Heti horoszkóp 2023. január 16-tól: véget ér a balszerencse végre

2023. január 16.
Január 18-án véget ér a Merkúr retrográdja is, így fellélegezhetünk egy időre. Ha úgy éreztük az utóbbi hónapokban, hogy csupa elszalasztott lehetőség és balszerencse kíséri napjainkat, ez véget érhet. A csillagjegyek végre fellélegezhetnek az asztrológus szerint. A 2023. január 16-tal kezdődő héten már ragyogó lehetőségek villannak fel mindenki előtt.
  • A Mars retrográd 2023. január 12-én ért véget, január 18-án a Merkúr retrográd alól is felszabadulnak a csillagjegyek.
  • Ismét tele leszünk önbizalommal, a terveink nem siklanak félre vagy akadnak el, vége a késéseknek és váratlan műszaki hibáknak.
  • Az elszalasztott lehetőségekért újakkal kárpótolja az univerzum a csillagjegyeket a 2023. január 16-tal kezdődő héten az asztrológus szerint.

Végre véget ért a Mars retrográd a tízhetes, büntetéssel felérő regnálása után. Ám nem egyedül ez volt a felelős azért, hogy a terveink félresiklottak, nem volt önbizalmunk és úgy tűnt, mindig akad valami váratlan műszaki hiba: a Merkúr retrográd szintén rányomta bélyegét a 2023-as év első heteire. Ám ennek is vége január 18-tól. A január 16-tal kezdődő hét második felében végre kárpótolja az univerzum a csillagjegyeket az asztrológus szerint az elszalasztott lehetőségekért.

Michelle Obama az egyik leghíresebb Bak csillagjegyű, a heti horoszkópja szerencsét ígér január 16-tól

Michelle Obama az egyik leghíresebb Bak csillagjegyű, a heti horoszkópja szerencsét ígér január 16-tól

