Ez lesz a kedvenc alkoholmentes koktélod a nyáron Már csak egy jó nevet kell találni ennek a különös italnak!
Ráncos krumpli a Kanári-szigetekről, amit ki kell próbálnod Egyenesen a Kanári-szigetekről érkezett az asztalunkra. Hering András, a Nosalty főszerkesztője megmutatja nektek a sófürdőben készült, ráncos krumpli receptjét.
Cacio e pepe karfiol, ami még a tésztánál is jobb Krémes, sajtos, laktató, mégis egészséges – ez a klasszikus olasz cacio e pepe újragondolt változata, amiben a tészta helyére karfiol kerül. És lehet, hogy ez elsőre szentségtörésnek tűnik, garantáljuk, hogy jó cseréről van szó!
Legyél te is profi dinnyeszeletelő, mutatjuk, hogyan! Ha megtaláltad a legzamatosabb dinnyét a környéken, már csak ügyesen kell felszelned, így nemcsak finom, hanem mutatós is lesz. Mutatjuk, hogy csinálják a profik!
5 mennyei recept, ami kiváló vasforrás is Különösen a nők körében általános a vashiány, amin vastabletták mellett magas vastartalmú ételekkel is tudunk javítani. Ilyen receptből mutatunk most 5 különösen finomat!
3 szuper barackos recept A sárgabarack igazi nyári gyümölcs, ami a sok-sok napsütéstől és a melegtől kapja édes ízét és puhaságát. És végre itt a szezonja!
Készíts tarhonyából krémes rizottót Nem csak rizsből készülhet rizottó. Hering András, a Nosalty főszerkesztője megmutatja nektek, hogyan készülhet tarhonyából alig 30 perc alatt kecskesajt és medvehagyma társításával isteni ebéd.
Így készül a legtutibb sajttorta sütés és zselatin nélkül! Sajttortát készíteni több szempontból is remek mulatság, ha pedig még sütni sem kell, különösen érthető, ha te is odáig leszel ezért a receptért!
3 szuper nyári recept cseresznyével Vajon hord a hátán olyan embert a föld, aki nem szereti a cseresznyét? A piros héjú, roppanós és zamatos gyümölcsöt ezerféleképp használhatjuk a konyhában is, mutatjuk a kedvenceinket!
Citromos csirkenyárs tzatzikivel villámgyorsan A tökéletes végeredményért érdemes grillen készíteni, de otthon, a serpenyőben sütve is isteni lesz ez a frissítő, citrusos csirkenyárs.
Itt a kaszinótojás és az eper szerelemgyereke: a töltött eper Ez a nyár sem múlhat el őrült desszertek nélkül.
Így tárold az uborkát, hogy ne romoljon meg pár nap alatt! Érzékeny alapanyag, úgyhogy nem mindegy, hogyan tároljuk.
A tökéletes francia spárgakrémleves receptje Még a spárgaszezon végére Hering András, a Nosalty főszerkesztője elkészítette a franciák egyik alfa és omega levesét, a vichyssoise-t. Amibe némi csavarral most spárga került.
Trükkök rizsfőzéshez – Lehet, hogy eddig rosszul csináltad? Össze- vagy leragad, szétfő, roppanós marad a belseje – csak hogy néhányat említsünk a rizsfőzés közben felbukkanó hibalehetőségek közül... Ha megszívleled konyhai fortélyainkat, nem kell egyiktől sem tartanod!
Mézes-gyömbéres lazackockák mangósalátával Amúgy is fontos halat enni, de nyáron kifejezetten jólesik ez a könnyedebb fehérjeforrás. A lazacnak kifejezetten jól állnak a pikáns, édeskés, ázsiai beütésű ízek, a mangósaláta pedig tökéletes köretként egészíti ki a fejedelmi fogást.