A fogorvosod ebből azonnal rájön a szexuális életed részleteire

2024. március 13.
Ami az orális szexet illeti, nem titkolhatjuk el a fogorvosunk elől. Egy gyakorló fogorvos elárulta, miből látja azonnal, amint belenéz egy páciens szájába, hogy orálisan kényeztette párját.
Fogorvos orális szex
  • Nem titok az orális szex a fogorvosunk előtt.
  • A pénisz jellegzetes nyomot hagy a szánk belsejében, amit még alapos fogmosással, szájvízzel és fogselymezéssel sem tüntethetünk el.
  • A fogorvos elárulta, miből látja, ha orálisan kényeztettük a párunkat.

Az orvosok mindent tudnak rólunk, elmondanunk sem kell. A fogorvos nem csak azt látja azonnal, amint benéz a szánkba, hogy mikor mostunk fogat utoljára, vagy mit ettünk. Az sem titok előtte, ha orálisan kényeztettük a párunkat.

Miből látja a fogorvos az orális szexet?

A TikTokra feltöltött videójában fejtette ki részletesen a fogorvos, milyen jelekből állapítja meg azonnal, hogy a páciense nemrég orális szexben részesítette a párját. 

@doctorsukhmani

#stitch with @matt_asdfgh been wanting to respond to this trend for a while now. No hate to the creator, just some thoughts. The creator world is a unique world #doctor

♬ original sound – doctorsukhmani

Egy jellegzetes sérülés alakul ki a lágyszájpadláson a pénisz nyomán orális szex közben. Ez a szívó mozdulat miatt következik be a fogorvos magyarázata szerint. De ez a száj belsején megmutatkozó felszíni sérülés az állkapocs körül is gyakran megjelenik az orális szex nyomán. Mivel más nem okoz hasonló sebesülést a száj belsejében, a fogorvos számára nyitott könyv a szexuális életünk, ami az orális szexet illeti.

Csak az orális szex okozhat ilyen sérülést a szájban?

A fogorvos szerint egy cukorka szopogatása az állkapocs területén nem okoz az orális szexhez hasonló sebesüléseket. De ha például egy nyalókát nagy vehemenciával eszünk, előfordulhat, hogy a belső ajkaknál kialakul a hámsérülés.

Mit tegyünk, ha nem akarjuk, hogy a fogorvos észrevegye az orális szex nyomait?

Persze a fogorvosunk nem kérdez rá arra, hogy esetleg orális szexben részesítettünk-e valakit nem sokkal a fogorvosi vizit előtt. A szexuális életünk nem tartozik rá. De ha szeretnénk, hogy ne vegye észre az orális szex nyomait, egy módon kerülhetjük el: a fogorvosi látogatás utánra időzítjük az orális szexet.

Forrás: Marie Claire Taiwan Fotó: Unsplash