Nem piskóta: a vajas pogácsa receptje Emlékeztek a Julie & Julia – Két nő, egy recept című filmre? Kolléganőnk nem egy híres konyhaművész, hanem a nagymamája kedvelt és bevált receptjeinek elkészítésére vállalkozott.
Húsmentes gomba-Stroganoff húsz perc alatt A Stroganoffban klasszikusan a hús – leginkább a bélszín – kapja a főszerepet, pedig csak gombából készítve is megállja a helyét!
Svéd húsgolyók vegetáriánus verzióban Újabb kedvencet gondoltak újra húsmentes verzióban: ezúttal a svéd húsgolyók vegetáriánus változtatát mutatjuk meg!
Tudatos táplálkozás az Instagramról Botos Reni még csak 22 éves, élelmiszermérnök és táplálkozási tanácsadó, de már most 12 ezer követője van az Instagramon. Az ő történetét ismerhetitek meg ebből a cikkből, amiben természetesen szuper receptötleteket is ad nektek!
Hajtogatás, dagasztás, nyújtás: az ételkészítés a legjobb meditáció Amikor a recept lefoglalja nemcsak a figyelmünket, de mindkét kezünket is, megtapasztalhatjuk, hogy kikapcsol az elménk, és megnyugszunk.
10 ok, hogy miért zellerlével indítsd a napod A szárzellert nemrég hivatalosan is gyógynövénnyé nyilvánították jótékony hatásainak köszönhetően. Most 10 pontban összefoglalva megtudhatod, hogy miért is érdemes frissen préselt zellerlével indítani a napodat!
Nem piskóta: a nagyanyó receptje Emlékeztek a Julie & Julia – Két nő, egy recept című filmre? Kolléganőnk nem egy híres konyhaművész, hanem a nagymamája kedvelt és bevált sütireceptjeinek elkészítésére vállalkozott.
Laktató bableves quinoával Ha szeretnénk laktatóbbá tenni egy egyszerű zöldséglevest, jó ötlet lehet valamilyen gabonát vagy álgabonát tenni bele – például egy kis quinoát!
Napi receptsztori: gulyásleves és amerikai palacsinta Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: salátaleves és rakott krumpli újragondolva Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: tejszínes-sonkás tészta Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Napi receptsztori: póréhagyma-krémleves és baconbe tekert szűzérme aszalt szilvával és krumplipürével Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Dobjuk fel a húsvétot a csokinyúl-koktéllal! A felnőttek is megérdemelnek legalább egy csokinyulat. De ők készítsenek belőke koktélt, ha jót akarnak!
Napi receptsztori: spenótos-paradicsomos tészta pirított fenyőmaggal Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.
Lokodi Ákos séf – A függőségtől a Karantén Kitchenig Bezárt az étterem, megállt a saját vállalkozás. Mit tehet egy séf a home office-ban? Online csatornát indít, és együtt főz a gyerekeivel. Méghozzá olyan szeretettel, hogy öröm nézni.
Napi receptsztori: tojásos nokedli fejes salátával Főszerkesztőnk, László Krisztina elhatározta, hogy a megváltozott időkben élménnyé teszi a főzést, és a nap fénypontjává varázsolja a közös étkezéseket a családtagjaival.