Lélek
A soha le nem kaparható címkék
A címkéket a legtöbb ember nem szereti, pláne, ha éppen őrá ragasztják. Bár tény, hogy hasznos lehet, amikor hajszálpontosan beazonosítunk vele valakit egy társalgásban, rettentő frusztráló, ha hosszú évtizedekig tartó bizonyítás után sem lehet levedleni egy-egy kínosabb, rég kinőtt, de mégis örök enyvvel tapadó példányt.Kipróbáltuk: macskaszitter voltam
Amerikában modellek és színésznők is zokszó nélkül vállalnak munkát a bárpult mögött vagy eladóként egy boltban, amíg a várva várt világhír meg nem érkezik. Az óceán túlpartján senkinek nem büdös a munka – legalábbis nem mindegyik. Amit én vállaltam mellékesként az újságírás mellett, az nem volt éppen jó illatú.Létezik-e gasztrogyász?
Szakkönyvek sokasága és cikkek, applikációk özöne foglalkozik azzal, hogyan lépjünk túl azon, amikor egy-egy ex, vagy fontos személy eltűnik az életünkből. Nekem a szekrényben lévő csontvázak mellett a lassan egy Larousse gasztronómiai lexikont megszégyenítő, „múltba vesző” kedvenc kajákkal is van mit birkóznom fejben és lélekben.