alatt áll

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Aki olyan mélyen törődik a körülötte élőkkel, mint a Mérlegek, nehéz elhinni, hogy számítanak a saját vágyaik is. Emiatt gyakran elfelejtenek megállni és figyelni a saját testükre, szívükre. Pedig fontos üzenete van a számukra. Lehet, hogy most már túl sok a teher rajtuk. A héten próbálják meg azt tenni a Mérlegek, amit tényleg akarnak, és ne szégyenkezzenek emiatt.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Nagyon erősen próbálnak a Skorpiók kizárólag a céljaikra koncentrálni. Ám ez nem könnyű a március 6-tól kezdődő héten, nagyon sok olyan dolog történik, ami elterelheti a figyelmüket. Ezért próbálják kizárni a zajt, amennyire csak lehet. A másik módszer, ha hagyják, hogy néha elkalandozzanak a gondolataik. Ez még segítheti is a nagy ötlet megszületését, a kreativitás szárnyalását, és végső soron ez lehet az, ami segít megoldani a problémát.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Alapesetben imádják a kalandot, felfedezést a Nyilasok. A cél nélküli kalandozás azonban most kontraproduktívnak tűnhet. Nem érzik a szabadságot, amit máskor, inkább az elveszettség veszi át a helyét. A hét második felében térhet vissza a csillagjegy szülötteinek kalandvágya. Nem kell, hogy megijessze a Nyilasokat az ismeretlen iránti vonzalom átmenetii elvesztése. Most arra van szükségük, mielőtt újra belevágnak, hogy a szeretteik körében töltődjenek és megtalálják, melyik a helyes irány. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Nem tehetnek róla, muszáj összehasonlítaniuk magukat másokkal a Bakoknak. Barátaikkal, munkatársakkal vagy idegenekkel a közösségi oldalakról. Ez nem mindig rossz, bármit is állítanak mások. Amikor elakadnak, hasznos lehet megnézni, mások mit tettek hasonló helyzetben. A héten emlékeztessék magukat arra a csillagjegy szülöttei, teljesen rendben van, ha a saját tempójukban haladnak. Néha mások előtt szaladnak, máskor kicsit lemaradva. Ez nem probléma, hanem a dolgok természetes rendje.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

A csillagjegy szülöttei próbálnak megfelelni a világ elvárásainak. Emiatt azt gondolják, a saját érzelmeik miatt velük van a hiba, hiszen nem felelnek meg annak a képnek, amit a társadalom sugall. A héten csak a saját érzéseikre figyeljenek. Nem kell, hogy a külvilág számára legyen értelme annak, ahogy döntenek. Nem kell produktívnak lennie. Csak legyen a Vízöntők sajátja, legyenek önmaguk. Ez pont elég. Aki szerint meg nem, arra ne figyeljenek.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. március 6-tól

Érzelmi erőforrásainak javarészét arra fordítják a Halak az utóbbi időben, hogy megjavítsák, amiről azt gondolják, rossz bennük. Minden figyelmüket a gyengeségeikre, hibáikra összpontosítják, elfeledkeznek viszont az erősségeik és jótetteik miatt megdicsérni saját magukat. A március 6-tól kezdődő héten legyenek kedvesebbek, elnézőbbek magukkal. Ez nem azt jelenti, hogy ne foglalkozzanak a problémákkal. Csak merítsenek erőt a megoldáshoz abból, ami jó bennük. Az önbizalmat és önbecsülést is táplálni kell, nem csak az önkritikát.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images, Unsplash