Isteni puha, tejben főtt, zsályás sertéskaraj Hogyan készül a világ legpuhább és omlósabb sertéssültje? Hering András, a Nosalty főszerkesztője zsályával koronázza meg ezt az isteni receptet.
Így készíts kovászosuborka-levest – Ez az egyik legtutibb frissítő étel! A kovászos uborka szezonjának kellős közepén vétek kihagyni ezt a garantáltan frissítő levest, ha te is szereted a savanykás ízeket!
Olasz paradicsomos pite kakukkfűvel és mézzel A crostata az olaszok pitéje, egy igazán omlós, jó ízű tészta, amit többnyire a többi nemzethez hasonlóan édes krémekkel töltenek meg. Ezúttal azonban egy sós, isteni paradicsomos változatot mutatunk!
Ketchupos jégkrém – Senki sem kérte, mégis itt van Ideje túllépni az előítéleteinken, és megbarátkozni a gondolattal: akár édesség is lehet a ketchupból.
Így találhatod meg a legfinomabb dinnyét az árusnál A dinnyevásárlás igazi lutri, ha nem tudod, hogy mire kell odafigyelni ahhoz, hogy kellően érett és zamatos görögdinnyét válassz.
Ez lesz a kedvenc alkoholmentes koktélod a nyáron Már csak egy jó nevet kell találni ennek a különös italnak!
Ráncos krumpli a Kanári-szigetekről, amit ki kell próbálnod Egyenesen a Kanári-szigetekről érkezett az asztalunkra. Hering András, a Nosalty főszerkesztője megmutatja nektek a sófürdőben készült, ráncos krumpli receptjét.
Cacio e pepe karfiol, ami még a tésztánál is jobb Krémes, sajtos, laktató, mégis egészséges – ez a klasszikus olasz cacio e pepe újragondolt változata, amiben a tészta helyére karfiol kerül. És lehet, hogy ez elsőre szentségtörésnek tűnik, garantáljuk, hogy jó cseréről van szó!
Legyél te is profi dinnyeszeletelő, mutatjuk, hogyan! Ha megtaláltad a legzamatosabb dinnyét a környéken, már csak ügyesen kell felszelned, így nemcsak finom, hanem mutatós is lesz. Mutatjuk, hogy csinálják a profik!
5 mennyei recept, ami kiváló vasforrás is Különösen a nők körében általános a vashiány, amin vastabletták mellett magas vastartalmú ételekkel is tudunk javítani. Ilyen receptből mutatunk most 5 különösen finomat!
3 szuper barackos recept A sárgabarack igazi nyári gyümölcs, ami a sok-sok napsütéstől és a melegtől kapja édes ízét és puhaságát. És végre itt a szezonja!
Készíts tarhonyából krémes rizottót Nem csak rizsből készülhet rizottó. Hering András, a Nosalty főszerkesztője megmutatja nektek, hogyan készülhet tarhonyából alig 30 perc alatt kecskesajt és medvehagyma társításával isteni ebéd.
Így készül a legtutibb sajttorta sütés és zselatin nélkül! Sajttortát készíteni több szempontból is remek mulatság, ha pedig még sütni sem kell, különösen érthető, ha te is odáig leszel ezért a receptért!
3 szuper nyári recept cseresznyével Vajon hord a hátán olyan embert a föld, aki nem szereti a cseresznyét? A piros héjú, roppanós és zamatos gyümölcsöt ezerféleképp használhatjuk a konyhában is, mutatjuk a kedvenceinket!
Citromos csirkenyárs tzatzikivel villámgyorsan A tökéletes végeredményért érdemes grillen készíteni, de otthon, a serpenyőben sütve is isteni lesz ez a frissítő, citrusos csirkenyárs.