Heti horoszkóp 2024. február 12–18.

2024. február 12.
A bolygóállások igencsak felboríthatják a csillagjegyek mindennapjait. Ám a váratlan események a heti horoszkóp szerint szerencsére sokszor inkább pozitív fordulatok lesznek a 2024. február 12-18. közötti héten.
Heti horoszkóp 2024 február 12-18
  • Mind a magánéletben, mind a karrierjükben számíthatnak meglepetésekre a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint.
  • A 2024. február 12-18. közötti napok számos szerencsés fejleményt tartogatnak a csillagjegyeknek.
  • Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a 2024. február 12–18. közötti napokban a heti horoszkóp szerint!

Február nagyon mozgalmas hónap a csillagjegyek életében. A heti horoszkóp szerint a 2024. február 12–18. közötti napok is bővelkednek váratlan fordulatokban, mind a csillagjegyek magánéletében, mind karrierjében.

Mutatjuk, a heti horoszkóp szerint mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a 2024. február 12–18. közötti napokban! Érdemes elolvasnunk azt is, vajon az Uránusz milyen hatással lesz a csillagjegyünkre az előttünk álló időszakban a horoszkóp szerint!

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

A hét elején a váratlan plusz pénz és egy határidős munka időben történő leadása miatt roppant elégedettek lesznek a Kosok. Ez igazi csapatmunka volt. Szerdán és csütörtökön azonban legyünk óvatosak odakint, mert mások hibái bajt okozhatnak a heti horoszkóp szerint. Csütörtök estétől a dolgok javulnak: jó híreket kaphatnak a csillagjegy szülöttei és gyermekeik is hozzájárulhatnak a pozitív érzésekhez. Most jó alkalom adódik, hogy elmélyüljenek a spirituális tevékenységben, meditáljanak és figyeljenek befelé a hét vége felé a Kosok. Szombaton barátaival tölthet együtt kellemes pillanatokat a heti horoszkóp szerint. Töltsön időt kedvező és vallásos tevékenységekkel.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

Jó hete lesz a Bikának. Nem is kell nagy erőfeszítéseket tennie a csillagjegy szülötteinek, mégis sikerül, amibe belefognak, és jelentős üzleti sikerre számíthatnak a heti horoszkóp szerint. A kedd és szerda roppant ígéretesnek tűnik pénzügyi szempontból. A hét második felében azonban legyenek tudatosabbak, ha nem akarnak túlköltekezni. A hétvégén jó alkalmuk lesz a heti horoszkóp szerint a Bikáknak az utazásra és a további pénzügyi gyarapodásra.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

A Vénusz bolygó uralja az Ikrek hetének nagy részét. A kedd és szerda váratlan bevételeket ígér a heti horoszkóp szerint, de családjukkal is töltenek emlékezetes pillanatokat az Ikrek. Egy jogi ügy most végre pozitív fordulatot vesz. A hét második felében nem kell váratlan eseményekre számítaniuk a csillagjegy szülötteinek. A hétvégén azonban egy váratlan kiadás bosszanthatja fel a heti horoszkóp szerint.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

Ez a hét tele lesz lehetőségekkel és kihívásokkal a Rákok számára. Akadályokba ütközhet és pénzügyi aggodalmak tetézhetik a csillagjegy szülötteinek szorongását. A kedd és szerda megkönnyebbülést hozhat, barátaitól kaphat segítséget a problémákon való átlendüléshez. A heti horoszkóp szerint a hét második fele már ígéretesebbnek tűnik mind munka-, mind magánéleti szempontból.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

Boldogság járja át az Oroszlánt a héten, ami nem meglepő, hiszen jó hírekre számíthat mind a magánéletében, mind a pénzügyeiben. Nem árt azonban a pluszkiadásokra figyelnie a csillagjegy szülötteinek a hét közepén, mert hajlamos lehet a meggondolatlan költekezésre a következő napokban. Pénteken és szombaton fordítsanak több időt a családjukra, barátaikra. A heti horoszkóp szerint most kellemes pillanatokat tölthetnek együtt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

A hét elején a Szűz életében pozitívan alakulnak a karrierjükkel kapcsolatos kérdések. Fogadják el a meghívást a baráti találkozóra, mert váratlan találkozás szerezhet nagy örömet kedden vagy szerdán a csillagjegy szülötteinek a heti horoszkóp szerint. A hét második felében rosszkedvű lehet, különösen a gyermekeivel kapcsolatos gondok aggaszthatják. A hétvége már felszabadultabban telhet, ám egy pluszmunka még becsúszhat, amit jó, ha elfogadnak. 

A Vízöntő jegyének utolsó hetében is váratlan fordulatok várnak a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint

A Vízöntő jegyének utolsó hetében is váratlan fordulatok várnak a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

Családja és barátai támogatásával most elég bátornak érzik magukat a Mérlegek, hogy megtegyenek egy régóta halogatott lépést a héten. Figyeljenek a pénzügyeikre jobban, mert csalók környékezhetik meg a csillagjegy szülötteit a heti horoszkóp szerint. Mivel úgy érzik, minden az ő vállukon nyugszik, feszültebbek lehetnek a szokásosnál, ami csak a hét végére enyhülhet. 

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

Ki kell bogoznia a pénzügyeit a Skorpiónak a héten. Váratlan kiadások bonyolíthatják a helyzetet a hétfőn vagy kedden. A hét közepére sikerül stabilizálnia a helyzetet a csillagjegy szülötteinek, és kiderül, jobban áll, mint gondolta. A péntek és szombat egy kellemes utazást ígér a heti horoszkóp szerint a Skorpiónak, ahol új emberekkel ismerkedhet meg, akik fontos szerepet tölthetnek be az életében később.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

A hét eleje meglehetősen döcögősen indul a Nyilasnak, ám meglepő helyről kaphatnak segítséget. A kedd és szerda szomorú híreket hozhat és aggodalmat. De a hét második felében már javul a helyzet és visszatérhet a csillagjegy szülötteinek optimizmusa. Sikeresen befejeznek egy régóta húzódó munkát, ami pluszbevételhez és a karrierjükben való előrelépéshez segíti a Nyilasokat a heti horoszkóp szerint.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

Eleinte úgy érezhetik a Bakok, hogy semmi kedvük a munkához. A hét második felében azonban egy olyan feladatot kapnak, ami felkelti a kíváncsiságukat. Szerdától mintha nagyobb sebességbe kapcsolnának a dolgok, ideje lesz felvenni a ritmust a csillagjegy szülötteinek is, ha nem akarnak elszalasztani egy fontos lehetőséget. 

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

Egy múltbeli probléma kerülhet terítékre ismét, amivel ezúttal muszáj lesz foglalkoznia a Vízöntőnek, nem söpörhetik tovább a szőnyeg alá. A hét végére megoldódni látszik a helyzet egy váratlan helyről kapott segítséggel. Pluszbevételre tehetnek szert a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei, amit jó, ha nem költenek el azonnal, mert még szükségük lehet rá egy váratlan kiadás miatt.

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. február 12-18.

A hét elején egy különösen fontos feladatnak kell a végére járnia a Halaknak, ami ha sikerül, komoly előrelépésre számíthatnak a munkában. Ez nem csak a bevételeiket növelheti meg jelentősen, de végre olyan feladataik lennének, amik igazán kihívást jelentenek a csillagjegy szülötteinek. Párjával a hét második felében lehet egy konfliktusuk, ami egy apróság miatt robban ki. Érdemes javítani a heti horoszkóp szerint a kommunikációjukon, hogy a hét vége már harmóniában teljen.

Forrás: HerZindagi, fotó: Getty Images, Unsplash