Heti horoszkóp 2023. október 23–29. – Az univerzum melléd áll

2023. október 23.
Átlépünk az év legizgalmasabb időszakába, a Skorpió szezonba. Pozitív energiákkal, ám folyamatos változással indul a heti horoszkóp szerint a hét a Skorpió jegyében. A 2023. október 23–29. közötti héten érdemes felkészülni a csillagjegyeknek arra is, hogy nagy dolgok bontakoznak ki a szemük előtt.
Csillagjegy heti horoszkóp 2023. október 23-29.
  • Október 23-án átlép a Nap a Skorpió jegyébe, ami mindig egy izgalmas időszak az évben.
  • A heti horoszkóp szerint pozitív energiákkal indul idén a Skorpió szezon.
  • A 2023. október 23–39. közötti hét a csillagjegyek számára folyamatos változással és nagy dolgok kibontakozásával indul.

Nem csak a Nap, hanem a Merkúr is a Skorpióba lép október 22-23-án. A Nap a Szaturnuszhoz kapcsolódik 2023. október 23–29. között, így a hét pozitív energiákkal indul, viszont folyamatos és lendületes változásokkal. A heti horoszkóp szerint a csillagjegyek szeme előtt nagy dolgok bontakoznak ki a következő napokban, ami akár több éve húzódó események végjátéka lehet.

Mutatjuk, az egyes csillagjegyek mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint a 2023. október 23–29. közötti héten! Ha a 2023. október havi horoszkópunkat szeretnénk megnézni, ide kattintva olvashatjuk el!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

Egy hosszú út végére érhetnek a héten a Kosok a horoszkóp szerint. Ez lehet egy szakmai előrelépés, ami nagyot lendíthet a csillagjegy szülötteinek bevételein. Előléptetés, karrierváltás is történhet a Kosok életében a következő időszakban. Ám végre lezárul az a fejezet, ami már hosszú ideje nyomasztotta a csillagjegy szülötteit, így felszabadultan és stressz nélkül haladhatnak tovább.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

Egy ideje már úgy érezhetik magukat a Bikák, mintha hullámvasúton ülnének. A héten azonban végre úgy érzik majd, megérkeztek. A hosszú út után a csillagjegy szülöttei magukra találnak, és ez önbizalommal tölti el őket. Ez a lendület mások figyelmét is felkelti, talán egy olyan személyét is, akivel már régóta szorosabbra akarják fűzni a szálakat a Bikák.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

A héten gondolják végig az Ikrek, mennyi minden változott velük kapcsolatban az utóbbi években. Költözés, családon belüli változások, tanulás – a hosszú út most újabb kanyart vehet. A csillagjegy szülötteinek fontos döntést kell hozniuk azzal kapcsolatban, merre menjenek tovább. Gondoljanak hálával mindarra és mindazokra, akik megnyitották a lehetőségeket előttük, hogy eddig jussanak, ez segíthet abban is, hogy jó döntést hozzanak.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

Sokat fejlődtek az utóbbi időszakban a Rákok, a héten használniuk is kell azt a tudást, amit megszereztek, hogy valóra válthassák álmukat. Ami az elmúlt két évben lehetetlennek tűnt, most a kedvező bolygóállásoknak köszönhetően egyszerre teljesen természetes lesz. Ez részben annak is köszönhető, hogy váratlan helyről kaphatnak segítséget a csillagjegy szülöttei. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

A héten nagyot változhat az Oroszlánok karrierje. Lehetőséget kapnak egy váratlan helyről, hogy egészen más területen próbálják ki magukat, új felelősséget bízhatnak a csillagjegy szülötteire. Elsőre túl nagy falatnak tűnhet mindez, ám az univerzum gondoskodik a megfelelő támogatókról is, hogy az új fejezet is sikertörténet legyen az Oroszlánok életében.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

Egy remek utazással kapcsolatos ajánlatot kaphat a héten a Szűz. Ez lehet tanulással, de szellemi fejlődéssel kapcsolatos spirituális utazás is. Ne féljenek attól a csillagjegy szülöttei, ha lezárul egy fejezet végleg az életükben. Ez kell ahhoz, hogy megnyíljon az út a fejlődés és az új élmények felé!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

Az utóbbi hónapokban rengeteg hullámhegy és hullámvölgy váltotta egymást a Mérlegek pénzügyi és érzelmi életében. A héten azonban úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei egy váratlan találkozásnak köszönhetően, hogy minden a helyére kerül. Katartikus módon fedezhetik fel a Mérlegek, kik ők valójában és mire van szükségük.

A Skorpió szezon pozitív energiákkal indul a heti horoszkóp szerint a 2023. október 23-29. közötti héten

A Skorpió szezon pozitív energiákkal indul a heti horoszkóp szerint a 2023. október 23-29. közötti héten

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

Sokat tanultak a kapcsolatukról és önmagukról a Skorpiók a közelmúltban, ám a héten végre lehorgonyozhatnak a sok futó kaland után. A következő napok az intimitásról szólhatnak a csillagjegy életében. A kreatív kibontakozásra is remek időszak kezdődik a Skorpiók számára.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

A héten át kell értékelnie a Nyilasoknak a munkahelyükkel és egészségükkel kapcsolatos viszonyukat. Komoly kérdéseket kapnak az élettől, melyek megválaszolásához fel kell nőnie a csillagjegy szülötteinek. Muszáj, hogy jobban törődjenek magukkal!

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

A Bakok magánéletében várhatók olyan történések a héten, melyek teljesen felforgatják a csillagjegy szülötteinek napjait. Egy váratlan románc, a család gyarapodása mind előfordulhat a bolygóállások szerint. Fontos, hogy türelmesek legyenek és élvezzék ki a pillanatot!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

A héten a családalapítás is szóba kerülhet a Vízöntők életében, vagy változások történhetnek a magánéletében. Olyan dolgokat mondhatnak el hozzátartozóiknak a csillagjegy szülöttei, amire eddig nem került sor. Ez az új felszabadultság segít, hogy szabadon valósítsák meg álmaikat a jövőben.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. október 23-29. között

Egy rövid utazásra kerülhet sor a héten, ami azonban gyökeresen változtathatja meg a Halak életét. Egy váratlan találkozás, nagy felismerések és tapasztalás fordíthatja más irányba a csillagjegy szülötteinek terveit. Ne hagyják ki a barátaikat sem a jövőbeli ötleteik megvitatásából, mert szükségük lehet a támogatásukra!

Forrás: PureWow, fotó: Unsplash, Getty Images