Heti horoszkóp 2023. december 25–31. – Az év utolsó hete szerencsét hoz

2023. december 25.
Merkúr retrográd ide vagy oda, az év utolsó hete a horoszkóp szerint kifejezetten szerencsésnek ígérkezik a csillagjegyeknek. Mutatjuk, az asztrológus szerint az egyes jegyek hogyan aknázhatják ki a legjobban a bolygóállások energiáit a 2023. december 25-től kezdődő héten.
Heti horoszkóp 2023. december 25-31.
  • A Merkúr retrográd a Bak jegyében megnehezíti az ünnepek alatt a kommunikációt egymás között, viszont hatalmas energiákat mozgat.
  • A heti horoszkóp szerint 2023. december 25. és 31. között kifejezetten szerencsés napok várnak a csillagjegyekre.
  • Emlékeztessék magukat arra a csillagjegyek, hogy amit éreznek, az mindig csak átmeneti.

Az év utolsó hete egyben a Merkúr retrográd végének közeledtét is jelzi. A heti horoszkóp szerint a 2023. december 25-től kezdődő napokban még számíthatunk kommunikációs zűrzavarra, ám a felszabadító energiák szerencsét hoznak a csillagjegyeknek.

Mutatjuk, 2023. december 25–31. között a csillagjegyek mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint! Érdemes azt is elolvasnunk, 2024-ben mely hónapok lesznek kifejezetten szerencsések a csillagjegyek számára!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Minden, amit a héten éreznek a Kosok, csak átmeneti. Fontos, hogy erre emlékeztessék magukat. Az ünnepek előhozhatják valakinek a hiányát vagy a honvágyat a csillagjegy szülötteiben. Ha dolgozniuk kell a két ünnep között, most unalmasnak tűnhet és nincs meg a kellő motivációjuk sem. Ne hasonlítsák magukat másokhoz, mert ez csak fokozhatja a rosszkedvüket. Lépjenek ki a komfortzónájukból a hét második felében a Kosok, hogy jobban érezzék magukat!

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Új fejezet nyílik a héten a Bikák életében. Legyenek nyitottak és megtalálják azt az inspirációt, amire szükségük van. A csillagjegy szülötteinek most remek alkalma nyílik, hogy saját vállalkozásba fogjanak, új dolgokat próbáljanak ki. Az új munka több bevétellel is jár, ráadásul egy új barátság is születhet belőle. Hallgassanak egy régi barát tanácsára, majd ezután tegyék meg bátran a kezdőlépést a csillagjegy szülöttei!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

A héten úgy érezhetik az Ikrek, hogy most vannak a jó helyen és jó időben. Az életük minden területén szerencsések lehetnek, mintha nem fogna rajtuk a Merkúr retrográd. A párkapcsolatában felmerülhet, hogy tegyék meg a következő lépést, ám lehet, hogy nem biztosak abban, készen állnak-e rá, hogy szorosabbra fűzzék a viszonyt. Ne döntsenek elhamarkodottan, és ne ígérjenek meg olyat, amire nem vágynak teljes szívből.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Fontos, hogy a Rák megőrizze a türelmét a héten, hiába vártak már olyan régóta ennek az álomnak a beteljesülésére. A hét elején egy családtag vagy munkatárs bosszanthatja fel a csillagjegy szülötteit. Ahelyett, hogy veszekedésbe kezdenének, fogjanak valamilyen új hobbiba, hogy ezzel enyhítsék a belső feszültséget. Most egy kis időre lehet szükség, hogy az üzleti terveiket sikerre vigyék, de a Merkúr retrográd végén bekövetkezhet az a változás, amire vártak a csillagjegy szülöttei.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Most úgy érezhetik az ünnepek között az Oroszlánok, hogy bizonyos emberekből teljesen elegük van. Nincs szükségük azokra a manipulatív játszmákra az életükben a csillagjegy szülötteinek, amit ezek az emberek folytatnak. A Merkúr retrográd hatására egy ingatlannal kapcsolatos kérdésben konfliktus ütheti fel a fejét a családján belül. Bölcsen oldják fel az ellentéteket az Oroszlánok, hiszen nem az a cél, hogy összevesszenek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

A túlgondolással csak az idejüket és energiájukat vesztegetik a Szüzek a héten, a megoldáshoz nem visz közelebb. Talán itt az ideje, hogy a csillagjegy szülöttei nyíltan kiálljanak magukért. A hét második felében szükség lehet rá, hogy többet foglalkozzanak a mentális egészségükkel a Szüzek, mert nyugtalanító híreket kaphatnak. Töltsenek több időt a barátaikkal, ez elűzi a stresszt is az életükből!

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Most jött el az idő, hogy szabaduljanak a fojtogató kapcsolatukból a Mérlegek vagy az unalmas munkájuktól. Egy részük érzi, hogy lázadni kell vagy elfutni, vagy csak elengedni azt, amire nincs szükségük az életükben. Ám a másik felük még nem biztos, hogy készen áll erre. Ne tegyenek elhamarkodott ígéreteket a csillagjegy szülöttei. A hét közepén egy váratlan találkozás bolygathatja fel az állóvizet.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Valaki a héten megoszthat egy titkot a Skorpióval, ami elbizonytalaníthatja a csillagjegy szülötteit. Olyan dolgok derülhetnek ki egy emberről, akiben hittek, ami mindent megváltoztat. Töltsék a csillagjegy szülöttei az év utolsó hetét a barátaikkal. A felidézett közös emlékek és nosztalgia megnyugtató érzéssel tölti el a Skorpiót. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Legyenek óvatosak a pénzügyeikkel a Nyilasok a héten! Új bevételi lehetőségeket találhatnak a csillagjegy szülöttei, ám ne vállaljanak túl nagy kockázatot ezért, mert visszaüthet. A családdal töltött napok most jobban sikerülhetnek, mint amire számítottak, régi problémákat is elsimíthatnak a héten közeli családtagjaikkal. 

A Bak jegyében a Merkúr retrográd utolsó hete még tartogat meglepetéseket a heti horoszkóp szerint 2023. december 25-31. között

A Bak jegyében a Merkúr retrográd utolsó hete még tartogat meglepetéseket a heti horoszkóp szerint 2023. december 25–31. között

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

A héten összeütközésbe kerülhetnek egy munkatársukkal a Bakok azzal kapcsolatban, hogyan oldjanak meg egy problémát. Nem biztos, hogy muszáj ragaszkodnia a csillagjegy szülötteinek a saját igazához. Ám ha azt érzik, hogy az övék a helyes út, menjenek végig rajta. Egy új szerelem bontakozhat ki a hét második felében egy váratlan találkozásból.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Új élmények, új emberek várják a Vízöntőt a héten. Nem feltétlenül vannak kalandvágyó kedvükben a csillagjegy szülöttei, ám ha nyitottak maradnak, csak úszniuk kell az árral, és az újdonságok megtalálják a maguk útját hozzájuk. A hét közepén komoly pénzügyi döntést kell hozniuk a Vízöntőknek, amihez váratlan helyről kaphatnak szakmai segítséget. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. december 25-től

Nagy változások várhatók a héten a Halak életében. Lehet, hogy fel kell adniuk a csillagjegy szülötteinek valamit egy nagyobb és jobb dologért. Gondolják át a helyzetüket és ne zárkózzanak el az elől, hogy máshogy is kipróbálják a szokásos lépéseiket. Egy régi barát felbukkanása értékes leckét adhat a csillagjegy szülötteinek, amiből sokat profitálhatnak az új helyzetben.

Forrás: India Today, fotó: Unsplash