Sztárpárok, akik 2021-ben jöttek össze

2021. december 22.
Meglepő párok és nagy egymásra találások – a szerelem 2021-ben sem ismert határokat. Lássuk, kik találtak egymásra ebben az évben a sztárvilágban.

Renée Zellweger és Ant Anstead

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renée Kathleen Zellweger (@renee__zellweger_) által megosztott bejegyzés

Az Oscar-díjas színésznőt és párját, a brit tévés műsorvezetőt még júliusban kapták lencsevégre a férfi új kaliforniai villájának az erkélyén. Az 52 éves Renée Zellweger és a 42 éves Ant Anstead egy közös munka során találkoztak először, az első randijukra pedig a hírek szerint június 24-én került sor – alig néhány nappal azután, hogy hivatalosan is kimondták Anstead és exe, Christina Haack válását.

Olivia Wilde és Harry Styles

olivia-wilde-harry-styles-szakitas

Tavaly novemberben mindenkit meglepett, amikor Olivia Wilde és Jason Sudeikis bejelentették, hogy 9 év együttlét után szakítanak egymással. A szakítás híre után néhány hónappal, idén januárban aztán egy újabb nem várt fordulat történt: kiderült, hogy a színésznőre már rá is talált az új szerelem a 27 éves énekes, Harry Styles személyében. A hírek szerint a két sztár között azután kezdett el kialakulni a szerelem, hogy a One Directon együttes korábbi frontembere leszerződött Wilde készülő új filmjéhez. A Don’t Worry Darling című pszichothrillernek Harry Styles az egyik főszereplője, míg Olivia Wilde szintén az egyik szereplője, és mellette a rendezője, valamint producere is.

Travis Barker és Kourtney Kardashian

Travis-Barker-Kourtney-Kardashian

A Blink 182 zenekar tagja és Kourtney Kardashian korábban évekig jó barátok voltak, sőt Baker még a a Kardashian-lányok realityjben, a Keeping Up With the Kardashiansban is szerepelt párszor, míg nem idén februárban a két híresség között a kapcsolat romantikus irányt vett. A pár azután jelentette be kapcsolatát, hogy lencsevégre kapták őket egy randin egy sushi étteremben. Azóta látványosan nem tudnak elszakadni egymástól.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

ben-affleck-jennifer-lopez

17 évvel az első szakításuk után J.Lo és Ben Affleck idén áprilisban kezdett újra összemelegedni, egy hónappal azután, hogy az énekesnő felbontotta két évig tartó eljegyzését Alex Rodriguezzel. Affleck és Lopez azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok: a szerelmüket a nyár folyamán nyilvánosan is felvállalták, majd nem sokra rá a színészt lencsevégre kapták, amint egy Los Angeles-i Tiffany & Co. üzletben eljegyzési gyűrűket nézeget. A lánykérésre ugyan még nem került sor, de látva, hogy mennyire rajonganak egymásért, valószínűleg nem kell már sokat várni rá.

Kim Kardashian és Pete Davidson

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Silk Sneaker (@silksneaker) által megosztott bejegyzés

Kim Kardashian és Pete Davidson idén ősszel a Saturday Night Live show-ban ismerték meg egymást, aminek Davidson az egyik házigazdája, Kardashian pedig meghívott sztárként szerepelt benne, és a műsor egyik paródiajelenetében még egy csók is elcsattant közöttük. Bár a csókjuk óriási szenzáció volt, akkor még senki nem gondoltam, hogy tényleg lenne köztük valami. November elején többször is lencsevégre kapták őket együtt, a hónap közepén pedig megérkeztek az első romantikus fotók is a párról: a lesifósoknak sikerült elcsípni, ahogy Kardashian és Davidson kézen fogva sétálnak.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!