Ezek a legjobb tésztaformák tésztasalátához Igazi nyári fogás egy jó tésztasaláta. De milyen formájú legyen az alapanyag? Igen, ez is számít.
Húsmentes töltött paprika, igazi nyári recept Persze, hogy mindannyiunk egyik nagy kedvence a töltött paprika. Igazi nyári recept, most pedig Hering András, a Nosalty főszerkesztője nem a klasszikus magyar verziót készíti el nektek: a recept egyenesen Ukrajnából érkezett, ráadásul húsmentesen.
Uborkás barack-salsa, az új nyári kedvenced Nem kell félni a zöldségek és a gyümölcsök keverésétől, hiszen olyan csodálatos finomságok születhetnek belőle, mint ez az egyszerre frissítő, roppanós és édeskés salsa.
Így készül a „menzás” piskóta csokiöntettel Ha kedvet kaptál a nosztalgiázáshoz, itt a kincset érő recept!
5 ízbomba leves, ami nyáron hidegen is isteni Ebben a pokoli kánikulában nem vágyunk másra, mint valami istenien frissítő, ízben gazdag, savanykás levesre. A következő 5 leves hidegen – sőt, igazán hidegen – mennyei!
3 szuper uborkasaláta recept Az uborkasalátában sokkal több lehetőség rejlik, mint gondolnád! Nem hiszed? Nézd meg ezeket a recepteket!
A férfi, aki bejön nekünk: Enzsöl Balázs cukrászséf Rovatunkban olyan férfiakkal beszélgetünk, akikre tehetségük, kreativitásuk, szakmai eredményeik kapcsán figyeltünk fel. Ismerjétek meg közelebbről Enzsöl Balázs cukrászséfet.
A legjobb tökfőzelék cukkinivel megbolondítva Ha a klasszikus tökfőzeléket imádjuk, akkor képzeljük el egy még jobb verzióját. Hering András, a Nosalty főszerkesztője most cukkinivel bolondította meg a receptet.
Így lesz igazán ropogós a rántott hús! Panírozni és rántani nemcsak húst lehet, hanem sajtot és zöldségeket is, akármelyikre adod is a fejed, jó ha ismersz néhány szuper konyhai fortélyt!
Olaszos töltött paradicsom, a legfinomabb nyáresti vacsora A paradicsom-mozzarella-bazsalikom szentháromsága ezúttal egy új, látványos, mégis pofonegyszerű fogás formájában hódít meg minket.
Krémes és ízes: új szintre emeljük az uborkasalátát! Egy ponton túl jólesik kilépni a tzatziki-ecetes uborkasaláta tengelyről, és valami izgalmasabbra váltani.
Főzősuli: meddig kell főzni a tojást, a karfiolt vagy a virslit? Mondani könnyű, megvalósítani azonban nem mindig egyszerű: az ételek főzési idején is múlhat a menü sikere, ne hagyd, hogy ezen bukj el!
Így készül az eredeti palócleves! Ha kedveled a tartalmas és magyaros leveseket, a nagy klasszikusnak számító palóclevest savanykás ízvilágával ki kell próbálnod. Nyáron is tökéletes választás például bográcsban. A Nosalty főszerkesztője, Hering András elárulja a receptet.
3 szuper meggyes recept Jól behűtve a meggy magában, nyersen is mennyei frissítő, de jó pár ételt feldobhatsz vele, ha szereted jellegzetes savanykás ízét!
Így készül a mexikói kukoricasaláta Ezt a pikáns, mégis elképesztően krémes mártogatóst mexikó ízei ihlették, de a magyaros grillpartikon felsorakozó kolbászszelekció mellett is megállja a helyét, és méltó helyettese lehet a hazai kukoricasalátának is.
3 hűsítő házi limonádé a kánikulára Nem kell semmi extra ahhoz, hogy olyan limonádét varázsolj a poharakba, amit nem győzöl majd utántölteni!