Ha kíváncsiak vagyunk rá, általánosságban mit tartogatnak a csillagok számunkra, olvassuk el a 2023-as nagy szexhoroszkópunkat, vagy tudjuk meg a nagy pénzhoroszkópból, mire számíthatunk a pénzügyeinkben.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Igazi ajándék a Kosok számára az univerzumtól, hogy képesek megélni a pillanatot, mindig mindenben meglátni a lehetőségeket. Amikor egy szerelem bimbódzik, akkor sem azon gondolkoznak, vajon meddig tart, hanem örülnek annak, ami éppen történik. Ezt a hét második felében élesben is lesz alkalmuk gyakorolni a csillagjegy szülötteinek, ugyanis egy régi ismeretség vehet romantikus fordulatot csütörtök-péntek táján. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Lehetséges mindent jól csinálni (ahogy a társadalmi szabályok előírják és elvárják, soha át nem lépve a határokat), ám az életből így könnyen elveszhetnek a szikrák. A héten rájöhetnek a Bikák, hogy csak akkor érhetik el a céljaikat, ha nem elégszenek meg a kevesebbel, nem fogadják el azt, amire mások azt mondják, ennyi jár. Ez a hét unalmasan indulhat a csillagjegy szülötteinek, ám ne aggódjanak, a hétvégén lesz alkalmuk élvezni is az életet. Lehetséges megtenni mindent, amit kell, elvégezni a kötelességeiket, és szórakozni is egyszerre.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Ha végre eldöntötték az Ikrek, hogy ideje változtatni valamin, azonnal cselekednek. Ám a hét elején váratlan akadályokba ütközhetnek, ami arra készteti a csillagjegy szülötteit, hogy lassítsanak a tempón. Ez frusztráló lehet, ám közben rájöhetnek, lehet, hogy van jobb megoldás is, mint amire először gondoltak. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Rengeteg ember van a világon, aki értékelné azt a támogatást és törődést, amit a Rákok adnak. Ne pazarolják az idejüket és energiájukat olyanokra a csillagjegy szülöttei, akik nem érdemlik meg. Tudatosítsák a Rákok, nem kell, hogy mindenki kedvelje az embert. Ha túl sokat törődnek mások véleményével, az leszívja az energiáikat, így nem tudnak önmaguk lenni. Legyenek egy kicsit önzőbbek a héten!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Bár általánosságban jól mennek a dolgai, mégis lehet olyan területe az életüknek, melynél úgy érzik, egy helyben toporognak és nem tudnak továbblépni. Ez lehet a karrier vagy a szerelmi élet is. Lehet, hogy a kreativitás, lehet, hogy az önbizalom hiányzott eddig, ám a hét közepén ismét magukra találhatnak az Oroszlánok, és sikerül megugraniuk egy eddig leküzdhetetlennek hitt akadályt. Életükben új fejezet nyílik.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Jó okuk van arra a csillagjegy szülötteinek, hogy kerülik az embereket és azokat a helyzeteket, melyek feszültté teszik. A konfliktusok nélkül is épp elég kemény az élet, nem kell mindig mindenbe beleállni. A héten azonban azzal vádolhatják, hogy elfutnak a csaták elől. Ám ne dőljenek be ennek, lehet, hogy ezúttal az a legjobb, amit tehetnek, ha kimaradnak a csatározásból. 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy az utóbbi időben nem kaptak elég figyelmet. Bár nem szívesen vallják be maguknak, mégis fontos a Mérlegeknek, mások mit gondolnak róluk. De ez nem baj, mindenkinek szüksége van arra, hogy tudja, érezze, hallják és észreveszik. Ha úgy érzik tehát, hogy átnéznek rajtuk, ezt nem kell szégyellni, ez normális emberi szükséglet. Ezen a héten helyezzék magukat mások elé, hogy megkapják azt a figyelmet, amit érdemelnek.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Hajlamosak alábecsülni saját tehetségüket a Skorpiók. Ezt nem direkt csinálják, mégis sokszor vádolják őket álszerénységgel. A csillagjegy szülöttei azonban olyan mélyen koncentrálnak a következő feladatra, hogy észre sem veszik, eddig mit értek el. Álljanak meg egy pillanatra, és lássák magukat más emberek szemével, akik csodálják a Skorpiók bölcsességét, erejét és tudását. Ha kételkednének magukban, képességeikben, mindig gondoljanak erre.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Idegesen indul a hét a csillagjegy szülöttei számára, és szerda körül érheti el a tetőpontját a feszültség. Ez lehet egy konfliktus valamelyik hozzá közel álló személlyel vagy munkahelyi stressz. Sokkal nehezebb megküzdeni ezzel, ha nem is tudják pontosan a Nyilasok, mi az oka a kialakult helyzetnek. Ne aggódjanak, nem tart örökké.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Ez a hét túlcsorduló érzelmeket hozhat a csillagjegy szülötteinek. Nehéz lehet elviselni a Bakok számára a feléjük irányuló figyelmet, ezért tudatosítsák, sokkal többet érnek, mint amit mások látnak belőlük. Minden gondolat számít, ne kételkedjenek magukban, tegyék meg, amire vágynak.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Bár mindennél jobban vágynak a kedvességre és melegségre, nem mindig képesek ezt elfogadni másoktól. Sokkal biztonságosabbnak és egyszerűbbnek érezhetik két lépés távolságra tartani maguktól az embereket. Bár barátságosak, az érzelmi távolságot megtartják. A héten azonban meglepődhetnek, milyen jó érzés, amikor beengednek valakit a privát szférájukba. Nem kell megosztaniuk a legtitkosabb vágyaikat és titkaikat a másik emberrel, de megérdemlik, hogy végre a gyengébb oldaluk kerekedjen felül.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. január 16-tól

Minden törékenynek tűnhet a Halak körül. Az univerzum azonban emlékezteti a csillagjegy szülötteit, hogy milyen fájdalmas is valaminek vagy valakinek az elvesztése, ezért nem szabad azt gondolni, minden mindig úgy marad, ahogy van. Pillanatok alatt megváltozhat minden a hét végén a csillagjegy szülötteinek életében, bármiféle figyelmeztetés vagy előjel nélkül. Ám ez nem jelenti azt, hogy rossz irányba alakulnak a dolgok. Könnyen lehet, hogy csodálatos és gyönyörű lesz minden, pont amire szükségük van.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images