A Michelin ex-igazgatója tesztelte idén a magyar éttermeket Lezárult a Dining Guide étteremtesztelése. Alig pár hét, és fény derül rá, melyek lettek idén Magyarország legjobb éttermei.
Tésztarakottas olasz módra az egész családnak Láttad az Olasz módra című filmet? Amiben a fiatal és jóképű Stanley Tucci fehér öltönyben készíti el a jobbnál jobb olasz fogásokat? Rosanics Petra, a Nosalty szerzője most a film alapján hozta el nektek a timpano receptjét.
„Nem félek semmitől” – magabiztosan készül a Bocuse d’Or döntőjére Veres István A Bábel étterem séfje képviseli Magyarországot a legendás szakácsversenyen! István nem köntörfalazott, kérdésünkre rögtön rávágta, hogy bizony ő maga is erre az eredményre számított.
Mogyoróvajas-csokis keksz egészséges kiadásban Kevés jobb dolog van a friss, omlós csokis keksznél, pláne ha krémes mogyoróvaj is kerül bele. Az alábbi recepttel pedig még a lelkiismeretünk is jól jár!
Kedvenc helyünk a héten: Byblos Ezen a héten egy olyan helyet fedeztünk fel, ahol a fantasztikus ételek mellett olyan őszinte vendégszeretetben volt részünk, amit sokáig felemlegetünk majd.
A férfi, aki bejön nekünk: Kiss Attila Rovatunkban olyan férfiakkal beszélgetünk, akikre tehetségük, kreativitásuk, szakmai eredményeik kapcsán figyeltünk fel. Ezúttal ismerkedjetek meg Kiss Attila borásszal.
Steiner Kristóf meg sem áll Londonig Steiner Kristóf online főzős műsora Londonba látogat, ahol a Greenwich Market egy szimpla standjánál készülnek a legújabb vegán fogások.
A tökéletes pizza receptje Szardíniáról Szardínián egészen máshogyan készül a pizza. Persze az olasz temperamentum ugyanúgy kell hozzá. Gerzsenyi Flóra, a Nosalty szerzője árulja most el nektek a receptet.
Frissítő görögös mártogatós percek alatt Bármilyen vendégváróra jó ötlet lehet könnyű mártogatósokkal készülni: most épp egy ilyet mutatunk, ezúttal fűszeres-görögös változatban.
Hamis mákos guba, ezúttal dióval és rummal A klasszikus kiflis mákos guba helyett a Nosalty szerzője, Vass Adrienn egy csodálatos gubatorta receptjét hozta el nektek, dióval magyar rummal és vörösáfonyával.
Milyen magyar bort kínáljunk kacsaételek mellé? A széles körben elérhető húsok közül valószínűleg a kacsa a legelegánsabb. A karaktere kétségbevonhatatlan, de mindezt nem töménységgel, nehézkességgel éri el. Ennek megfelelő bort érdemel kísérőként is!
Ideje megbarátkozni a juharsziruppal Úgy tűnik, a juharszirup az a természetes édesítőszer, ami a tápanyagszakértőknek és az édesszájúaknak is megfelel.
Édes és frissítő: mennyei citromos vekni Biztosan sokan ismerik és szeretik a banánkenyeret, de érdemes lehet kipróbálni unokatestvérét, a friss ízű citromos veknit is.
Kedvenc helyünk a héten: Mitzi Nem állt meg a fejlődésben a budai Bartók Béla boulevard, sőt továbbra is szinte minden évszakra jut egy újabb menő hely, (Faur Zsófi galériája, Béla
Isteni és gyorsan elkészíthető csokis-banános muffin Könnyen elkészíthető, és tényleg a legjobb csokis-banános muffin, amit valaha ettél.
Krémes és nagyon sajtos rakott krumpli Rosanics Petra, a Nosalty szerzője Párizsba utazott, ahonnan a sok élmény mellett egy csodás sajtos burgonya emlékét és persze receptjét is hazahozta.